- 4 Aralık 2024
- 699
- 399
- 18
- 36
Geçmiş olsun üzüldüm normalde iyi bir rakammış ama maalesef yanlış zamanlama olmuş peki sonuç aldınız mıBence de ilaçla çok ilgisi yok. Yumurtaların senkronize büyümesi çok önemli ve tabii ki doğru zamanda çatlatılıp toplanması. Mesela benimkiler doğru zamanda toplanamadığı için 15 taneden 10 tane toplandı 7’si olgundu bu arada bahsettiğim yumurtalar hep 18 19 mm idi yani büyüktü nasip işi bir de vicdanlı doktor işi bence
Ben hatta afedersiniz çok akıntım başlamıştı tabi ilaçlarla alakalı olduğunu biliyorum ama hep tedirgindim insan çok olumsuzluk yaşayınca herşeyi düşünüyorsun doktoruma sordum dedim ben korkuyorum ya yumurtalar kendi kendine çatladıysa hayır korkma dedi sakin kal herşey kontrol altında diyeBence de ilaçla çok ilgisi yok. Yumurtaların senkronize büyümesi çok önemli ve tabii ki doğru zamanda çatlatılıp toplanması. Mesela benimkiler doğru zamanda toplanamadığı için 15 taneden 10 tane toplandı 7’si olgundu bu arada bahsettiğim yumurtalar hep 18 19 mm idi yani büyüktü nasip işi bir de vicdanlı doktor işi bence
Beni süreç boyunca sadece iki kez muayene etti ve bir kez bile kandan bakılmadıBen hatta afedersiniz çok akıntım başlamıştı tabi ilaçlarla alakalı olduğunu biliyorum ama hep tedirgindim insan çok olumsuzluk yaşayınca herşeyi düşünüyorsun doktoruma sordum dedim ben korkuyorum ya yumurtalar kendi kendine çatladıysa hayır korkma dedi sakin kal herşey kontrol altında diyeay valla hi insan o kadar şeyler duyuyor ki herşeyi düşünür olduk Rabbim iyi etsin inşallah
Herkesin yöntemi de farklı ben hatta ilk gittiğimde direk kan alıyorlar sonra muayene geçiyorsun en az üç yada 4 defa kan ultrason yapılıyor tedavinin kaç gün süreceğine bağlı ona rağmen yine de tedirgindim yumurtalar kendi kendine serbest kalır mı diyeBeni süreç boyunca sadece iki kez muayene etti ve bir kez bile kandan bakılmadı
Bende vardı akıntı 22 tane toplandı. Şimdi transfer sürecindeyim şuanda da akıntı var oda rahim büyüdüğü için sanırım bakalımHerkesin yöntemi de farklı ben hatta ilk gittiğimde direk kan alıyorlar sonra muayene geçiyorsun en az üç yada 4 defa kan ultrason yapılıyor tedavinin kaç gün süreceğine bağlı ona rağmen yine de tedirgindim yumurtalar kendi kendine serbest kalır mı diye
Evet normal fitil falan kullanıyorsanız eğer ondan da olur maşallahBende vardı akıntı 22 tane toplandı. Şimdi transfer sürecindeyim şuanda da akıntı var oda rahim büyüdüğü için sanırım bakalım
Yok canım sadece gonalf kullanmıştım bir de vitamin. Amin teşekkür ederim cümlemizin inşallahEvet normal fitil falan kullanıyorsanız eğer ondan da olur maşallahiyi toplanmış dilerim transferinizde başarılı su gibi geçsin pozitif olsun inşallah Amin
Hâlâ bir gelişme yok canım aynı. EstağfurullahCanım son durumun ne nasıl gidiyor yeni gördüm kusuruma bakma lütfen
Evet öyle diyorlar ama hocalar olumsuz konuşunca insanın modu düşüyor. Şuan takibi bıraktım tevekkül ediyorum hayırlısı olsun daha hakkımızdaDuanı et Allah’a Bırak önemli olan döllenmiş olmaları kalitelerine takılma bazen doktorların kalitesi düşük dedikleri tutuyor onun için kalbini ferah tut dilerim embriyoların çok güzel sağlıklı bir şekilde ilerlerler inşallah
1.60 civarı amh 200 kullandım gonalf . Maalesef ki Dr yeterli açıklama yapmıyor bir türlü anlayamıyoruz neden en dip sayılar toplanıyor. Sinirimizi bozan konuda bu zatenNeden 4 tane bu arada? Amh kaç? Sordunuz mu sebebini? İlacı kaç doz kullandınız
Yok canım vazgeçmiyorum vazgeçer miyim hiç bu kez olmasa da yeniden deneyeceğiz başka başarılı bir merkezde ama insanın sinirlerini bozuyor gerçekten de bu durumneyse umudunu kırma anne olmaktan da vazgeçme .
Ağzından dilinden çıkana çok dikkat et kuzum hep gönlündekini iste . Rabbim duyacak inşallah senin gönlünün sesiniYok canım vazgeçmiyorum vazgeçer miyim hiç bu kez olmasa da yeniden deneyeceğiz başka başarılı bir merkezde ama insanın sinirlerini bozuyor gerçekten de bu durum
Şuan böyle derin bir boşlukta gibiyim. Ne isteyeceğimi bilmiyorum embriyololardan güzel haber gelmedi daha doğrusu embriyo oldular mi onu bile bilmiyorumAğzından dilinden çıkana çok dikkat et kuzum hep gönlündekini iste . Rabbim duyacak inşallah senin gönlünün sesini
2 tanesi güzel demiştinŞuan böyle derin bir boşlukta gibiyim. Ne isteyeceğimi bilmiyorum embriyololardan güzel haber gelmedi daha doğrusu embriyo oldular mi onu bile bilmiyoruminşallah hepsi güzelce döllenir
Bugün doktor demiş ikisinin kalitesi kötü ikisi ona göre iyi2 tanesi güzel demiştin
İnşAllah altın embrıyo olarak gelişirlerBugün doktor demiş ikisinin kalitesi kötü ikisi ona göre iyi
İnşallahİnşAllah altın embrıyo olarak gelişirler
İnşallah iyi döllenmiştir canm moralini bozma Allah büyüktürŞuan böyle derin bir boşlukta gibiyim. Ne isteyeceğimi bilmiyorum embriyololardan güzel haber gelmedi daha doğrusu embriyo oldular mi onu bile bilmiyoruminşallah hepsi güzelce döllenir
Evet canım kullandım hâlâ kullanıyorum foldennqfİnşallah iyi döllenmiştir canm moralini bozma Allah büyüktürdualarım seninle
Tedavi öncesi takviye vitamin falan kullandn mı
Gerçekten çok garip ultrasonda kaç tane yumurta gözüküyordu1.60 civarı amh 200 kullandım gonalf . Maalesef ki Dr yeterli açıklama yapmıyor bir türlü anlayamıyoruz neden en dip sayılar toplanıyor. Sinirimizi bozan konuda bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?