Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Kızlar merhaba hayırlı akşamlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım doktor çatlatma iğnesi vermedi bana 6 Mart'ta kontrole gittiğimde 3 tane yumurta 18 18 19 mm biri dün çatlamış dedi kalan ikiside bugün yarın çatlar dedi 1 hafta hergun ilişki olsun dedi şimdi adet tarihime 15 gün var ne zaman test yapmaya başlasam ki yapmasam daha iyi aslında ama insan dayanamıyor

Bu arada 1.bucuk yıllık evliyim 9 ay önce bir düşük yasadim 6 haftalık hiç korunmadik ama olmuyor bir türlü rabbim hepimize nasip etsin inşallah

canım çatlamadan 12-13 gün sonra çıkıyor

Kızlar merhaba. Ben de 23 şubatta çatlatma iğnemi olmuştum. Bugün iğnenin 13. Günü. 6. Günden beri gün aşırı test tekrarlıyorum ve hep negatif görmüştüm. İlk defa bugün silik bir ikinci çizgi gördüm. Dün de beyaz koyu kıvamda akıntım oldu. İnşallah hamileyimdir Adetime 3 gün kaldı. Yarın sabah tekrar test yapacağım. Biraz koyulaşma olursa kan testine gideceğim

Eklentiler

• image.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 132
İğneden sonraki 14. Günüm. 6. Günden beri negatifi görüyorum ki zaten iğne etkisi kalmaz şimdiye. İkinci çizgi çok çok silik. Sizce var mıdır? Adetime de az kaldı. Dünle bugünkü test arasında çok koyulaşma olduğunu söyleyemem. Kan testine ne zaman gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…