Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Ben de 1 yıllık evliyim. İlk günden beri çocuk istiyoruz ama maalesef hiç pozitif sonuç göremedik. Aksi gibi sürekli şiddetli ara kanamalarım oldu. Bir sürü ilaç doktor görüşmeleri derken durum düzelmeyince histeroskopi oldum. Polip varmış ve temizlendi. Sonrasında 1. ay adet göremedim. Tarlusal ile söküldüm ve 2. Ay adetimi oldum. Daha önce kemoterapi gördüğüm için gebelik konusunda endişeliydik ama yumurta rezervlerimde ve hormonlarımda herhangi bir sorun yokmuş. Eşimin de aynı şekilde her şey yolunda. Sadece benim yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi doktor. Söktürücü ile olduğum adet içerisinde doktorum klomen verdi ve ardından büyümüş yumurta gördük. Bugün çatlatma iğnemi vurdum. Bakalım inşallah çok uğraşmadan ilkinde güzel haberi alırım

İnşallah sağ salim evladınızı kucağınıza almayı nasip eder Rabbim sağlıcakla

Öncelikle merhaba inşallah beklediğimize kavuşuruz şuan Klomen kullanıyorum. Cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek. İlk denemem bu arada
insallah hayirli sonuc alirsiniz

insallah hayirli sonuc alirsiniz
bende 3 yillik evliyim pkos var doktorum reglim 2 gunu letu ve inofolic v
combi yazdi onu kullandim 5 gunde buyumedi bi 5 gun
+3 daha gunde 2 doz olmak uzere kullandirdi letuyu ve 20 subatta gittigimde sag tarafta 2 yumurtam oldugunu buyuklugunun 19 ve 20 mm oldugunu soyledi eger catlarsa ikiz ihtimali var dedi ovitrelle yapti igne bugun 4 gunum sag kasikta batmalar ve sirt ve bel agrisi ve akintim var yogun insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz

bende 3 yillik evliyim pkos var doktorum reglim 2 gunu letu ve inofolic v
combi yazdi onu kullandim 5 gunde buyumedi bi 5 gun
+3 daha gunde 2 doz olmak uzere kullandirdi letuyu ve 20 subatta gittigimde sag tarafta 2 yumurtam oldugunu buyuklugunun 19 ve 20 mm oldugunu soyledi eger catlarsa ikiz ihtimali var dedi ovitrelle yapti igne bugun 4 gunum sag kasikta batmalar ve sirt ve bel agrisi ve akintim var yogun insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz

Bende bu ay aşılamaya başlayacaktım adetimin 4. Gunu gitmek zorunda kaldim hafta sonuna denk geldigi icin. Bu arada bat 6 şubatti bi turlu adet olamadim duphastonla adet olmustum 17 subatta. Doktor alttan bakti önemsiz bi kist var tedaviye baslayamayiz dedi. Cok üzüldüm cok hazırlamıştım kendimi zar zor yenmiştim korkumu, nasil yapacagim diye düşünmeyi birakmastim herkes yapiyor bende yaparim demistim. Ama bu ay olmadi. Önümüzdeki ay gel dedi. Bende her ay adetim düzensiz dedim hapla adet olabiliyorum o zaman tedaviye baslayamayacagim hic dedimm gel bakariz dedi.

Bilmiyorum ne olacak. Bu arada 1 bucuk senelik evliyim hic gebelik olmadi. Bekarken adetim düzenliydi. Ikimizde de bi sorun yok

Ya ovülasyon testim silinmedi
İğneden dolayı mı pik acaba ya
Yoksa yumurtam mı çatlamıyor

Hadi inşallah ya sonuçlardan haberda et lütfen

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende iğne vurulduktan sonra 9 gün etkilerini yaşadım bugün 10. Günüm herhangi bi ağrım olmadı bugün

Tek yapman gereken şey sabretmek canım çok zor biliyorum bende çok sabırsız birisiyim ama inan ki stres daha çok etkiliyor. Benimde evlenmeden önce adetlerim düzenliydi tabi arada şaşmalar oluyordu pcos olduğu için ama evlendikten sonra tamamen şaşırdı Rabbime teslim ol kendine yeni uğraşlar bul bu dönemde inan daha çok faydası olur sana

İnşaAllah ya artik umutsuzluğa kapıliyorum bunalıyorum niye olmuyo diye

İnşaAllah ya artik umutsuzluğa kapıliyorum bunalıyorum niye olmuyo diye
Yalnız değilsin bunu bil bende evleneli 7 ay biticek hiç korunmadık çünkü ben biliyordum pcosum olduğunu bekarlıktan, her ay umutla bekledim evlendikten sonra doktora gittim 2. Ayımda 6 ay dene olmazsa gel dedi olmadı da gittim, gittim gitmesine ama 10 gün gecikmişti reglim gelmiyordu bir türlü progestan verdi doktor 12 gün kullandım 4 gün sonra regl oldum 51-52 gün regl olamaıştım siz düşünün üstüne reglim 4 gün sürdü sökmesi 4. Akşam klomene başladım 5 gün kullandım adetimin 13. Gün gittim yumurtalıklarıma bakıldı iğne vuruldu bugünde iğne günüyle birlikte 10. Günüm bu güne kadar her gün test yaptım hep pozitifti bugün negatif çıktı gerçekten bende umutsuzluğu yaşadım.. Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah sıkma o yüzden canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…