Gerçekten acıyı derdi yaşamayan anlamıyor burda hiç birimiz bir birimizi tanımamaıza rağmen isimlerimizi dahi bilmiyoruz ama bir birimizi yadırgamadan destek olarak konuşuyoruz birine anlatıyorsun amann stres yapma olsun olacağına varır falan filan bende biliyorum herhalde herşeyin nasip olduğunu ama dediğin gibi zahmetsiz bir sahip oluş olunca çektiğin zahmetlerin anlamını anlatamıyorsun kimseye bir Zaman sonrada nasıl olsa anlamayacak diyip paylaşmamaya başlıyorsun burada kendimiz gibi düşünen insanları görmek gerçekten iç rahatlatıyorHayırlı olsun inş sağlıkla doğar, ben de üyeliğimi sırf bu yüzden açtım, aklıma birşey takıldıkça girer okurdum burdan ama üye olup hiç yorum yazmamıştım. Bu işe başlayınca çok kişiyle paylaşmak istemedim, en yakınlarınızın bile iyi niyetle söyledikleri huzursuz ediyor bazen batıgor hatta insana, hergün soran var doğum tarihini burcunu hesaplayan var ben bağlanmak istemedikçe başka şeylerle oyalanıp kurmak kendimi dinlemek istemedikçe insanlar dürtüyor, işin kötü yanı da bunu yaşamayan kadın da olsa evlat sahibi de olsa ne yaşadığımızı anlamıyor, normal yolla istediği zaman hamile kalmış ve sorunsuz bir gebelik yaşamış bir kadın bizim yaşadığımız stresi anlayamıyor ne olursa olsun bu gerçek. İyi ki de üye olmuşum, birilerine tecrübe ettiklerinle yardımcı olabilmek onların yazdıklarından faydalanmak gerçekten terapi gibi
İnşallah bu sefer tedaviden bebeğini alarak dönersin canım rabbim yardımcın olsunKızlar merhabalar aranıza yeni katıldımMesajlarınızı görünce çok heyecanlandım Az evvel reglim başladı. 2. gün tüp bebeğe başlayacağız nasipse Bizim tüp bebeğe başlama sebebimiz eşimin azosperm olmasından kaynaklı.. Duanızı eksik etmeyin
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah bu sefer tedaviden bebeğini alarak dönersin canım rabbim yardımcın olsun
10 gün sürdü benim eğilemiyordum bide üzerine şişlik ekleninceKızlar sizde de opu sonrası gaz sıkışması oldu mu?acayip gaz sıkıştırıyor beni ne illet şeymiş
Hayırlısı olsun inşallahKızlar merhabalar aranıza yeni katıldımMesajlarınızı görünce çok heyecanlandım Az evvel reglim başladı. 2. gün tüp bebeğe başlayacağız nasipse Bizim tüp bebeğe başlama sebebimiz eşimin azosperm olmasından kaynaklı.. Duanızı eksik etmeyin
Ayyy inşallah size sımsıkı tutunurHayırlısı olsun inşallahBizde azospremiden dolayı nasipse cuma transferm var umarım sizinde güzel geçer
Umarım benim okadar sürmez.3 gün geçti üzerinden hala gaz durumu geçmedi10 gün sürdü benim eğilemiyordum bide üzerine şişlik eklenince
Umarım sürmez o kadar. Sıcak tutun kendinizi, ayaklarınızıUmarım benim okadar sürmez.3 gün geçti üzerinden hala gaz durumu geçmedi
Transfer den başlar heyecanın merak etme daha transfer dahi olmamışsın niye umutsuzluk olsun böyle düşünmeYarin transferim var ama asla bisey hissetmiyorum umutsuzluk mu henuz idrak edememek mi bilemedim
Transfer den başlar heyecanın merak etme daha transfer dahi olmamışsın niye umutsuzluk olsun böyle düşünmeyarın senin transfer benim opu var ikimizede Allah yardım etsin şimdiden
Stres ve heyecandan oluyor benceYarin transferim var ama asla bisey hissetmiyorum umutsuzluk mu henuz idrak edememek mi bilemedim
2 tane 3. Gün embriyosu bakalım tutucak mıStres ve heyecandan oluyor benceKaç tane embriyo transfer edilecek
İnşallah tutar2 tane 3. Gün embriyosu bakalım tutucak mı
Sizin tedaviniz pozitif sonuçlandı o halde ne güzelElimde bir çatlatma iğnesi 3 ganopeptyl var ihtiyacı olan varsa Mesaj yazarak ulaşabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?