ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hayırlısı olsun demekten baska çare yok moraller yerine gelsin olumsuzlugu cagirma
Benim regli gelmeyi bilmiyor bu ay neden anlamadim kendiliginden gelmesi gerekiyormus ilac da kullanamiyorum

Hayırlısı olsun demekten baska çare yok moraller yerine gelsin olumsuzlugu cagirma
Benim regli gelmeyi bilmiyor bu ay neden anlamadim kendiliginden gelmesi gerekiyormus ilac da kullanamiyorum
Aslında cok normal ameliyat oldun sonucta. Elbet gelecek nereye kadar kacıcak

Ay ben de aynı stresi yaşadım boğazımda acıyodu hafiften ama negatif çıkmış bakalım kaç tane yumurta toplanacak genelde ultrasonda olduğundan az çıkıyor ama önemli olan embriyo oluşması tabiii bol bol sağlıklı embriyolarımız olsun inşallah

İnşallah güzel sonuç alırsın canım, karamsar olma. Her denemede aynı etkiler olmaz ve daha çok yeni.

Selam kizlar bende bugun doktora gittim . Azicik ymurtam var ama yinede umut da var cuma gunu opu gunum dualariniza talibim. Cok guzel haberlee geliyor bu topicten devami da gelir insallah
bi tanecik sağlıklı yumurta bebek için ihtiyaç canım, hiiiç sayıya takılıp stres olma. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın

Bizim için önemli olan 1 tane bile olsa o 1 tane nın tutması işlemlerden korkmuyorum şu sonuç gelse rahata erip heyecanımı yaşıcsm yoksa ben gayet mutluyum aslında ama bu covit testi beni strese soktu yemin ederim ya

Kızlar merhaba,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun Rabbim inşallah transfer olanların sağlıkla kucaklarına bebelerini almalarını nasip eder. Opü olacaklarda inşallah sorun yaşamadan kaliteli yumoşlar elde ederler.

Ben 31 yaşındayım(32ye az kaldı:)) bir dış gebelik ve bir kimyasal doğal yolla elde ettik ama daha fazla bekllemeyelim diye tüp bebeğe başladık. aralık sonu başladık opü öncesi pcr testim pozitif çıkınca yarım kaldı şimid yeniden başladık. gonal f 225 kullanıyorum günde. bugün ilacın 5.günü yarın kontrolüm var. inşallah bu ay göreceğim tek pozitif bebek olur:) benim sormak istediğim şey şu siz şu süreçte eşinizle beraber oldunuz mu? doktorunuz ne önerdi? birde opü zamanı sperm verecekleri için kaç gün önceden tazelenmesi gerekti.

Benim bu 2.yumurta toplamam olacak. İlkinde opu ya 5 gün kala birlikte olmuştuk ama sonra içim içimi yedi keşke yapmasaydım diye içime kurt düştü. Bu seferkinde olmadık yine aklıma takmayayım diye. Yarın opu var 2 gün öncesi spermi olması iyi olur dedi hemşire. O şekilde olacak o sırada keçi boynuzu pekmezi ceviz bademe yükledim eşimi

hadi inşallah çok güzel yumurtaların olur.. ahahaha mantıklı bizde keçiboynuzu ve bal propolis karışımı yiyoruz birde d vit alıyoruz düzenli. nasip kısmet tabi her şey.. o zaman ona göre tazelesin artık

Artık arı ürünleri yemekten bir hal olduk inşallah hepimizin sağlıklı yumurtaları embriyoları ve pozitif sonuçları olsun inşallah

Artık arı ürünleri yemekten bir hal olduk inşallah hepimizin sağlıklı yumurtaları embriyoları ve pozitif sonuçları olsun inşallah
ahahaha ya ben kullanmadım hiç eşim çok bal yer hatta babası bal üretiyor vs bayılır onlar ama ben yemem artık mecbur kaldım her şey önce sağlıklı bebeler için amin amin amin inşallah

Merhaba ben bu surecte esimle beraber oldum ama opudan 3 gun onceden iliski olmayacagini iki günü öncesinde de esimin kendi kendine boşalmasini söylemişti iki gunde sperm kendine geliyormuş zaten birde opudan adet gunune kadar iliski olmuycani demisti

anladım canım çok teşekkür ederim o zaman eşimle opü öncesi ve opü ye 2 gün kala kendisi yapsa tazelenmiş olur. çokta beklemesi iyi değil bildiğim kadarıyla çünkü.

Opudan adet gününe kadar neden ilişki olmuyor acaba bir şey dedi mi doktor

anladım canım çok teşekkür ederim o zaman eşimle opü öncesi ve opü ye 2 gün kala kendisi yapsa tazelenmiş olur. çokta beklemesi iyi değil bildiğim kadarıyla çünkü.
Evet iyi değilmiş kalitesi düşüyormuş. Taze olması gerekirmiş. Benim opu yarın bu akşam bitter çikolata yedireceğim eşime yerse ikinci opu olunca her şeyi dememek istiyorum

Aynen 2 gün kala tazelemesi lazim deyim siz anlayın hem daha sağlıklı olur 3 gun oncesinden sizinle bi munasebete girmesin nasil iciniz rahat ediyorsa hem siz dinlenmis olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…