Benim bakılma sebebi çatlatma öneleyiici vurulmadığım için gün gün hormon takibini yaptı canımAnam bana progrst. Ve lh bakilmadi bile
Çatlamayan 4 yumurtam var onları değerlendirecek galiba . Zaten hiç umudum yokta kullandığım iğneler boşuna olmasın diye yaptırıyorumBilmiyorum ama çatladıysa bile ozaman aşılama da yapamaz benim bildiğim.birde çatlamasın diye ben tarlusal diye bi ilaç kullandım
Benim de lh 2 küsürdüYa işte sonuçlar kişiden kişiye nasıl değişiyor Senin lh gün geçtikçe artarken benimki azaldıdoktorda şaşırdı neden azaldı lh diye dün değil ondan önceki gün 8.39 dün 6.64 bugün de 2.05 çıktı lh anlamadım gitti şu işleri bu doktor Lara bravo vallahi herkese farklı yorum gerekiyor çünkü
225 mg verdi canım çarşambaya kadar vurulcam akşamları 1 kere çarşamba da kontrole çağırdı ilk kontrolümBen de tam geçen hafta cumartesi başlamıştım iğnelere bir hafta arayla gidiyoruz sizinle . Bugün iğnelerde sekizinci gün çarşamba büyük ihtimalle toplarız dedi bakalım bir tık yavaş büyüyormuş yumurtalar.Size kaç mg verdi
Başka iğne ilaç verdi mi225 mg verdi canım çarşambaya kadar vurulcam akşamları 1 kere çarşamba da kontrole çağırdı ilk kontrolüm
Bana 0.78 dedi . Bende haziranda bi asilama yaptirdim yutmadi sonraki ay tatilde talmadik kafaya hamile kaldim ama eylulde dis gebelik oldugu ortaya cikti. O tarihten beri olmayinca da zaman kaybetmeden tup benek yapalim dedikBenim rezervim 1.77 ama mayısta 3 dü yarı yarıya düştü doktor hızla azalıyo diye tüp bebek önermişti negatif 1 aşılamam var. Herşeyi öğreniyoruz jinekolog kadar bilgi sahibi olduk . Bu sürece girmeden yumurtlama ney onu bile tam bilmiyodum
Acaba dondurma sansin var mi onu da sor mutlaka belki asilama allah korusun tutmazsa bi sansin daha olur ha olmadi yeniden umut hep var olana kadar devamÇatlamayan 4 yumurtam var onları değerlendirecek galiba . Zaten hiç umudum yokta kullandığım iğneler boşuna olmasın diye yaptırıyorum
Verdi çarşambadan sonra sanırım cetrorite kullancam ovitrelle var bide gouapptyl diye ilaç var şuan gonal f kullanıyorumBaşka iğne ilaç verdi mi
çok teşekkür ederim, aminnAyyynı şeyleri yaşamışız seninle benimde öyle olmuştu.. ilki başarısız olunca sürekli iyimisiniz bi haber varmı ne durumdasın diye günlük bildirimleri alan aile üyelerimizi ekarte edip kimseye haber vermeden ikinciyi denemiştik ayrıca susma orucuna inanıyorum ben tıpkı hz zekeyiyya gibi.. bi meramın varsa kimseye söylemediğinde yalnızca dua ile beklediğinde güzel bi sonuca ulaşıyor.. Seninde öyle olmuş inşallah sende sana benzeyen minik bebişlere sağlıkla kavuşursun dualarım seninle Allah nazarlardan saklasın gebeliğini
İnşallah sende yakın zamanda güzel haber alırsınBana 0.78 dedi . Bende haziranda bi asilama yaptirdim yutmadi sonraki ay tatilde talmadik kafaya hamile kaldim ama eylulde dis gebelik oldugu ortaya cikti. O tarihten beri olmayinca da zaman kaybetmeden tup benek yapalim dedik
Bilmiyorum ki ama sağlıklı yumurta oluşmamış aşılamayıda iğneler belki işe yarar diye yaptırıyoruz düşük ihtimal yaniAcaba dondurma sansin var mi onu da sor mutlaka belki asilama allah korusun tutmazsa bi sansin daha olur ha olmadi yeniden umut hep var olana kadar devam
Şifa olsun ilaçların inşallahVerdi çarşambadan sonra sanırım cetrorite kullancam ovitrelle var bide gouapptyl diye ilaç var şuan gonal f kullanıyorum
baktirdim 1.95 cikti yalan yaniİnşallah sende yakın zamanda güzel haber alırsınTekrar baktırdın mı amh değerine
Şu progestan iğnesine karşı fobim oldu resmen ya o gün gelince nasıl vurulucam ben bunları anambaktirdim 1.95 cikti yalan yanidoktor dedi 0.8 gibi gorunuyor . Yani yapan labrotuvar lara da guvenmiyorum acikcasi. Suan progestan igne vuruldum sag kalcam yok
Valla o velet icin dayaniyorum napayim. Bi sekilde cekilenler unutuluyor. Benim fobum vardi zatenŞu progestan iğnesine karşı fobim oldu resmen ya o gün gelince nasıl vurulucam ben bunları anam
Aynı şekilde 26 yıllık ömrümde bebek sahibi olmak istemeden önce belki 5 kere kalçamdan iğne oluşumdur hastalıktan gebersem bile doktor iğne diyince acilde sıvışıp kaçardım hep şimdi kendi kendime iğne vurmaya evrildim transfer den sonra progestanı da yapıştır hoppp haydi bakalım inşallah ileride hayırlı evlat olurda büyünve atmazlar bizi bir keneraValla o velet icin dayaniyorum napayim. Bi sekilde cekilenler unutuluyor. Benim fobum vardi zatenama bi kaplan gucu geliyor artik bicak kemige dayaninca. 2 senedir ugrasiyorum yeter da
Ahahaaa o konu valla beni de dusundurmuyor degilAynı şekilde 26 yıllık ömrümde bebek sahibi olmak istemeden önce belki 5 kere kalçamdan iğne oluşumdur hastalıktan gebersem bile doktor iğne diyince acilde sıvışıp kaçardım hep şimdi kendi kendime iğne vurmaya evrildim transfer den sonra progestanı da yapıştır hoppp haydi bakalım inşallah ileride hayırlı evlat olurda büyünve atmazlar bizi bir kenera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?