ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benim bugün 5. Gün saat 11 de randevum var yazarım randevudan sonra neler olduğunu kişiye göre merkez e göre değişebilir hayırlısı olsun şimdiden

Ayyyy hadi inşallah güzel haberlerdir yarın sabah tekrar yap

Yaa inşallaj iğne etkisi değildir!
Kan verseniz belli olmaz mı?

Az önce test yaptım canım. Şöyle çıktı. Sevinemiyorum ya hatta merakım 10 kat arttı bu sefer de
Ayy hadi inşallah pozitiftir aynı testle yarın bi daha yapsan belli olur bence daha çok koyulaşıyorsa vardır gibi sanki çoook sevindim!!!

Günaydın canımmm çook sevindim. Bence koşarak kan vermeye gitt uğraşma bunlarla artik

Teşekkür ederim, valla kimle konuştuysam aynı şeyi söyledi aslında ikiz olursa da bir kerede yapıp büyütme fikri fena değil ama ben ne olurum o arada

Benim bugün 5. Gün saat 11 de randevum var yazarım randevudan sonra neler olduğunu kişiye göre merkez e göre değişebilir hayırlısı olsun şimdiden
Hangi merkezde yaptırıyorsunuz ? Kişiye göre değişiyor evet ama benimki klasik bir başlangıç oldu iki aşılamam var ama onlar farklı merkezde yapılmıştı buraya aniden gidip direkt sıradan bir protokolle başladık bakalım hayırlısı .Karın bölgesinde şişkinlik oldu mu sizde de iğne yaptığım günden beri bariz bir şişlik mevcut bende .Aşılamada böyle olmamıştı düşük dozdan dolayı sanırım şu an oldukça yüksek bir dozla başlandı

Ben 4 gündür gonal f 225 doz vuruyorum menapur kullanmıyorum bugün de cetrotide vurulucam
Merhaba, benim 1 şubatta başladı gonal 225 ile sonra 5. Gün görmek istedi yani cuma, yumurtalar 14 mm civarıydı, gonal aynı doz devam sabahları cetrodite başladı ama cuma ilk dozu hemen yap dedi, pazartesi yani dün tekrar çağırdı yumurtalar 20 mm olmuş, son gonalı 75 yap bu akşam dedi sonra da 11.30 da ovitrelle, çarşamba 11.30 da yumurta toplama yapılacak, bugün ilaç yok. Menapur ne bilmiyorum bende de yok.

Bana pek keyif vermiyor açıkçası Yumurta toplama aşaması oldukça tedirgin ediyor hatta bakalım daha birkaç gün var gibi o aşamaya ama insan düşünmeden edemiyor

Evet ya bariz bir şişlik oldu göbeğim büyüyor gitgide sanırım vücutta da şişlik var, yüzüm falan bir değişti aslında regl olacakmışım gibi oldu, ben aşılamalarda hap kullanmıştım iğnelerim dün sondu neyseki acıtmaya başlamıştı artık, hatta cetrotide yaparken morartmışım damara falan geldi heralde.

Benim de öyle oldu göbeğim özellikle çok gergin ve şiş iğneler daha üç gün yapıldığı için vücudumda henüz belli değil ama aşılamada 37.5 doz yapılmıştı şimdi 300 onun etkisi sanırım perşembe kontrolüm var bakalım inşallah fazla uyarılma vs gibi bir sorun olmaz

Kocaeli üniversitesinde yaptırıyorum bende 2 aşılama yaptırdım ve evet iğneleri vurduğum yerde hafif bir şişlik var

Merhaba kızlar, ben de yeni katılıyorum aranıza. 1 tüp 2 aşılama başarısızlığı sonucunda yine tüp bebeğe başladık. 2 şubatta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Günler geçmiyor sanki ve hiç belirtim de yok gibi. Buna bakmayacağım dedikçe daha çok aklıma geliyor. Sizler unutmak için neler yapıyorsunuz? Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Ay hadi hakkında hayırlısı bakalım bana ne diyecekler bugün heyecandan kahvaltı bile yapamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…