ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benımde 10 cu gün test yaptım daha demin erken test yaptım evde ıkı cizgi cikti sımdıde acaba dogrumudur dıye korku var ınanamıyorum benımde 3. Gün emryosu cift transfer yapıldı
Canım çift çıkmış işte hayırlı olsun şimdiden kan sonuçlarını bekliyoruz inşallah güzel haberler ver

Kızlar bişey sorucam . Gonal F iğne buzdolabında muhafaza ediyorum ama yarın iş çıkışı bi yere gitmem gerekiyor. Şimdi iğneyi buzun içinde işyerine götürsem iş yerinde dolaba koyup çıkışta buzlarla gideceğim yere yanımda götürsem bişi olur mu ? İş yerim 50 dk falan sürüyo

Yanında buz olduğu taktirde bişey olmaz canım zaten yine dolaba koyacak mışsın

Benimde yarin beraber beklicez yani doktor olursa 2 koyalim dedi ama cesaret edemiyorum.
Ben bugün opu oldum. Böyle bir ağrı sancı olamaz anesteziden de biraz geç ayıldım. Ayılır ayılmaz ağlamaya başlamışım. Benim adetim de çok sancılı olur belki onun etkisidir bilemiyorum yani ben kötü bir örneğim bu konuda. 13 tane yumurta toplandı inşallah çoğu sağlıklı embriyo olur

İdrarın gelince hemen yap . Tuvalette ikinma oldugu kadar yap . Sık gir zorlama kendini

Hâlâ ağrınız var mı Yumurta sayınız fazla olduğu için belki çok ağrı olmuştur .Bu kadarla gelmiş gitmiş olsun ağrılar Sağlıkla ilk denemede alırsınız inşallah pozitif sonucu

İdrarın gelince hemen yap . Tuvalette ikinma oldugu kadar yap . Sık gir zorlama kendini
Evet yapmaya çalışıyorum zaten ağrıdan tuvaletim mi geldi yoksa ağrının yanması mı anlayamıyorum. Teşekkür ederim tavsiye için
Hâlâ ağrınız var mı Yumurta sayınız fazla olduğu için belki çok ağrı olmuştur .Bu kadarla gelmiş gitmiş olsun ağrılar Sağlıkla ilk denemede alırsınız inşallah pozitif sonucu
Biraz hafifledi ağrım parol içtim. En azından doğrularak yürüyebiliyorum amiiin inşallah topic in güzel anneleri oluruz hepimiz

Ay inşallah yani büyük konuşmak gibi olmasın da çekilecek çile değil yumurta toplanma günü göbeğim ne durumda olacak merak ediyorum zira gerilecek bir deri kalmadı bugün kanadı artık iğne yerleri acayip şişmiş durumda çatlak kremi sürecek kıvama geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…