Ayyy kıyamam öyle sırf kimse üzülmesin die sahte gülücük saçıyoruz benimde annem memelekettrn geldi bana bakmak için herkes hevesli bekliyoDünden beri eşim üzülmesin annem ağlamasın ablamın aklı bende kalmasın diye herkese gülücük saçtım ama çok üzüldüm bende çok üzüldüm
Canım progestan kullandıysan normalBugün regl oldum ölcem kasık ağrısından her zamankinden daha ağır geçiyor normal mi ya
Kullandım kullandım, bi an önce mesaim bitsin ve eve gidiyim istiyorumCanım progestan kullandıysan normal
kaçıncı günündü canımÇikolata kisti, adenomiyozis ve pcos aşırı ağrı yapar.
Benım de güncel durum ; gece pembe leke geldi peçeteye bu sabah da karnım ağrıyor , adet olacağım sanırdım( çünkü az çok yorum okudum yerleşme kanamasında sancı ağrı olmuyormuş
6 günden sonra başladı bende belirtiler ondan önce hiç bişey yoktu 8 gün kasıklarım başladı sanırımHiç önemli değil ne demek. Bir de kaçıncı günde başlamıştı belirtileriniz şuan ben 4. gündeyim göğüs hassasiyeti var ama kasık ağrısı falan yok pek akıntım çok fazla bir de
14 gün kanda öğrendimSiz kaçıncı günde öğrendiniz acab?
Beta HCG kaçtı öğrendiğinizde14 gün kanda öğrendim
Geç döllenme olmuş olabilir ya da yerleşme kanamasıdır adet sanmışsınızdır şuan durumunuz ne tekrar kan verdiniz mimerhabalar bende şubat 10 da aşılama oldum.Şubatın 22 sinde regl oldum baya ağrılıydı.Ertesi gün kan verdim beta 2 çıkmıştı.3 gün sonraya çağırdı doktor o gün yine kan alındı beta 9.5 olmuş.Sizde böyle olan var mı ?
Ben sizin yerinizde olsam hemen bugün verirdim eğer hamileyseniz en azından progestan falan verirler kanamayı durdururlarperşembe veya cuma günü kan ver desi hemşire.Yarın gidicem bakalım ama kanamam normal adet kanaması gibiydi sadece 2. baya çok oldu.
Ben sizin yerinizde olsam hemen bugün verirdim eğer hamileyseniz en azından progestan falan verirler kanamayı durdururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?