- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Ödem gibi şişlik var biraz göbeğim de normal mi peki oAnladm canim kaçıncı dozdasin suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ödem gibi şişlik var biraz göbeğim de normal mi peki oAnladm canim kaçıncı dozdasin suan
Ben 4 şubat cuma günü gidip başlamıştım 5. Günü 8 Şubat'a randevu verdiler ondan sonra, ama bu gittiğin merkeze ve kişinin durumuna göre değişebilirBende sorayım?kızlar tüp bebek tedavisi başladıgın da kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz??
Evet normal yumurtalarin büyüyor çünkü cetrotide verdi mi sanaÖdem gibi şişlik var biraz göbeğim de normal mi peki o
Ben iki güne bir gittim canim kontrole biraz adetimin 5 .gunu basladigim icim degerlerim yükseliyordu o yuzden surekli gitdimBende sorayım?kızlar tüp bebek tedavisi başladıgın da kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz??
Evetyt ben varimKızlar Ankara bahçecide tüp bebek yaptıranlar varmı aramızda?
İğneyi vurduğum yerde ama , bişeyleri yanlış yapmaktan korkuyorum çünkü evet verdi yarın ki kontrol ümde onu vurucaklar, gonalf acıtmıyıor yakmıyor cetrotide nasıl yakma falan var mı korkuyorum ondanEvet normal yumurtalarin büyüyor çünkü cetrotide verdi mi sana
Bende bilmiyorum pek bu sureci embriyolarimi dondurdum adetimde gidicem bana soylediklerine gore adetde ilaclar igne veriyolar kisinin bunyesine göre tabiki seni transfere hazirliycaklarSelam kızçeler. Bir şey sorcaktım ben. Şimdi perş günü opu olacak, sonrasında dondurulmuş transfer olacağım. Transfer için adet olduktan sonra gideceğim ancak sonraki süreci hiç bilmiyorum nasıl ilerler acaba
Şimdiden şansını açık olsun Progeatan iğnesini günde kaç kez kaç tane kullanıyorsunuz :)Kızlar transfere son 4 diyorum perşembe transferim olucak dualarınıza ihtiyacım var Bide bu progestan iğnesine başladım kalçam yumruk gibi oldu çok acıyor tavsiyeleriniz var mı
Yok acitmiyor igne ucu ayni gonal f gibi zaten cetrotide 3 kullandiktan sonra iğne girerken acitiyorİğneyi vurduğum yerde ama , bişeyleri yanlış yapmaktan korkuyorum çünkü evet verdi yarın ki kontrol ümde onu vurucaklar, gonalf acıtmıyıor yakmıyor cetrotide nasıl yakma falan var mı korkuyorum ondan
Hangi hocaya gidiyorsun canım?Evetyt ben varim
Valla acıtsada acıtamasada mecbur vurucam da acıyacak psikolojisi ile iğneyi göbeğime sokamıyorumYok acitmiyor igne ucu ayni gonal f gibi zaten cetrotide 3 kullandiktan sonra iğne girerken acitiyor
Yusuf Aytaç tohma ya gidiyorum canim berfin hoca da var o da cok iyiHangi hocaya gidiyorsun canım?
Hic bisey olmaz sapla gitsinValla acıtsada acıtamasada mecbur vurucam da acıyacak psikolojisi ile iğneyi göbeğime sokamıyorum
Gün aşırı iki ampül yaptırıyorum ama ağrısı var Kalçamdan yaptırıyorum ben doktorum öyle tavsiye ettiŞimdiden şansını açık olsun Progeatan iğnesini günde kaç kez kaç tane kullanıyorsunuz :)
Ben de bugün endometrium kalınlığıma baktırdım bana da iğne fitil ve ilaç verdi cumartesi transferim olucak Allahın izniyle
Dualarda buluşalım
Ben ilk opu da 3 günde bir ile başladım 2 günde bir ile devam ettim. İkinci opu da yani şu an 4günde bir sonra 3 günde bir şimdi iki gün üst iste oldu perş opu olacak zatenBende sorayım?kızlar tüp bebek tedavisi başladıgın da kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz??
Gonalf e göre biraz yakıyor ama acıtmıyorİğneyi vurduğum yerde ama , bişeyleri yanlış yapmaktan korkuyorum çünkü evet verdi yarın ki kontrol ümde onu vurucaklar, gonalf acıtmıyıor yakmıyor cetrotide nasıl yakma falan var mı korkuyorum ondan
Gonalfa göre iğnesi daha büyük korkuyorum o yüzdenGonalf e göre biraz yakıyor ama acıtmıyor