Canim.benim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok tesekkurler insallah once biz sonra sen guzel haber vereceksinnasil oldun toparlandin mi biraz daha
İnşallah kızlar ya siz güzel haberler verin de bana da moral olsunCanım sağol. Allah razı olsun. Allah sanada eşinede en kısa zamanda şifa versin. Ve en kısa zamanda seninde tedavin başlar ve pozitif sonuclarını duyarız insallah.Nasılsınız iyimisiniz
Cok sukur canim hemen toparlanip tekrar tedavinebasla insallahİnşallah kızlar ya siz güzel haberler verin de bana da moral olsun
Daha iyiyiz Allah’a şükür, atlatıyoruz yavaş yavaş geçecek inşallah..
Hakkında hayırlısı olsun ,inşallah 3 yumurtan da 5. Güne sağlıklı bir embriyo halinde ulaşır. Benim de ikiz korkum var aslında nasıl baş ederim diye ( hamile kaldık ta...) ama çift koydurmak daha mantıklı 1 taşla 2 kuş misali biri tutmazsa diğeri tutar hesabı.. korkma,Allah ne dediyse o olur, benimde 2 embriyom transfer için bekliyor :)))Merhaba kızlar, benim de toplama yapılacak çarşamba sonrasında taze transfer yapacağız dedi doktor, 3 yumurtam var bilmiyorum kaçı embriyo olacak, benim yaşım 2 transfer için uygun ama ya tutarsa diye korkuyorum, sizlerin nasıl oldu?
BelkiYa kızlar spermde sorun olursa 2 transfer yapılabilir mi ya
ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
2.Şubat.2022 / Çarşamba
Saat 11:00’da
ilk taze transferim gerçekleşecek.
29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
2,5 senelik bekleyiş
Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
Kaç yaşındasınız?
Ne zamandır deniyorsunuz?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
Transfer tarihiniz?
Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
Kaç / kaçıncı gün embriyosu?
O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsu
ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
2.Şubat.2022 / Çarşamba
Saat 11:00’da
ilk taze transferim gerçekleşecek.
29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
2,5 senelik bekleyiş
Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
Kaç yaşındasınız?
Ne zamandır deniyorsunuz?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
Transfer tarihiniz?
Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
Kaç / kaçıncı gün embriyosu?
O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun
Benim de bugün 3.günüm Gonal F ve menapur göbekten kullanıyorum sizin kaç doz olarak verdiler ?Ben de günde 1 subkutan ( göbekten ) yapıyorum da neden 1 acaba 2 kutu reçete etmişler ama günde 1 kullanıyorum kfam karıştı
Evet canım bir sonraki adetinle gel dedi doktorumCok sukur canim hemen toparlanip tekrar tedavinebasla insallah.bidahaki adetine baslarsin degil mi
Benim doktorum 2 yapacakYa kızlar spermde sorun olursa 2 transfer yapılabilir mi ya
Benimkileri devlet karşılamadı nedense reçetede sıkıntı vardı sanırımDevlet odesin diye 2 yaziyorlar banada gunde 2 ampul progestan yazildi ama 1 ampul yaptir dedi
Benim progestan iğnesi sizinle farklı sanırım ama gonal f’i 175 mg kullanmıştım diye hatırlıyorumBenim de bugün 3.günüm Gonal F ve menapur göbekten kullanıyorum sizin kaç doz olarak verdiler ?
Devlette yapıyorsanız, yaşınız da tutmuyorsa, azosperm değilseniz tek embriyo koyuyorlar diye biliyorum..Yaş faktörüm tutmuyor ama ikimizdede sıkıntı olduğundan sormak istedim iki yumurta koymak isterim ya
Devlet değil canım özelde yaptırıyorumDevlette yapıyorsanız, yaşınız da tutmuyorsa, azosperm değilseniz tek embriyo koyuyorlar diye biliyorum..
Bilgi alabilir miyim cetrodite icinElimde bir kutu cetrotide ve 3 kutu fostimon var istanbul içindeyim yardımcı olabilirim eczanede bulamazsanız
Ben de günde 1 subkutan ( göbekten ) yapıyorum da neden 1 acaba 2 kutu reçete etmişler ama günde 1 kullanıyorum kfam karıştı
Siz bu aşamaları geçtiniz o zaman ben daha yeni başlıyorumBenim progestan iğnesi sizinle farklı sanırım ama gonal f’i 175 mg kullanmıştım diye hatırlıyorum
Bizim tarihlerimiz çok yakın benim de 3.günüm gonal f başlayalı sizi kaçıncı gün muayeneye çağırdı ? Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim . Beni 6.gün çağırdı yani perşembe gideceğim bana biraz uzun bir süre gibi geldi hayırlısıOpu günüm henüz belli değil gonalf a başlayalı bugün 4. Günümyarın hem kontrol üm hem anestezi randevum var yüksek ihtimal le 14 Yafa 15 şubata opu olur benimde
O zaman çift embriyo koydurabilirsiniz..Devlet değil canım özelde yaptırıyorum
Olsun bu yolculuğun her aşaması güzel , her aşaması keyifliSiz bu aşamaları geçtiniz o zaman ben daha yeni başlıyorum
Az önce test yaptım canım. Şöyle çıktı. Sevinemiyorum ya hatta merakım 10 kat arttı bu sefer deİlk yapan benim galibaşubat 7 olduk hiç ses yok.. senin 7.gün bitti galiba yanlış takip etmediysem test yapmayı düşünüyor musun? Gerçekten sevinmeye pozitif haberler duymaya ihtiyacım var şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?