Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta toplama ne zaman oldu onun üzerine 14 gün sayacaksınız adet günü için, ama arkadaşların dediği gibi progestan kullanırken adet olunmuyor diye biliyorum. Belki idrar yollarında bir sıkıntı vardır, böbrek ağrısı da bele ve kasığa vurur idrarda kan yapabilir.Bilemiyorum
Doktorumda ameliyatta falan sanırım normalde tık diye döner. Dönmeyeceği tuttu.
Şimdi yine gittim baktım kanama yok silince çooooook açıık belli belirsiz şeffaf pembemsi , pembe bile değil. Normal gebelik olsa geç döllenme vs olurda. Tüp bebekte geç yerleşme diye bir şey olduğunu bilmiyordum
doğum beklemiyor ama sezeryandan önce test istiyorlar diye biliyorum.Kızlar bişey sorucam.covid olunca işlem yapmıyorlar ya.doğumdan önce covid pozitif olursa ne olacak?doğurtmam diyecek halleri yok heralde kendi kendimize mi doğurucaz
Fiyile yeni mi başladınız, belki içerde kurumuş kan vardı fitille geri geldiHiç tırnağım yok ki kuzum benim kısacık.
Doktorumla gorustum.
Regli mi oluyorum, tutmadı mı yani? Dedim Bu onu göstermiyor.Hormon ilaçları kullanıyorsunuz onun kandaki dalgalanmaları olabilir dedi.
İstirahat edelim dedi.
Sabah test yaptıgımı söylemedim
Test yapsam çıkar mı? Dedim.
Erken yanılabiliriz yapmayalım dedi.
Son durum bu.
İki embriyomuydu belki biri 8. Günden sonra gitti artış ondan düştü moralinizi bozmayın daha erken heralde kaç günlük embriyoydu? ben en yüksek 2 gördümBugün transferin 10. Günü
Ben kan testi verdim
8. Gün 97
10. Gün 111 çıktı tutmadı dıye endişeliyim
3.gün embriyosu 2 adetti .İki embriyomuydu belki biri 8. Günden sonra gitti artış ondan düştü moralinizi bozmayın daha erken heralde kaç günlük embriyoydu? ben en yüksek 2 gördüm
Ben takip ettigim doktorlarda covidli dogum yaptırdıklarını görmüştümKızlar bişey sorucam.covid olunca işlem yapmıyorlar ya.doğumdan önce covid pozitif olursa ne olacak?doğurtmam diyecek halleri yok heralde kendi kendimize mi doğurucaz
Stres en büyük düşman bize, bence üzülecek birşey yok en azından biri tutmuştur inanıyorum ben değerleriniz de düşük değil ama işte erken yapınca stresi de artıyor beklemek zor3.gün embriyosu 2 adetti .
Doktorum 12 ve 14. Günler onemlı 12 günden önce duzenlı artış olmuyor yanıltıcı olabılıyor asıl 12-14 onemlı panık yok dedı ama öğlenden berı ağlıyorum
Yapmaaaaa ama lütfen.3.gün embriyosu 2 adetti .
Doktorum 12 ve 14. Günler onemlı 12 günden önce duzenlı artış olmuyor yanıltıcı olabılıyor asıl 12-14 onemlı panık yok dedı ama öğlenden berı ağlıyorum
Hayır transferden öncede kullanıyordum.Fiyile yeni mi başladınız, belki içerde kurumuş kan vardı fitille geri geldi
Amin inşallah önceden hep ikiz istiyordum ama gebelik süreci erken doğum vs riskleri düşündükçe tek olsun sapasağlam rahat bir hamilelik olsun demeye başladım O yüzden çok yumurta değil de kaliteli ve yeterli yumurta diyelimİçini ferah tut olmayınca olmuyor da ben ayın 2 sinden beri eşimden başka kimseyi görmedim ama pozitif çıktım vallahi herşey nasip ya olacağı olunca sakınsan bile bulaşıyor işte ne diyim
Aynen Bizim için önemli olan bir tanesinin tutması sonuçta Allah ım bu uğurda ki herkese şu güzel günlerde hayırlı sonuçlar nasip eyle inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Testi niye istiyor her türlü doğum yaptıracaklarsa.ona göre önlem mi alıyorlar acaba.neyse kötü şeyleri çağrıştırmak istemiyorumdoğum beklemiyor ama sezeryandan önce test istiyorlar diye biliyorum.
Bari yumurtaları toplasalar transferi geçtim de heralde belirti göstersek de test vermeyeceğiz bu gidişle tabi öncesinde zorunlu test istemezlerseKızlar bişey sorucam.covid olunca işlem yapmıyorlar ya.doğumdan önce covid pozitif olursa ne olacak?doğurtmam diyecek halleri yok heralde kendi kendimize mi doğurucaz
valla bilemedim, ama kötü düşünmemek lazım, kan verin isterseniz içiniz rahat etsin idrar tahlili güvenli değil.Hayır transferden öncede kullanıyordum.
bugün 8.günüm
Ben de aynı fikirdeyim, çoğul gebelikte sağlıklı doğum oranı daha düşük, 1 tane olsun sağlıklı olsun, o yüzden 5. Günü bekleyip tek transfer istemeyi düşünüyorum, bakalım doktor ne diyecek.Amin inşallah önceden hep ikiz istiyordum ama gebelik süreci erken doğum vs riskleri düşündükçe tek olsun sapasağlam rahat bir hamilelik olsun demeye başladım O yüzden çok yumurta değil de kaliteli ve yeterli yumurta diyelim
transfer oncesi test istemiyorlar benim opu oncesi istemislerdi pozitif cikarsa ona gore ekip olarak hazirlik yaparak girecegiz opuyu iptal etmeyiz bisuru igne kullandin demisti doktorumBari yumurtaları toplasalar transferi geçtim de heralde belirti göstersek de test vermeyeceğiz bu gidişle tabi öncesinde zorunlu test istemezlerse
Benımde 10 cu gün test yaptım daha demin erken test yaptım evde ıkı cizgi cikti sımdıde acaba dogrumudur dıye korku var ınanamıyorum benımde 3. Gün emryosu cift transfer yapıldıBugün transferin 10. Günü
Ben kan testi verdim
8. Gün 97
10. Gün 111 çıktı tutmadı dıye endişeliyim
Bugün sordum doktoruma ama iptal diyor öyle bir şey olursa Allah korusun inşallah olmaz da Demek ki hastaneye ve doktora göre değişiyortransfer oncesi test istemiyorlar benim opu oncesi istemislerdi pozitif cikarsa ona gore ekip olarak hazirlik yaparak girecegiz opuyu iptal etmeyiz bisuru igne kullandin demisti doktorum
Altın yumurtamjz hangisi olacak bakalım Güzel düşünelim güzel olsun inşallahhAmin inşallah önceden hep ikiz istiyordum ama gebelik süreci erken doğum vs riskleri düşündükçe tek olsun sapasağlam rahat bir hamilelik olsun demeye başladım O yüzden çok yumurta değil de kaliteli ve yeterli yumurta diyelim
Nerde yaptırıyor sunuz acaba? Ahh keşke bize de öyle Doktorlar denk gelse iditransfer oncesi test istemiyorlar benim opu oncesi istemislerdi pozitif cikarsa ona gore ekip olarak hazirlik yaparak girecegiz opuyu iptal etmeyiz bisuru igne kullandin demisti doktorum