ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Arkadaşlar ümidinizi kesmeyin pes etmeyin nasipte varsa olucak hepimiz aynı süreçten geçiyoruz inşallah Birgün mutlu haberlerle gelicez ama lütfen pes etmeyın dün ben aşılama olduktan sonra dinlenme sürecindeyken hemşire bilgilendirme yaptı ilk aşılama yüzde on ikşncisi yüzde yirmi üçüncüsü yüzde otuz başarı oranı var bence ara vermeden dewam edin çünkü yumurtalıklar o hormon ilaçlarına progestabla fln uyarılıyo sürekli ve oyuzden yaptıkça başarı oranı yükseliyo ümitsizliğe kapılmayın Allah’ın takdiri veren de o Alan da o hepimizin imtihanı içinizi köreltmeyin hemen hepimiz için geçerli

Dünden beri eşim üzülmesin annem ağlamasın ablamın aklı bende kalmasın diye herkese gülücük saçtım ama çok üzüldüm bende çok üzüldüm

Dünden beri eşim üzülmesin annem ağlamasın ablamın aklı bende kalmasın diye herkese gülücük saçtım ama çok üzüldüm bende çok üzüldüm
Ayyy kıyamam öyle sırf kimse üzülmesin die sahte gülücük saçıyoruz benimde annem memelekettrn geldi bana bakmak için herkes hevesli bekliyo

Ben annemlere üzülmesinler diye tedavi gördüğümü bile söylemedim kayınvalidemler biliyor ama aşılama yaptırdığımı bilmiyorlar. Sağ olsunlar annem gibi onların omuzunda da ağlayamayacağım için içime atıyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum ama yoruldum. Eşimde şehir dışında çalışıyor oda benden güzel bir haber bekliyor ama ben negatif testler dışında başka bir haber veremiyorum.

Hayır sadece reglden 1 gün önce leke gelir ertesi güne de adetim gelirdi. Bu ay gonal f kullandım 14 gün. Bir yumurtam çok büyüdü diye doktor iptal etti aşılamayı kiste dönüşür diye. Normal deneyin bu ay gün aşırı ilişki olsun demişti. Kendiliğinden bu ay kalabilirsin demişti

Bugün regl oldum ölcem kasık ağrısından her zamankinden daha ağır geçiyor normal mi ya

Çikolata kisti, adenomiyozis ve pcos aşırı ağrı yapar.
Benım de güncel durum ; gece pembe leke geldi peçeteye bu sabah da karnım ağrıyor , adet olacağım sanırdım ( çünkü az çok yorum okudum yerleşme kanamasında sancı ağrı olmuyormuş

kaçıncı günündü canım

Hiç önemli değil ne demek. Bir de kaçıncı günde başlamıştı belirtileriniz şuan ben 4. gündeyim göğüs hassasiyeti var ama kasık ağrısı falan yok pek akıntım çok fazla bir de
6 günden sonra başladı bende belirtiler ondan önce hiç bişey yoktu 8 gün kasıklarım başladı sanırım

merhabalar bende şubat 10 da aşılama oldum.Şubatın 22 sinde regl oldum baya ağrılıydı.Ertesi gün kan verdim beta 2 çıkmıştı.3 gün sonraya çağırdı doktor o gün yine kan alındı beta 9.5 olmuş.Sizde böyle olan var mı ?

Geç döllenme olmuş olabilir ya da yerleşme kanamasıdır adet sanmışsınızdır şuan durumunuz ne tekrar kan verdiniz mi

perşembe veya cuma günü kan ver desi hemşire.Yarın gidicem bakalım ama kanamam normal adet kanaması gibiydi sadece 2. baya çok oldu.

perşembe veya cuma günü kan ver desi hemşire.Yarın gidicem bakalım ama kanamam normal adet kanaması gibiydi sadece 2. baya çok oldu.
Ben sizin yerinizde olsam hemen bugün verirdim eğer hamileyseniz en azından progestan falan verirler kanamayı durdururlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…