ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bilmiyorum ama çatladıysa bile ozaman aşılama da yapamaz benim bildiğim.birde çatlamasın diye ben tarlusal diye bi ilaç kullandım
Çatlamayan 4 yumurtam var onları değerlendirecek galiba . Zaten hiç umudum yokta kullandığım iğneler boşuna olmasın diye yaptırıyorum

Benim de lh 2 küsürdü

225 mg verdi canım çarşambaya kadar vurulcam akşamları 1 kere çarşamba da kontrole çağırdı ilk kontrolüm

Selam kızlar bende tüp bebeğe başladım dün yumurtam toplandı ama doktorum transferi bu ay yapmayacağını söyledi . 13 yumurtadan 10 kalmış bu 10 taneninde 1 i olgunmus . 2 si sonra olgunlaşmış 7 tane olgunlasmayan yumurtam kalmış onlarda işlemle olgunlasanilirmis bilmiyorum kafam çok karıştı . Okadar yumurtadan niye 1 tanesi olgunmus erken toplama mi oldu acabac

Bana 0.78 dedi . Bende haziranda bi asilama yaptirdim yutmadi sonraki ay tatilde talmadik kafaya hamile kaldim ama eylulde dis gebelik oldugu ortaya cikti. O tarihten beri olmayinca da zaman kaybetmeden tup benek yapalim dedik

Çatlamayan 4 yumurtam var onları değerlendirecek galiba . Zaten hiç umudum yokta kullandığım iğneler boşuna olmasın diye yaptırıyorum
Acaba dondurma sansin var mi onu da sor mutlaka belki asilama allah korusun tutmazsa bi sansin daha olur ha olmadi yeniden umut hep var olana kadar devam

çok teşekkür ederim, aminn

Bana 0.78 dedi . Bende haziranda bi asilama yaptirdim yutmadi sonraki ay tatilde talmadik kafaya hamile kaldim ama eylulde dis gebelik oldugu ortaya cikti. O tarihten beri olmayinca da zaman kaybetmeden tup benek yapalim dedik
İnşallah sende yakın zamanda güzel haber alırsın Tekrar baktırdın mı amh değerine

Acaba dondurma sansin var mi onu da sor mutlaka belki asilama allah korusun tutmazsa bi sansin daha olur ha olmadi yeniden umut hep var olana kadar devam
Bilmiyorum ki ama sağlıklı yumurta oluşmamış aşılamayıda iğneler belki işe yarar diye yaptırıyoruz düşük ihtimal yani

İnşallah sende yakın zamanda güzel haber alırsın Tekrar baktırdın mı amh değerine
baktirdim 1.95 cikti yalan yani doktor dedi 0.8 gibi gorunuyor . Yani yapan labrotuvar lara da guvenmiyorum acikcasi. Suan progestan igne vuruldum sag kalcam yok

baktirdim 1.95 cikti yalan yani doktor dedi 0.8 gibi gorunuyor . Yani yapan labrotuvar lara da guvenmiyorum acikcasi. Suan progestan igne vuruldum sag kalcam yok
Şu progestan iğnesine karşı fobim oldu resmen ya o gün gelince nasıl vurulucam ben bunları anam

Şu progestan iğnesine karşı fobim oldu resmen ya o gün gelince nasıl vurulucam ben bunları anam
Valla o velet icin dayaniyorum napayim. Bi sekilde cekilenler unutuluyor. Benim fobum vardi zaten ama bi kaplan gucu geliyor artik bicak kemige dayaninca. 2 senedir ugrasiyorum yeter da

Valla o velet icin dayaniyorum napayim. Bi sekilde cekilenler unutuluyor. Benim fobum vardi zaten ama bi kaplan gucu geliyor artik bicak kemige dayaninca. 2 senedir ugrasiyorum yeter da
Aynı şekilde 26 yıllık ömrümde bebek sahibi olmak istemeden önce belki 5 kere kalçamdan iğne oluşumdur hastalıktan gebersem bile doktor iğne diyince acilde sıvışıp kaçardım hep şimdi kendi kendime iğne vurmaya evrildim transfer den sonra progestanı da yapıştır hoppp haydi bakalım inşallah ileride hayırlı evlat olurda büyünve atmazlar bizi bir kenera

Ahahaaa o konu valla beni de dusundurmuyor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…