• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Selam kızçeler. Bir şey sorcaktım ben. Şimdi perş günü opu olacak, sonrasında dondurulmuş transfer olacağım. Transfer için adet olduktan sonra gideceğim ancak sonraki süreci hiç bilmiyorum nasıl ilerler acaba

Bende sorayım?kızlar tüp bebek tedavisi başladıgın da kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz??

Bende sorayım?kızlar tüp bebek tedavisi başladıgın da kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz??
Ben 4 şubat cuma günü gidip başlamıştım 5. Günü 8 Şubat'a randevu verdiler ondan sonra, ama bu gittiğin merkeze ve kişinin durumuna göre değişebilir 🤷

Evet normal yumurtalarin büyüyor çünkü 😊😊 cetrotide verdi mi sana
İğneyi vurduğum yerde ama , bişeyleri yanlış yapmaktan korkuyorum çünkü 🙈 evet verdi yarın ki kontrol ümde onu vurucaklar, gonalf acıtmıyıor yakmıyor cetrotide nasıl yakma falan var mı korkuyorum ondan 🤭

Selam kızçeler. Bir şey sorcaktım ben. Şimdi perş günü opu olacak, sonrasında dondurulmuş transfer olacağım. Transfer için adet olduktan sonra gideceğim ancak sonraki süreci hiç bilmiyorum nasıl ilerler acaba
Bende bilmiyorum pek bu sureci embriyolarimi dondurdum adetimde gidicem bana soylediklerine gore adetde ilaclar igne veriyolar kisinin bunyesine göre tabiki seni transfere hazirliycaklar

Kızlar transfere son 4 diyorum perşembe transferim olucak dualarınıza ihtiyacım var ☺️ Bide bu progestan iğnesine başladım kalçam yumruk gibi oldu çok acıyor tavsiyeleriniz var mı ☺️
Şimdiden şansını açık olsun ☺️😇🤲🏻Progeatan iğnesini günde kaç kez kaç tane kullanıyorsunuz :)
Ben de bugün endometrium kalınlığıma baktırdım bana da iğne fitil ve ilaç verdi cumartesi transferim olucak Allahın izniyle 🤲🏻😇
Dualarda buluşalım ♥️

İğneyi vurduğum yerde ama , bişeyleri yanlış yapmaktan korkuyorum çünkü 🙈 evet verdi yarın ki kontrol ümde onu vurucaklar, gonalf acıtmıyıor yakmıyor cetrotide nasıl yakma falan var mı korkuyorum ondan 🤭
Yok acitmiyor igne ucu ayni gonal f gibi zaten cetrotide 3 kullandiktan sonra iğne girerken acitiyor

Şimdiden şansını açık olsun ☺️😇🤲🏻Progeatan iğnesini günde kaç kez kaç tane kullanıyorsunuz :)
Ben de bugün endometrium kalınlığıma baktırdım bana da iğne fitil ve ilaç verdi cumartesi transferim olucak Allahın izniyle 🤲🏻😇
Dualarda buluşalım ♥️
Gün aşırı iki ampül yaptırıyorum ama ağrısı var ☺️ Kalçamdan yaptırıyorum ben doktorum öyle tavsiye etti ☺️

Ben ilk opu da 3 günde bir ile başladım 2 günde bir ile devam ettim. İkinci opu da yani şu an 4günde bir sonra 3 günde bir şimdi iki gün üst iste oldu perş opu olacak zaten

Gonalf e göre biraz yakıyor ama acıtmıyor

Back