- 19 Aralık 2023
- 609
- 196
- 23
- 27
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinBelirtim 5. Günden beri var ama fazla belirti sayılacak gibi değil. Kasık ağrısı sabahları bide göğüsümde damarlar belirginleşmişti ama acı yoktu bide şişti. 7. Günde sol kasığıma batma oldu kramp gibi snra geçti adet sancısıı gibi hafif ağrılar hala var 12. Gün. Ben aslında öğrenince ağlarım sanıyodm çnkü videolar izlediğimde hep ağlıyodum ama öğrenince ağlamadım şaşkındım kalp atımına kadar da kesin bişey yok gibi inşallah güzel ilerler devam ederimRabbim burda sonuç bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın hayırlısıyla Banada dua edin Sağ sağlim kucağıma alıyım
tebrikler canım güzel artışlar diliyorum darısı başımızaKan değerim 168 çıktı3. Gün embriyosu 12. Gündü inşallah artar değerim perşembe bi daha vericem
Hemen umudunu kaybetme test sonucu anca doğruyu gösterir. Sabret ve test gününğ bekle. Dualarım tüm bekleyenlere.Merhaba kızlar bugün transferimin 9. Günü 3.gün embriyosu twstim tertemiz çıktı. Olsa azda olsa çıkardı diye düşünüyorum ayrıca hiç belirtimde yok umudum bitti. Bugün kan vereceğim azda olsa az bir değerde çıkar 0 çıkarsa yükselmez değilmi 9. Günden sonra
hayırlı olsun çok sevindim, bende 3. gün emriyo transferi olacağım yarın bana umut oldunuz :) devamıda çok güzel gelir inşKan değerim 168 çıktı3. Gün embriyosu 12. Gündü inşallah artar değerim perşembe bi daha vericem
Kan verdiniz miMerhaba kızlar bugün transferimin 9. Günü 3.gün embriyosu twstim tertemiz çıktı. Olsa azda olsa çıkardı diye düşünüyorum ayrıca hiç belirtimde yok umudum bitti. Bugün kan vereceğim azda olsa az bir değerde çıkar 0 çıkarsa yükselmez değilmi 9. Günden sonra
Verdim bekliyorum cnm e nabıza düşmesiniKan verdiniz mi
Amin inşallahhayırlı olsun çok sevindim, bende 3. gün emriyo transferi olacağım yarın bana umut oldunuz :) devamıda çok güzel gelir inş
İnşallah kanda çıkar canımVerdim bekliyorum cnm e nabıza düşmesini
Hiç umudum yok belirtim de yok. Hatta tam tersi belirtiler var uykusuzluk huzursuzluk vs vsİnşallah kanda çıkar canım
İnşallah kanda çıkar hemen belirti olmazHiç umudum yok belirtim de yok. Hatta tam tersi belirtiler var uykusuzluk huzursuzluk vs vs
Negatif çıkarsa şaşırmam pozitif görürsem şaşırırım mucize olur
Bende 7 sinde 3. Gün embriyo transferi olmuştum.bugün kan verdim sonuc bekliyorum senin gibi..iki gün önce erken gebelik testi yaptım bugüne heyecanım katlanmasin diye ..orda negatifi gördüm.bugun de pozitifi goreceğimi sanmıyorum ama hayırlısı diyerek bekliyorum.Hiç umudum yok belirtim de yok. Hatta tam tersi belirtiler var uykusuzluk huzursuzluk vs vs
Negatif çıkarsa şaşırmam pozitif görürsem şaşırırım mucize olur
Yıldım valla yoruldum rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımı sevşndirsinBende 7 sinde 3. Gün embriyo transferi olmuştum.bugün kan verdim sonuc bekliyorum senin gibi..iki gün önce erken gebelik testi yaptım bugüne heyecanım katlanmasin diye ..orda negatifi gördüm.bugun de pozitifi goreceğimi sanmıyorum ama hayırlısı diyerek bekliyorum.
Sonucum çıktı benim 1.20 ..yani negatif... Bakalım biraz dinlenmeden sonra devam edeceğim..Yıldım valla yoruldum rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımı sevşndirsin
Çok üzüldüm cnm inşallah bidahaki denemeye gerek kalmadan kendiliğinden olur cnm. Bugün kaçıncı günündü cnm. Benim 9. GünSonucum çıktı benim 1.20 ..yani negatif... Bakalım biraz dinlenmeden sonra devam edeceğim..
Benim bugün 13. Gündü..Yani hastanenin kan testi yap dedigi tarihti . inşallah ümidimiz hep var olacakÇok üzüldüm cnm inşallah bidahaki denemeye gerek kalmadan kendiliğinden olur cnm. Bugün kaçıncı günündü cnm. Benim 9. Gün
Korku içinde bekliyorum cnm benim biraz erken vermem için 9. Gün ama dayanamadım yoksa stresten daha da kötü olacağım. İdrar da çıkmayınca negatif oluyor o yüzden benim de umudum çok yok cnmBenim bugün 13. Gündü..Yani hastanenin kan testi yap dedigi tarihti . inşallah ümidimiz hep var olacaksenin için de hayırlısi olsun
En azından yarın sabahı bekleyin bence hem ilk idrarınızla daha yoğun olurKızlar bana test yap perileri geldi . transfer hariç 6. Günüm 2 adet blast embrio test yapmalimiyim?
İnşallah güzel haberlerlerinizi alırız Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?