Bende berfu hocayı düşünüyorum canım başka sehirden gidecegim ankaraya adet olmayı bekliyorum Allahım hepimizin kucagını doldursun insaallahYusuf
Yusuf Aytaç tohma ya gidiyorum canim berfin hoca da var o da cok iy
hayır sakın moral bozmak yok. Daha çok erken. Kanda bile çıkmaz idrarda hiç çıkmaz 5. günde. Pozitif düşün olur mu, inşallah gzel sonuçlar alacaksın5.gün akşamdayım şuan ama erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı
İlk tranaferimde okadar sıkışıktım ki ameliyat masasında ağlayacaktım nerdeyse. Bir kataterle mesanemi onlar boşalttı biraz da rahatladım. Öyle transfer yaptılar.Ben transfer oncesı 1 lt ıcmıstım, bekleme sürem uzayınca 2 kere lavaboya gitmek zorunda kaldım, hemen girecekseniz transfere yarım lt için bence...
Amin canım evlatsiz birakmasin rabbim ankarada yaşamıyorum bende baska sehirden gittim geldim surekli laboratuvar olarak cok iyi bi klinik doktorlarida cok iyi güler yüzlü temiz bi yer gönlun rahat olsunB
Bende berfu hocayı düşünüyorum canım başka sehirden gidecegim ankaraya adet olmayı bekliyorum Allahım hepimizin kucagını doldursun insaallah
İlk tranaferimde okadar sıkışıktım ki ameliyat masasında ağlayacaktım nerdeyse. Bir kataterle mesanemi onlar boşalttı biraz da rahatladım. Öyle transfer yaptılar.
Bu transferimde ise korkudan sadece bikaç bardak içtim bu sefer de mesane yeterince dolu değil biz ayarlıycaz dediler. Yine bir aparatla onlar su verdi.
Yani iki takdiğim de bende işe yaramadı
Sonuç olarak onlar her türlü ayarlıyor. Su verme ve çekme işlemi acılı değil. Ama bence patlayacak kadar dolup acı çekmeye hiç gerek yok
Canim.benim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok tesekkurler insallah once biz sonra sen guzel haber vereceksinK Kircicegiii M Meleksm kızlar yarın için dualarım sizinle, herşey güzel olacak gönlünüzü ferah tutun bebeklerinizi alın gelin
Bir de yarım litre su yetiyor aman diyim abartmayın zorlamayın kendinizi
Ben de günde 1 subkutan ( göbekten ) yapıyorum da neden 1 acaba 2 kutu reçete etmişler ama günde 1 kullanıyorum kfam karıştıGün aşırı iki ampül yaptırıyorum ama ağrısı varKalçamdan yaptırıyorum ben doktorum öyle tavsiye etti
Hayır transfer günü dahil değil.. kan vermedim ama çok eminim ben ya önceki tedavimde 6.gün çift çizgi çıkmıştıBende kan verdin sandim dur daha olur mu dusunme oyle.. .. transfer günüyle mi 5 gunun
İlk yapan benim galibahayır sakın moral bozmak yok. Daha çok erken. Kanda bile çıkmaz idrarda hiç çıkmaz 5. günde. Pozitif düşün olur mu, inşallah gzel sonuçlar alacaksın
Devlet odesin diye 2 yaziyorlar banada gunde 2 ampul progestan yazildi ama 1 ampul yaptir dediBen de günde 1 subkutan ( göbekten ) yapıyorum da neden 1 acaba 2 kutu reçete etmişler ama günde 1 kullanıyorum kfam karıştı
O zaman ayrı bu zaman ayri ... herkeste belirti olmaz heralde ben sarışın sen esmersin bunun gibiHayır transfer günü dahil değil.. kan vermedim ama çok eminim ben ya önceki tedavimde 6.gün çift çizgi çıkmıştızerrece belirtim yok bariz adet geliyorum diyor..
Canım sağol. Allah razı olsun. Allah sanada eşinede en kısa zamanda şifa versin. Ve en kısa zamanda seninde tedavin başlar ve pozitif sonuclarını duyarız insallah.K Kircicegiii M Meleksm kızlar yarın için dualarım sizinle, herşey güzel olacak gönlünüzü ferah tutun bebeklerinizi alın gelin
Bir de yarım litre su yetiyor aman diyim abartmayın zorlamayın kendinizi
haklısın aslındaO zaman ayrı bu zaman ayri ... herkeste belirti olmaz heralde ben sarışın sen esmersin bunun gibi
Ozel merkezler genel olarak yasa bakmaksizin istege gore yapiyorlar sanirim .bize 2 yapabiliriz dediler 32 yasindayim ama 1 tane olaun istedikYa kızlar spermde sorun olursa 2 transfer yapılabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?