- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende İzmir tavmergende transfer oldum,İrenbedede histeroskopi yaptırmıştım geçen ay belirtiler için daha erken diye düşünüyorum.Benimde ilk denemem gerçekten çok heyecanlı Hayırlısı artıkBi 4 şubat da benden gelsin o zaman Benim test günüm 16 şubat inşallah pozitif sonuçlanır hepimizin ben irenbe de tedavi görüyorum ilk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım 3.5 yıl oldu evleneli ama hiç hamile kalamadım o yüzden sıfır tecrübe ve şuana kadar sıfır belirti tutmayacak diye çok korkuyorum
Evet transfer günü izin kullandım. Ertesi gün işbaşı yaptım. Gün içinde kendimi çok yormadan çalışıyorum.Transfer olan arkadaslar calisiyorsaniz transferden sonra ise basladinizmi
Ben bugun aile hekimimle gorusup yarindan 4 gun rapor istedim 2 gunde haftasonu girrcek iyice dinlenirim 6 gun diye dusundumEvet transfer günü izin kullandım. Ertesi gün işbaşı yaptım. Gün içinde kendimi çok yormadan çalışıyorum.
İyiyim canım bende heyecanlıyım. Bugün progestan iğneye başladım böyle sanki karnım ağrıyor sanırım normal. Bekliyorum nasıl uyuycam bilemiyorum sen nasılsın
3 gün sonra işe başladım benTransfer olan arkadaslar calisiyorsaniz transferden sonra ise basladinizmi
Niye öyle diyorsun kacinci gunundesinPredictor erken gebelik testiyle negatif sonucumu aldım ben forumda dolanırken her topicte negatifler pozitifler sıralanırdı ben negatif kontenjanını doldurdum sizler bool pozitifleri sıralarsınız inşallahh…
Bende ayni cok.heyecanliyim.canim icim.kipir kipir insallah basarili gecer islemimizİyiyim canım bende heyecanlıyım. Bugün progestan iğneye başladım böyle sanki karnım ağrıyor sanırım normal. Bekliyorum nasıl uyuycam bilemiyorum sen nasılsın
Tesekkurler banada 3 gun istirahat yeter.dedi doktorum haftaya pazartesi isbasi yaparim insallah3 gün sonra işe başladım ben
Canim ne kadar su icmeyi dusunuyorsun yarim litre yeter heralde degilmi cok asiri icersem tutamamaktan korkuyorumİyiyim canım bende heyecanlıyım. Bugün progestan iğneye başladım böyle sanki karnım ağrıyor sanırım normal. Bekliyorum nasıl uyuycam bilemiyorum sen nasılsın
Ah ben 2. Sinde abartmıştım transfer bitince hemen sonda yapmıslardı. Bu sefer normal içicem hafif sıkışık diyor herhalde 1 lt içerim gibi :))Canim ne kadar su icmeyi dusunuyorsun yarim litre yeter heralde degilmi cok asiri icersem tutamamaktan korkuyorum
İzin alabilmen iyi olmuş ama evde yürümeyi ihmal etme. Benim drum hep yatmayı önermedi hiç. Bebeğin tutunması için kan dolaşımının olması önemli.✌Ben bugun aile hekimimle gorusup yarindan 4 gun rapor istedim 2 gunde haftasonu girrcek iyice dinlenirim 6 gun diye dusundum
5.gün akşamdayım şuan ama erken gebelik testi yaptım olsa çıkardıNiye öyle diyorsun kacinci gunundesin
Bende donmuş transfer olacağım ama benim ki doğal transfer olacağı için ilaç vs kullanmıyorum. Çarşamba endometrıum kontrolu ıcın kontrolüm var uygun olduğunda sanırım transferim gerçekleşecek..Selam kızçeler. Bir şey sorcaktım ben. Şimdi perş günü opu olacak, sonrasında dondurulmuş transfer olacağım. Transfer için adet olduktan sonra gideceğim ancak sonraki süreci hiç bilmiyorum nasıl ilerler acaba
Kişiye özel tedavi, herkesin farklılık gösterir ben 0 ilaçla transferi bekliyorum..Bende bilmiyorum pek bu sureci embriyolarimi dondurdum adetimde gidicem bana soylediklerine gore adetde ilaclar igne veriyolar kisinin bunyesine göre tabiki seni transfere hazirliycaklar
kiz hafif sıkışık icin 1 lt cok fazla degilmi bana cok asiri sıkısık dedi yarim litre dusunuyomAh ben 2. Sinde abartmıştım transfer bitince hemen sonda yapmıslardı. Bu sefer normal içicem hafif sıkışık diyor herhalde 1 lt içerim gibi :))
Evet ona dikkat edecegim bende insallahİzin alabilmen iyi olmuş ama evde yürümeyi ihmal etme. Benim drum hep yatmayı önermedi hiç. Bebeğin tutunması için kan dolaşımının olması önemli.✌
Bende kan verdin sandim dur daha olur mu dusunme oyle.. .. transfer günüyle mi 5 gunun5.gün akşamdayım şuan ama erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı
Ben transfer oncesı 1 lt ıcmıstım, bekleme sürem uzayınca 2 kere lavaboya gitmek zorunda kaldım, hemen girecekseniz transfere yarım lt için bence...kiz hafif sıkışık icin 1 lt cok fazla degilmi bana cok asiri sıkısık dedi yarim litre dusunuyom