Canım çift çıkmış işte hayırlı olsun şimdiden kan sonuçlarını bekliyoruz inşallah güzel haberler verBenımde 10 cu gün test yaptım daha deminerken test yaptım evde ıkı cizgi cikti sımdıde acaba dogrumudur dıye korku var ınanamıyorum benımde 3. Gün emryosu cift transfer yapıldı
Konya medovada yaptirdimNerde yaptırıyor sunuz acaba? Ahh keşke bize de öyle Doktorlar denk gelse idi
Inshallaj ınshallah yaa halen inanamıyorum 5 sene sonra ılk defa ıkı cızgı gördümCanım çift çıkmış işte hayırlı olsun şimdiden kan sonuçlarını bekliyoruz inşallah güzel haberler ver
Yanında buz olduğu taktirde bişey olmaz canım zaten yine dolaba koyacak mışsınKızlar bişey sorucam . Gonal F iğne buzdolabında muhafaza ediyorum ama yarın iş çıkışı bi yere gitmem gerekiyor. Şimdi iğneyi buzun içinde işyerine götürsem iş yerinde dolaba koyup çıkışta buzlarla gideceğim yere yanımda götürsem bişi olur mu ? İş yerim 50 dk falan sürüyo
Hayırlısı ile güzel sonuçların olur inşallah şimdidenKonya medovada yaptirdim
Ahh ahhh bizlere de nasip olur inşallahInshallaj ınshallah yaa halen inanamıyorum 5 sene sonra ılk defa ıkı cızgı gördüm
Teşekkür ederim eczanenin verdiği buz kalıplarına koyarımYanında buz olduğu taktirde bişey olmaz canım zaten yine dolaba koyacak mışsın
yaa cok sevindiimmmm. tebrikler hayirli ugurlu olsunEvettt benimde pozitif
hayirli ugurlu olsunInshallaj ınshallah yaa halen inanamıyorum 5 sene sonra ılk defa ıkı cızgı gördüm
Teşekkür ederimmm insan tam inanamıyor heralde görene kdr inanamicamyaa cok sevindiimmmm. tebrikler hayirli ugurlu olsun
Ben bugün opu oldum. Böyle bir ağrı sancı olamaz anesteziden de biraz geç ayıldım. Ayılır ayılmaz ağlamaya başlamışım. Benim adetim de çok sancılı olur belki onun etkisidir bilemiyorum yani ben kötü bir örneğim bu konuda. 13 tane yumurta toplandı inşallah çoğu sağlıklı embriyo olurBenimde yarin beraber beklicez yanidoktor olursa 2 koyalim dedi ama cesaret edemiyorum.
Sizin ne zaman toplanacak belli oldu mu ?Altın yumurtamjz hangisi olacak bakalım Güzel düşünelim güzel olsun inşallahh
İdrarın gelince hemen yap . Tuvalette ikinma oldugu kadar yap . Sık gir zorlama kendiniBen bugün opu oldum. Böyle bir ağrı sancı olamaz anesteziden de biraz geç ayıldım. Ayılır ayılmaz ağlamaya başlamışım. Benim adetim de çok sancılı olur belki onun etkisidir bilemiyorum yani ben kötü bir örneğim bu konuda. 13 tane yumurta toplandı inşallah çoğu sağlıklı embriyo olur
Hâlâ ağrınız var mıBen bugün opu oldum. Böyle bir ağrı sancı olamaz anesteziden de biraz geç ayıldım. Ayılır ayılmaz ağlamaya başlamışım. Benim adetim de çok sancılı olur belki onun etkisidir bilemiyorum yani ben kötü bir örneğim bu konuda. 13 tane yumurta toplandı inşallah çoğu sağlıklı embriyo olur
Hayır normalde Umuttepe ye kalsa yarın dı ama bu doktor henüz bişey demedi yarın da muayene edicek yarın net bişey der herhaldeSizin ne zaman toplanacak belli oldu mu ?
Evet yapmaya çalışıyorum zaten ağrıdan tuvaletim mi geldi yoksa ağrının yanması mı anlayamıyorum. Teşekkür ederim tavsiye içinİdrarın gelince hemen yap . Tuvalette ikinma oldugu kadar yap . Sık gir zorlama kendini
Biraz hafifledi ağrım parol içtim. En azından doğrularak yürüyebiliyorumHâlâ ağrınız var mıYumurta sayınız fazla olduğu için belki çok ağrı olmuştur .Bu kadarla gelmiş gitmiş olsun ağrılar Sağlıkla ilk denemede alırsınız inşallah pozitif sonucu
Bizim peş peşe olacak gibi ilaçlarda 6.gün benim de cumartesi kontrolHayır normalde Umuttepe ye kalsa yarın dı ama bu doktor henüz bişey demedi yarın da muayene edicek yarın net bişey der herhalde
Ay inşallahEvet yapmaya çalışıyorum zaten ağrıdan tuvaletim mi geldi yoksa ağrının yanması mı anlayamıyorum. Teşekkür ederim tavsiye için
Biraz hafifledi ağrım parol içtim. En azından doğrularak yürüyebiliyorumamiiin inşallah topic in güzel anneleri oluruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?