ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Canim.benim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok tesekkurler insallah once biz sonra sen guzel haber vereceksin nasil oldun toparlandin mi biraz daha

Canım sağol. Allah razı olsun. Allah sanada eşinede en kısa zamanda şifa versin. Ve en kısa zamanda seninde tedavin başlar ve pozitif sonuclarını duyarız insallah. Nasılsınız iyimisiniz
İnşallah kızlar ya siz güzel haberler verin de bana da moral olsun
Daha iyiyiz Allah’a şükür, atlatıyoruz yavaş yavaş geçecek inşallah..

Hakkında hayırlısı olsun ,inşallah 3 yumurtan da 5. Güne sağlıklı bir embriyo halinde ulaşır. Benim de ikiz korkum var aslında nasıl baş ederim diye ( hamile kaldık ta...) ama çift koydurmak daha mantıklı 1 taşla 2 kuş misali biri tutmazsa diğeri tutar hesabı.. korkma,Allah ne dediyse o olur, benimde 2 embriyom transfer için bekliyor :)))

Ben de günde 1 subkutan ( göbekten ) yapıyorum da neden 1 acaba 2 kutu reçete etmişler ama günde 1 kullanıyorum kfam karıştı
Benim de bugün 3.günüm Gonal F ve menapur göbekten kullanıyorum sizin kaç doz olarak verdiler ?

Yaş faktörüm tutmuyor ama ikimizdede sıkıntı olduğundan sormak istedim iki yumurta koymak isterim ya

Opu günüm henüz belli değil gonalf a başlayalı bugün 4. Günüm yarın hem kontrol üm hem anestezi randevum var yüksek ihtimal le 14 Yafa 15 şubata opu olur benimde
Bizim tarihlerimiz çok yakın benim de 3.günüm gonal f başlayalı sizi kaçıncı gün muayeneye çağırdı ? Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim . Beni 6.gün çağırdı yani perşembe gideceğim bana biraz uzun bir süre gibi geldi hayırlısı

Arkadaşlar günaydın. 1 şubat sabahı transfer oldum bilen bilir. Bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Hafif çizgi var gibi Yine de sevinemiyorum Gonapeptyl olmuştum cumartesi onun etkisinden diildir umarım.

Eklentiler

• 20220208_053052.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 30
İlk yapan benim galiba şubat 7 olduk hiç ses yok.. senin 7.gün bitti galiba yanlış takip etmediysem test yapmayı düşünüyor musun? Gerçekten sevinmeye pozitif haberler duymaya ihtiyacım var şuan..
Az önce test yaptım canım. Şöyle çıktı. Sevinemiyorum ya hatta merakım 10 kat arttı bu sefer de

Eklentiler

• 20220208_053052.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…