ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar bişey sorucam.covid olunca işlem yapmıyorlar ya.doğumdan önce covid pozitif olursa ne olacak?doğurtmam diyecek halleri yok heralde kendi kendimize mi doğurucaz

Yumurta toplama ne zaman oldu onun üzerine 14 gün sayacaksınız adet günü için, ama arkadaşların dediği gibi progestan kullanırken adet olunmuyor diye biliyorum. Belki idrar yollarında bir sıkıntı vardır, böbrek ağrısı da bele ve kasığa vurur idrarda kan yapabilir.

Fiyile yeni mi başladınız, belki içerde kurumuş kan vardı fitille geri geldi

Bugün transferin 10. Günü
Ben kan testi verdim
8. Gün 97
10. Gün 111 çıktı tutmadı dıye endişeliyim
İki embriyomuydu belki biri 8. Günden sonra gitti artış ondan düştü moralinizi bozmayın daha erken heralde kaç günlük embriyoydu? ben en yüksek 2 gördüm

İki embriyomuydu belki biri 8. Günden sonra gitti artış ondan düştü moralinizi bozmayın daha erken heralde kaç günlük embriyoydu? ben en yüksek 2 gördüm
3.gün embriyosu 2 adetti .
Doktorum 12 ve 14. Günler onemlı 12 günden önce duzenlı artış olmuyor yanıltıcı olabılıyor asıl 12-14 onemlı panık yok dedı ama öğlenden berı ağlıyorum

Kızlar bişey sorucam.covid olunca işlem yapmıyorlar ya.doğumdan önce covid pozitif olursa ne olacak?doğurtmam diyecek halleri yok heralde kendi kendimize mi doğurucaz
Ben takip ettigim doktorlarda covidli dogum yaptırdıklarını görmüştüm

Doktorum 12 ve 14. Günler onemlı 12 günden önce duzenlı artış olmuyor yanıltıcı olabılıyor asıl 12-14 onemlı panık yok dedı ama öğlenden berı ağlıyorum
Stres en büyük düşman bize, bence üzülecek birşey yok en azından biri tutmuştur inanıyorum ben değerleriniz de düşük değil ama işte erken yapınca stresi de artıyor beklemek zor

Yapmaaaaa ama lütfen.
Doktorunda gayet olumlu ve mantıklı bir açıklama yapmış. Kendini toparla

Amin inşallah önceden hep ikiz istiyordum ama gebelik süreci erken doğum vs riskleri düşündükçe tek olsun sapasağlam rahat bir hamilelik olsun demeye başladım O yüzden çok yumurta değil de kaliteli ve yeterli yumurta diyelim

Bari yumurtaları toplasalar transferi geçtim de heralde belirti göstersek de test vermeyeceğiz bu gidişle tabi öncesinde zorunlu test istemezlerse

Ben de aynı fikirdeyim, çoğul gebelikte sağlıklı doğum oranı daha düşük, 1 tane olsun sağlıklı olsun, o yüzden 5. Günü bekleyip tek transfer istemeyi düşünüyorum, bakalım doktor ne diyecek.

Bari yumurtaları toplasalar transferi geçtim de heralde belirti göstersek de test vermeyeceğiz bu gidişle tabi öncesinde zorunlu test istemezlerse
transfer oncesi test istemiyorlar benim opu oncesi istemislerdi pozitif cikarsa ona gore ekip olarak hazirlik yaparak girecegiz opuyu iptal etmeyiz bisuru igne kullandin demisti doktorum

transfer oncesi test istemiyorlar benim opu oncesi istemislerdi pozitif cikarsa ona gore ekip olarak hazirlik yaparak girecegiz opuyu iptal etmeyiz bisuru igne kullandin demisti doktorum
Bugün sordum doktoruma ama iptal diyor öyle bir şey olursa Allah korusun inşallah olmaz da Demek ki hastaneye ve doktora göre değişiyor

Altın yumurtamjz hangisi olacak bakalım Güzel düşünelim güzel olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…