- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
Benim 9.günüm belirtim yok arada belirti olmadan hamile olanlar çıktı canım bakalımBende çatlatmanın 6. Aşılamanın 5. Günündeyim, biraz bel ağrım var başka da bir belirti yok, ilk aşılamam, belirti olmadan hamile olanlar var mı acaba
sizin kaçıncı gündüBende henüz gitmedim
Ay inşallah ya, onları okuyorum bir umut olsun diyeBenim 9.günüm belirtim yok arada belirti olmadan hamile olanlar çıktı canım bakalım
Evet olumlu düşünelim bizAy inşallah ya, onları okuyorum bir umut olsun diye
Değere bakmadılar hiç ultrasondan bile bakmadı doktor yumurta fazla demişti çatladı da bu sonradan büyüyen mi bilemedim. Catlama iğnesi mi etki etmedi acaba ama deri altından uyguladık imkansız yani havasını alın demişler ama almadan uygulamıştık of düşündükçe stres oluyorum. Üniversite hastanesi kalabalık olunca işte acele yapılıyor her şey.Çatlamamış mı henüz ? 36 saate çatlıyor normalde. E2 aldılar mı senden aşılamanın olduğu gün değerin kaçtı?
Amin insaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah tutar tek seferde pozitif sonuçlar alırız
benim sadece idrara sıkıştım sıkışmadım karnımdan ultrasondan baktılar çatlama ilgili ne birşey istediler nede söyledilerDeğere bakmadılar hiç ultrasondan bile bakmadı doktor yumurta fazla demişti çatladı da bu sonradan büyüyen mi bilemedim. Catlama iğnesi mi etki etmedi acaba ama deri altından uyguladık imkansız yani havasını alın demişler ama almadan uygulamıştık of düşündükçe stres oluyorum. Üniversite hastanesi kalabalık olunca işte acele yapılıyor her şey.
Belirti olmadan hamile kalanda çok bir de iğnenin belirtisi olduğu için karmaşıklaşabiliyorBende çatlatmanın 6. Aşılamanın 5. Günündeyim, biraz bel ağrım var başka da bir belirti yok, ilk aşılamam, belirti olmadan hamile olanlar var mı acaba
Benim negatif 3.51 çıkmış senin ne oldu umarım olumludurBen gittim bakalım daha çıkmadı öğleden sonra çıkar dediler
Bugün 13.gün. Hissetmiştim ama ben gitmek istemedim hayırlısı böyleymişsizin kaçıncı gündü
Değere bakmadılar hiç ultrasondan bile bakmadı doktor yumurta fazla demişti çatladı da bu sonradan büyüyen mi bilemedim. Catlama iğnesi mi etki etmedi acaba ama deri altından uyguladık imkansız yani havasını alın demişler ama almadan uygulamıştık of düşündükçe stres oluyorum. Üniversite hastanesi kalabalık olunca işte acele yapılıyor her şey
Sizin de hakkınız da hayırlısı olsun belki yükselir değeriniz adet olana kadar hala bir umut var benceHavası sadece derinin altında kalır yalnızca belki o gün çatladı ve bir hafta boyunca sürdü çatlatmak öyle düşünme
Geçen ay çatlatma iğnesi yapılmıştı sadece, o zaman daha çok iğnenin etkisini gördüm, ama bu ay çok ara ara belirti veriyor o da iğnenin etkisidir, bende bu ay dan umutsuzumBelirti olmadan hamile kalanda çok bir de iğnenin belirtisi olduğu için karmaşıklaşabiliyor
Bende dün oldum aşılama dediğiniz gibi alttan ultrasonla falan bakmadı bende de hiç çatlama içinde bi şey istemedi sadece belirtin var mı diye sordu bende de çatlatma iğnesi olduktan 24 saat sonra göğüs hassasiyeti ve akıntı olmuştu bu bize çatladığını gösteriyor dedi doktorum bende de 2 tane gelişmiş yumurta bi tane de arkadan gelen var dı aşılamadan sonrada gün aşırı ilişki devam dedi hayırlısı olsun hepimiz için hiç stres yapma ben aynı zamanda hemşireyim iğnenin havası kalması falan problem olacak şeyler değil canımDeğere bakmadılar hiç ultrasondan bile bakmadı doktor yumurta fazla demişti çatladı da bu sonradan büyüyen mi bilemedim. Catlama iğnesi mi etki etmedi acaba ama deri altından uyguladık imkansız yani havasını alın demişler ama almadan uygulamıştık of düşündükçe stres oluyorum. Üniversite hastanesi kalabalık olunca işte acele yapılıyor her şey.
Bende idrara sıkışık olma gibi bi şey istemedibenim sadece idrara sıkıştım sıkışmadım karnımdan ultrasondan baktılar çatlama ilgili ne birşey istediler nede söylediler
üzülme inşallah allahım biran önce nasip eder benimde yarın öğleden sonra dedi aile hekimi geç çıkıyormuş ben bu öğlen anladım o yüzden sabah erken de gittimBugün 13.gün. Hissetmiştim ama ben gitmek istemedim hayırlısı böyleymiş
benimde o istendi öyle aşılama yapıldıBende idrara sıkışık olma gibi bi şey istemedi
bende senin gibiyim İnan korka korka gittim ama belim hala çok ağrıyor kraplarımda var bugün 4 gün adet olmadım ama belkide kullandığımız ilaçlar yüzünden olmuyorum bilmiyorum bende çok korkuyorum herşeyin hayırlısı Allahım inşallah hepimize tez zamanda nasip ederBugün 13.gün. Hissetmiştim ama ben gitmek istemedim hayırlısı böyleymiş
Bende dün oldum aşılama benim aşırı derecede karnım şişmişti yani nerdeyse patlama derecesinde olmuştu inşallah çatlamıştır yumurtamBende dün oldum aşılama dediğiniz gibi alttan ultrasonla falan bakmadı bende de hiç çatlama içinde bi şey istemedi sadece belirtin var mı diye sordu bende de çatlatma iğnesi olduktan 24 saat sonra göğüs hassasiyeti ve akıntı olmuştu bu bize çatladığını gösteriyor dedi doktorum bende de 2 tane gelişmiş yumurta bi tane de arkadan gelen var dı aşılamadan sonrada gün aşırı ilişki devam dedi hayırlısı olsun hepimiz için hiç stres yapma ben aynı zamanda hemşireyim iğnenin havası kalması falan problem olacak şeyler değil canım
Bende de kasık ağrısı ve şişkinlik oldu canım hala da devam ediyorBende dün oldum aşılama benim aşırı derecede karnım şişmişti yani nerdeyse patlama derecesinde olmuştu inşallah çatlamıştır yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?