ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benimki çok yüksek yumurta sayımda azdı dr dedi yumurtaların içi boş olabilir bide çatlayan yumurtalarım var. İğneler fazla uyarmış yumurtaları
Allah Allah hangi hastaneye gidiyordun canım, cetrotide vurulmuyor muydun erkenden nasıl çatlar hıı doğru eğer yeteri yumurta yoksa ve ona göre sayı çoksa kriteri o demekki hayırlısı olsun hakkında canım inşallah aşılaman pozitif çıkarda opu transfer falan uğraşmadan Güzel haberlerin gelir

20 var 18 var 17 var gerisini hatırlamıyorum vallahi kaçta ne 17 kaçta ne 18 var bilmiyorum ama 20 bş tane idi 22 de varmı idi bilmiyorum pazartesi günü toplayınca net sayıyı öğrenicem
Demek en az bi 20 falan olması lazım hala aynı dozda devam mı ettirdi ben hala aynı şekilde devam edeceğim pazartesiye kadar

Demek en az bi 20 falan olması lazım hala aynı dozda devam mı ettirdi ben hala aynı şekilde devam edeceğim pazartesiye kadar
Ben ilk 4 gün 225 vurdum sonraki gün alerji olunca 375 sondaki gün 500 sonra bu doktor 225 vurdurdu yine dünde son 225 i vurdum bugüne ilacım bitti zaten yok akşam a ovitrella vurucam valla artık kaçlar kaçtane ler pazartesi göreceğiz akıbetimizi

Bugünkü sonuçlarım kızlar

Eklentiler

• DFB8DD26-3F03-4B3B-A32A-4F59BC52DD9E.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 57
Bugünkü sonuçlarım kızlar
Ya işte sonuçlar kişiden kişiye nasıl değişiyor Senin lh gün geçtikçe artarken benimki azaldı doktorda şaşırdı neden azaldı lh diye dün değil ondan önceki gün 8.39 dün 6.64 bugün de 2.05 çıktı lh anlamadım gitti şu işleri bu doktor Lara bravo vallahi herkese farklı yorum gerekiyor çünkü

Walla ben hiiiiçç anlamıyorum . Ultrasonda zaten keyfi kaçtı doktorun sonra sonuçlara baktı anladım bi terslik olduğunu.
Tedaviye devam etse para alacaktı ama bence önümüzdeki ay yapalım dediğinde güvenim artttı doktora. Ayyy walla herşey yolunda gitsin artık aşılamada tutsun bari

Tabiki para gözlük yapıp yumurlarını toplayıp para alabilirdi sonra yumurtaların döllenmedi derdi ama en azından aşılamayı önermiş tutma ihtimali var aşılamanın ona göre yumurtan var sonuçta inşallah tutatda seviniriz vallahi

İrenbe hastanesi kuzum. Sadece gonal f 225 kullandım 5 gün . Bugün 6. Günümdü daha iğnemi yapmamıştım.
Doktorda şaşırdı önümüzdeki ay daha farklı tedavi uygulayacağım dedi . İnşallah gerek kalmaz ve bu işte hayır varmış derim

İnan benim başıma gelenler den sonra artık hiçbir şeye şaşırmıyorum ve gerçekten herşeyde vardır bş hayır diyorum ne diyelim Rabbim ol demeden hiçbir şey olmaz böyle olması gerekiyormuş demekki kendimizi böyle teselli edicez

Walla hepimiz sevinelim artık pinpon topu olduk aşılama-tüp-aşılama Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benimki çok yüksek yumurta sayımda azdı dr dedi yumurtaların içi boş olabilir bide çatlayan yumurtalarım var. İğneler fazla uyarmış yumurtaları
Benim doktorum oyuzden istemisti aynen . Ohs olmasin dedi. Zaten toplasan 4-5 yumurtam vardi o ayri . Yumurtalik rezervim dusuk yasimda 38 olunca her turlu seye bakmak gerekiyor. Bakalim . Hayirlisi olsun canim insallah sonrasinda guzel olur. Bana da pazartesi 14.30 a transfer icin randevu verdi ama hic heyecanim yok neden bilmiyorum kaygiliyim sanir

Merhabalar canım 24 yaşındayım
1 senedir deniyoruz
Eşimde morfoloji bozukluğu sebebi ile bu tedaviye başladık
9 şubatta transfer oldum bugün bekleyişimin 4. Günündeyim heyecan çok fazla devam ediyor
Dondurulmuş transfer oldum
1 tane istedim, 5. Gün embriyosu rabbim hepimizin bu yolda hayırlı sağlıklı haberler almamızı nasip etsin

Anam bana progrst. Ve lh bakilmadi bile

İnşallah bebişin seninle olur Ohs ne demek canım

İnşallah bebişin seninle olur Ohs ne demek canım
Asiri yumurta olusumu canim . Genelde pkoslularda ortaya cikiyor. Ama zaten benim rezervim az oldugundan oyle bir ihtimal vermedi doktor. Pkos ta adetin belirsiz olabiliyor ya da asiri yumurtan oluyor ve kalitesi dusuk oluyor.

Asiri yumurta olusumu canim . Genelde pkoslularda ortaya cikiyor. Ama zaten benim rezervim az oldugundan oyle bir ihtimal vermedi doktor. Pkos ta adetin belirsiz olabiliyor ya da asiri yumurtan oluyor ve kalitesi dusuk oluyor.
Benim rezervim 1.77 ama mayısta 3 dü yarı yarıya düştü doktor hızla azalıyo diye tüp bebek önermişti negatif 1 aşılamam var. Herşeyi öğreniyoruz jinekolog kadar bilgi sahibi olduk . Bu sürece girmeden yumurtlama ney onu bile tam bilmiyodum

Kafam karıştı yaa opu olacaktı madem öyle niye iptal etti acaba başka hormondan mı bahsetti ben şoktan yanlış anladım
Bilmiyorum ama çatladıysa bile ozaman aşılama da yapamaz benim bildiğim.birde çatlamasın diye ben tarlusal diye bi ilaç kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…