• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben transfer oncesı 1 lt ıcmıstım, bekleme sürem uzayınca 2 kere lavaboya gitmek zorunda kaldım, hemen girecekseniz transfere yarım lt için bence...
İlk tranaferimde okadar sıkışıktım ki ameliyat masasında ağlayacaktım nerdeyse. Bir kataterle mesanemi onlar boşalttı biraz da rahatladım. Öyle transfer yaptılar.
Bu transferimde ise korkudan sadece bikaç bardak içtim bu sefer de mesane yeterince dolu değil biz ayarlıycaz dediler. Yine bir aparatla onlar su verdi.
Yani iki takdiğim de bende işe yaramadı🙈 😁
Sonuç olarak onlar her türlü ayarlıyor. Su verme ve çekme işlemi acılı değil. Ama bence patlayacak kadar dolup acı çekmeye hiç gerek yok

B

Bende berfu hocayı düşünüyorum canım başka sehirden gidecegim ankaraya adet olmayı bekliyorum Allahım hepimizin kucagını doldursun insaallah
Amin canım evlatsiz birakmasin rabbim ankarada yaşamıyorum bende baska sehirden gittim geldim surekli laboratuvar olarak cok iyi bi klinik doktorlarida cok iyi güler yüzlü temiz bi yer gönlun rahat olsun

İlk tranaferimde okadar sıkışıktım ki ameliyat masasında ağlayacaktım nerdeyse. Bir kataterle mesanemi onlar boşalttı biraz da rahatladım. Öyle transfer yaptılar.
Bu transferimde ise korkudan sadece bikaç bardak içtim bu sefer de mesane yeterince dolu değil biz ayarlıycaz dediler. Yine bir aparatla onlar su verdi.
Yani iki takdiğim de bende işe yaramadı🙈 😁
Sonuç olarak onlar her türlü ayarlıyor. Su verme ve çekme işlemi acılı değil. Ama bence patlayacak kadar dolup acı çekmeye hiç gerek yok
😃😃benim yarim litre taktigim ise yarar insallah.yarim saat once yarim litre su icsem yeter sanirim😃

K Kircicegiii M Meleksm kızlar yarın için dualarım sizinle, herşey güzel olacak gönlünüzü ferah tutun bebeklerinizi alın gelin🙏🏼
Bir de yarım litre su yetiyor aman diyim abartmayın zorlamayın kendinizi😃
Canim.benim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok tesekkurler insallah once biz sonra sen guzel haber vereceksin 😍nasil oldun toparlandin mi biraz daha

Merhaba kızlar, benim de toplama yapılacak çarşamba sonrasında taze transfer yapacağız dedi doktor, 3 yumurtam var bilmiyorum kaçı embriyo olacak, benim yaşım 2 transfer için uygun ama ya tutarsa diye korkuyorum, sizlerin nasıl oldu?

Bende kan verdin sandim dur daha olur mu dusunme oyle.. .. transfer günüyle mi 5 gunun
Hayır transfer günü dahil değil.. kan vermedim ama çok eminim ben ya önceki tedavimde 6.gün çift çizgi çıkmıştı 😐 zerrece belirtim yok bariz adet geliyorum diyor..

Elimde bir kutu cetrotide ve 3 kutu fostimon var istanbul içindeyim yardımcı olabilirim eczanede bulamazsanız

hayır sakın moral bozmak yok. Daha çok erken. Kanda bile çıkmaz idrarda hiç çıkmaz 5. günde. Pozitif düşün olur mu, inşallah gzel sonuçlar alacaksın🍀😊
İlk yapan benim galiba 😅 şubat 7 olduk hiç ses yok.. senin 7.gün bitti galiba yanlış takip etmediysem test yapmayı düşünüyor musun? Gerçekten sevinmeye pozitif haberler duymaya ihtiyacım var şuan..

Hayır transfer günü dahil değil.. kan vermedim ama çok eminim ben ya önceki tedavimde 6.gün çift çizgi çıkmıştı 😐 zerrece belirtim yok bariz adet geliyorum diyor..
O zaman ayrı bu zaman ayri ... herkeste belirti olmaz heralde ben sarışın sen esmersin bunun gibi

K Kircicegiii M Meleksm kızlar yarın için dualarım sizinle, herşey güzel olacak gönlünüzü ferah tutun bebeklerinizi alın gelin🙏🏼
Bir de yarım litre su yetiyor aman diyim abartmayın zorlamayın kendinizi😃
Canım sağol. Allah razı olsun. Allah sanada eşinede en kısa zamanda şifa versin. Ve en kısa zamanda seninde tedavin başlar ve pozitif sonuclarını duyarız insallah.🤗 Nasılsınız iyimisiniz

Back