yaptım negativ çıktı canım çok ağrım var ya, ağrıdan üzüntümü göremiyorum, demekki artimed gazabina uğramışım yineCanım yaptin mi test
Canim senin kacinci günündü ya unuttumyaptım negativ çıktı canım çok ağrım var ya, ağrıdan üzüntümü göremiyorum, demekki artimed gazabina uğramışım yine
Yaaaa canım bnm dur bakalım akşama doğru bidaha yap istersen hemen yelkenleri suya indirmeyaptım negativ çıktı canım çok ağrım var ya, ağrıdan üzüntümü göremiyorum, demekki artimed gazabina uğramışım yine
yarın yenilerim artık bakalım sen yaptın mı test?Yaaaa canım bnm dur bakalım akşama doğru bidaha yap istersen hemen yelkenleri suya indirme
12.ci günü aşkoCanim senin kacinci günündü ya unuttum
Insallah 2 güne ikimizde pozitifi görürüz12.ci günü aşko
inşallah canım isteyen her kese allah nasip etsinInsallah 2 güne ikimizde pozitifi görürüz
Ben daha 11 gün var die yapmadim pztsi kanda baktircam 4gün kalmiş oluyor çikmamasi normal şuan bnm çatlama 3ünde oldu bugün7si ama işte çok sabirsizim yapiverdim dünyarın yenilerim artık bakalım sen yaptın mı test?
oiy çok erken o zaman yapma kafanı dağıtmaya çalışBen daha 11 gün var die yapmadim pztsi kanda baktircam 4gün kalmiş oluyor çikmamasi normal şuan bnm çatlama 3ünde oldu bugün7si ama işte çok sabirsizim yapiverdim dün
Bugün beyaz çok akıntım oldu neden acaba yaoiy çok erken o zaman yapma kafanı dağıtmaya çalış
yumurtalamadan sonrakı günlerde oluyor o akıntıBugün beyaz çok akıntım oldu neden acaba yakarşilaştiniz mi böyle bi durumla bn ilk kez karşilaştm az gelirdi genelde ve yumurtlama zamannlarimda gelirdi allah dedm bide çok gelmiş şaşknm yumurtlma günümde deil
Bnde olmazdi anlamadim inan, çok yoğun bi şekilde geldi. Umuyorum korkutucu enfeksiyon falan yokturyumurtalamadan sonrakı günlerde oluyor o akıntı
koku yoksa enfesksiyon diğildir, rahim kalınlaşıncada akıntı oluyormuşBnde olmazdi anlamadim inan, çok yoğun bi şekilde geldi. Umuyorum korkutucu enfeksiyon falan yoktur
canım çatlamadan 12-13 gün sonra çıkıyorKızlar merhaba hayırlı akşamlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım doktor çatlatma iğnesi vermedi bana 6 Mart'ta kontrole gittiğimde 3 tane yumurta 18 18 19 mm biri dün çatlamış dedi kalan ikiside bugün yarın çatlar dedi 1 hafta hergun ilişki olsun dedi şimdi adet tarihime 15 gün var ne zaman test yapmaya başlasam ki yapmasam daha iyi aslında ama insan dayanamıyor
Bu arada 1.bucuk yıllık evliyim 9 ay önce bir düşük yasadim 6 haftalık hiç korunmadik ama olmuyor bir türlü rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Kokusuz evet enfeksiyon deil demek ki anladim canım çok teşekkür ederimmkoku yoksa enfesksiyon diğildir, rahim kalınlaşıncada akıntı oluyormuş
Dün doktor 1 tanesi çatlamış dedi 2 güne diğer 2 Side çatlar dedi hadi inşallah canım rabbim hepimizi sevindirsincanım çatlamadan 12-13 gün sonra çıkıyor
Kızlar merhaba. Ben de 23 şubatta çatlatma iğnemi olmuştum. Bugün iğnenin 13. Günü. 6. Günden beri gün aşırı test tekrarlıyorum ve hep negatif görmüştüm. İlk defa bugün silik bir ikinci çizgi gördüm. Dün de beyaz koyu kıvamda akıntım oldu. İnşallah hamileyimdirAdetime 3 gün kaldı. Yarın sabah tekrar test yapacağım. Biraz koyulaşma olursa kan testine gideceğim