Benim bugün 5. Gün saat 11 de randevum var yazarım randevudan sonra neler olduğunuBizim tarihlerimiz çok yakın benim de 3.günüm gonal f başlayalı sizi kaçıncı gün muayeneye çağırdı ? Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim . Beni 6.gün çağırdı yani perşembe gideceğim bana biraz uzun bir süre gibi geldi hayırlısı
Ayyyy hadi inşallah güzel haberlerdir yarın sabah tekrar yapEki Görüntüle 3002770
Arkadaşlar günaydın. 1 şubat sabahı transfer oldum bilen bilir. Bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Hafif çizgi var gibiYine de sevinemiyorum Gonapeptyl olmuştum cumartesi onun etkisinden diildir umarımayya.
Ben 4 gündür gonal f 225 doz vuruyorum menapur kullanmıyorum bugün de cetrotide vurulucamBenim de bugün 3.günüm Gonal F ve menapur göbekten kullanıyorum sizin kaç doz olarak verdiler ?
Ignenin etkisi olabilirki daha cok erken test icinAz önce test yaptım canım. Şöyle çıktı. Sevinemiyorum ya hatta merakım 10 kat arttı bu sefer de
Aynen yapıcam, durumu yazarım yine. :)Ayyyy hadi inşallah güzel haberlerdir yarın sabah tekrar yap
Hemşirem bir hafta sonra sonuç belli oluyor aslında demişti. O yüzden yaptım. Tabiki kesin sonuç değil. Bakalım bekleyip göreceğiz.Ignenin etkisi olabilirki daha cok erken test icin
Yaa inşallaj iğne etkisi değildir!Eki Görüntüle 3002770
Arkadaşlar günaydın. 1 şubat sabahı transfer oldum bilen bilir. Bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Hafif çizgi var gibiYine de sevinemiyorum Gonapeptyl olmuştum cumartesi onun etkisinden diildir umarım.
Ayy hadi inşallah pozitiftirAz önce test yaptım canım. Şöyle çıktı. Sevinemiyorum ya hatta merakım 10 kat arttı bu sefer de
Insallah vardir kan versen cikmazmikiHemşirem bir hafta sonra sonuç belli oluyor aslında demişti. O yüzden yaptım. Tabiki kesin sonuç değil. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Günaydın canımmm çook sevindim. Bence koşarak kan vermeye gitt uğraşma bunlarla artikEki Görüntüle 3002770
Arkadaşlar günaydın. 1 şubat sabahı transfer oldum bilen bilir. Bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Hafif çizgi var gibiYine de sevinemiyorum Gonapeptyl olmuştum cumartesi onun etkisinden diildir umarım.
Teşekkür ederim, valla kimle konuştuysam aynı şeyi söyledi aslında ikiz olursa da bir kerede yapıp büyütme fikri fena değil ama ben ne olurum o aradaHakkında hayırlısı olsun ,inşallah 3 yumurtan da 5. Güne sağlıklı bir embriyo halinde ulaşır. Benim de ikiz korkum var aslında nasıl baş ederim diye ( hamile kaldık ta...) ama çift koydurmak daha mantıklı 1 taşla 2 kuş misali biri tutmazsa diğeri tutar hesabı.. korkma,Allah ne dediyse o olur, benimde 2 embriyom transfer için bekliyor :)))
Hangi merkezde yaptırıyorsunuz ? Kişiye göre değişiyor evet ama benimki klasik bir başlangıç oldu iki aşılamam var ama onlar farklı merkezde yapılmıştı buraya aniden gidip direkt sıradan bir protokolle başladık bakalım hayırlısı .Karın bölgesinde şişkinlik oldu mu sizde de iğne yaptığım günden beri bariz bir şişlik mevcut bende .Aşılamada böyle olmamıştı düşük dozdan dolayı sanırım şu an oldukça yüksek bir dozla başlandıBenim bugün 5. Gün saat 11 de randevum var yazarım randevudan sonra neler olduğunukişiye göre merkez e göre değişebilir hayırlısı olsun şimdiden
Olsun bu yolculuğun her aşaması güzel , her aşaması keyifli
Merhaba, benim 1 şubatta başladı gonal 225 ile sonra 5. Gün görmek istedi yani cuma, yumurtalar 14 mm civarıydı, gonal aynı doz devam sabahları cetrodite başladı ama cuma ilk dozu hemen yap dedi, pazartesi yani dün tekrar çağırdı yumurtalar 20 mm olmuş, son gonalı 75 yap bu akşam dedi sonra da 11.30 da ovitrelle, çarşamba 11.30 da yumurta toplama yapılacak, bugün ilaç yok. Menapur ne bilmiyorum bende de yok.Ben 4 gündür gonal f 225 doz vuruyorum menapur kullanmıyorum bugün de cetrotide vurulucam
Evet ya bariz bir şişlik oldu göbeğim büyüyor gitgideHangi merkezde yaptırıyorsunuz ? Kişiye göre değişiyor evet ama benimki klasik bir başlangıç oldu iki aşılamam var ama onlar farklı merkezde yapılmıştı buraya aniden gidip direkt sıradan bir protokolle başladık bakalım hayırlısı .Karın bölgesinde şişkinlik oldu mu sizde de iğne yaptığım günden beri bariz bir şişlik mevcut bende .Aşılamada böyle olmamıştı düşük dozdan dolayı sanırım şu an oldukça yüksek bir dozla başlandı
Benim de öyle oldu göbeğim özellikle çok gergin ve şiş iğneler daha üç gün yapıldığı için vücudumda henüz belli değil ama aşılamada 37.5 doz yapılmıştı şimdi 300 onun etkisi sanırım perşembe kontrolüm var bakalım inşallah fazla uyarılma vs gibi bir sorun olmazEvet ya bariz bir şişlik oldu göbeğim büyüyor gitgidesanırım vücutta da şişlik var, yüzüm falan bir değişti aslında regl olacakmışım gibi oldu, ben aşılamalarda hap kullanmıştım iğnelerim dün sondu neyseki acıtmaya başlamıştı artık, hatta cetrotide yaparken morartmışım damara falan geldi heralde.
Kocaeli üniversitesinde yaptırıyorum bende 2 aşılama yaptırdım ve evet iğneleri vurduğum yerde hafif bir şişlik varHangi merkezde yaptırıyorsunuz ? Kişiye göre değişiyor evet ama benimki klasik bir başlangıç oldu iki aşılamam var ama onlar farklı merkezde yapılmıştı buraya aniden gidip direkt sıradan bir protokolle başladık bakalım hayırlısı .Karın bölgesinde şişkinlik oldu mu sizde de iğne yaptığım günden beri bariz bir şişlik mevcut bende .Aşılamada böyle olmamıştı düşük dozdan dolayı sanırım şu an oldukça yüksek bir dozla başlandı
Ay hadi hakkında hayırlısı bakalım bana ne diyecekler bugün heyecandan kahvaltı bile yapamadım yaMerhaba, benim 1 şubatta başladı gonal 225 ile sonra 5. Gün görmek istedi yani cuma, yumurtalar 14 mm civarıydı, gonal aynı doz devam sabahları cetrodite başladı ama cuma ilk dozu hemen yap dedi, pazartesi yani dün tekrar çağırdı yumurtalar 20 mm olmuş, son gonalı 75 yap bu akşam dedi sonra da 11.30 da ovitrelle, çarşamba 11.30 da yumurta toplama yapılacak, bugün ilaç yok. Menapur ne bilmiyorum bende de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?