Ben de o knuda stresliyim asilarim falan da tam ama yine de korkmuyor degilim . Umarim aksilik olmaz.İnşallah testim negatif çıkarda yaşamak zorunda kalmam veya akşam vakti nereden merkez bulup anlaşırım onu da bilmiyorumdua edin kızlarrr lütfen ay ne kadar mutlu enerjik başladım aksilikler beni buluyor
Cetrotide den sonra oldu
Olsun canim sıkma canini negatif cikacaktir eminim bu da nazarı diyelm oyle sakinlestir kendiniİnşallah testim negatif çıkarda yaşamak zorunda kalmam veya akşam vakti nereden merkez bulup anlaşırım onu da bilmiyorumdua edin kızlarrr lütfen ay ne kadar mutlu enerjik başladım aksilikler beni buluyor
Bn günleri karıştırmışım pazartesi oldumseninde dun oldu degil mi traanferin
Covid negatif gebelik pozitif görmen ümidiyle canım aynen olumlu düşün olumlu olsunİnşallah testim negatif çıkarda yaşamak zorunda kalmam veya akşam vakti nereden merkez bulup anlaşırım onu da bilmiyorumdua edin kızlarrr lütfen ay ne kadar mutlu enerjik başladım aksilikler beni buluyor
Hadi hayirlisyla sonu guzel olsun canim insallahBn günleri karıştırmışım pazartesi oldum
İnşallah canım zaten Zorlu şeyler Rabbim yardımcımız olsunCovid negatif gebelik pozitif görmen ümidiyle canım aynen olumlu düşün olumlu olsun
İnşallahOlsun canim sıkma canini negatif cikacaktir eminim bu da nazarı diyelm oyle sakinlestir kendini
Bu konuda ben kötü örneğim.Transfer olan arkadaslar transferden sonra duygu durumunuz nasildi ben hic transfer olmus gibi degilim duygusal olarak.henuz hic bisey hissetmedigim icin mi boyleyim acaba transferden once cok duygusaldim heyecanliydim transferden sonra hic bisey olmamis gibi oldum cok nötrüm
İyi olmaya calsiyorm stres üstüne stresBugün aklımdan geçtin
Nasılsınn??
Canim.sen neden bukadar karamsarsin bukadar huzursuz etme kendini biz elimizden geleni yaptik gerisini allaha biraktikrabbim nasip etsin diye dua edelim bol bol icini ferah tut sonucu gormeden kendini bunaltma boyle stres yapma insallah olumlu olur guzel olur hersey bak eger bebisin seninleyse bu olumsuzluk ona iyi gelmeyecekBu konuda ben kötü örneğim.
Dün geceden beri resmen rezaletim. Baya olumsuzum içimi bi huzursuzluk kapladı düzelemiyorum.
Offf ciddi misin yaaa geçmiş olsunİyi olmaya calsiyorm stres üstüne stresadet gelmiyor bi yandan bi yandan evi su bastı sinirlerm altüst oldu resmen
Sen nasılsın
Allah ım nedir bu yaşadıklarımız ya en başta acaba kaç yumurtam var kaliteli mi sonra acaba emriyom kaçıncı günü kadar gelecek stresi transfer sonrası acaba tuttı mu tutmadımı pozitif olsa bile keseyi görecek iyisi kalp atışı ne zaman bitmiyor stresimis Rabbim hayırla güzel sonuçlar versin inşallahOfff ciddi misin yaaa geçmiş olsun
Valla ben pek iyi değilim pozitif hissetmiyorum dün geceden beri yolunda gitmeyen bir şeyler varmış gibi beni huzursuz eden mercimekle alakalı
Kötu düşünme bence şöyle düşün normal gebelik yasayan birisi 2 ay sonra belirti yaşıyor kimileride 6 ayina kadar gebe olduğunu hissedemiyo bence sen transfer olunca ağrın olmus olabilir yani rahime giriyolar birde hayatimizda ilk defa boyle bisey yasiyoruz hemen belirti vermesini bekliyoruz Bugun 7. Gunun degil mi senin kac gun sonra test yap demisti doktorunOfff ciddi misin yaaa geçmiş olsun
Valla ben pek iyi değilim pozitif hissetmiyorum dün geceden beri yolunda gitmeyen bir şeyler varmış gibi beni huzursuz eden mercimekle alakalı
Hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsın inşallah henüz erken bekle bakalım neler olacakMerhaba 7 şubat 5. Gün a kalite embiriyo transferi oldum yaş 27 :) geçen senede ilk transferi olmştm pozitifti ama düştü malesef1 sene ara verdik şimdi tek embiriyo transferi yaptırdık. Doğuştan tek tüp yarım rahimliyim 2 embiriyo kaldırmıyor. 2 düşüğüm var. Geçen sefer ki belirtilerimi çok hatırlamıyorm şimdi transferin ilk 2 günü kasık batmam oldu ayalta durunca özellikle bir de akıntım arttı dün gece itibariyle normalde progestan fitil bu kadar akmazdı ama şimdi baya hissediyorum. Tutsa daha çok belirtim olmazmıydı korkuyorm
İnşallah bakalımmHayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsın inşallah henüz erken bekle bakalım neler olacak
Napayım buralardayım canım dinlenmece vakit öldürmece smdi fitil şey ettim uzandım smdi gördüm sen nasılsın napuyorsun
Transferden 3 gün sonra bel ağrısı oldu bende transferin akabinde olmadı ki.Kötu düşünme bence şöyle düşün normal gebelik yasayan birisi 2 ay sonra belirti yaşıyor kimileride 6 ayina kadar gebe olduğunu hissedemiyo bence sen transfer olunca ağrın olmus olabilir yani rahime giriyolar birde hayatimizda ilk defa boyle bisey yasiyoruz hemen belirti vermesini bekliyoruz Bugun 7. Gunun degil mi senin kac gun sonra test yap demisti doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?