• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ahahahhaha @babyjanuary inan11 inan11 kizlar hepimizin birden negatif olma ihtimaline inancak halimiz yok😂 kendimize gelelimmmm hepimizin pozitif hersey yolundaaa tamda olmasi gerektigi gibiiiii😍😍 yani insallah🤭
Insallah😁😁 benim dun bir iki kez hissettigim kasik batmam oldu , onu da vucudum bu kizcagizda bu kadar ugrasti ayip olmasin bir hissettireyim dedi galiba😁😁😁 mesela gogus hassasiyeti 2 gun vardi dun sabah gitti aksam geldi simdi yine yok😁😁 ama pozitifiz ben inaniyorum😁😁😁

Insallah😁😁 benim dun bir iki kez hissettigim kasik batmam oldu , onu da vucudum bu kizcagizda bu kadar ugrasti ayip olmasin bir hissettireyim dedi galiba😁😁😁 mesela gogus hassasiyeti 2 gun vardi dun sabah gitti aksam geldi simdi yine yok😁😁 ama pozitifiz ben inaniyorum😁😁😁
Hepimizin ayni sekilde oldu canim bunlarin hepsi bir bir geldi yaşandı ve hepsi cekip gitti 😂😂 geliyor gelmekte olanlar Allahın izniyleeee 🤲🏻🤲🏻

Hepimizin ayni sekilde oldu canim bunlarin hepsi bir bir geldi yaşandı ve hepsi cekip gitti 😂😂 geliyor gelmekte olanlar Allahın izniyleeee 🤲🏻🤲🏻
Amin insallah canim😊😊 benim yakin bir arkadasim tup bebek tedavisi ile hamile kaldi simdi oglunu kucagina almak icin gun sayiyor, o anlatmisti bana ilk transferinden sonra aklina gelebilecek her belirtiyi cok yogun hissettim demisti ama negatif olmustu iki ay sonra dondurulmus embriyolarindan transfer ettiklerindeyse 0 belirti oldugunu soylemisti hatta uzulmustu gecen sefer tutmadiysa bu sefer kesin tutmadi diye ama pozitif gordu ben o gun anladim ki bir belirti aramamak lazim aslinda ama tabii insan icgudusel olarak ariyor ister istemez😊

Amin insallah canim😊😊 benim yakin bir arkadasim tup bebek tedavisi ile hamile kaldi simdi oglunu kucagina almak icin gun sayiyor, o anlatmisti bana ilk transferinden sonra aklina gelebilecek her belirtiyi cok yogun hissettim demisti ama negatif olmustu iki ay sonra dondurulmus embriyolarindan transfer ettiklerindeyse 0 belirti oldugunu soylemisti hatta uzulmustu gecen sefer tutmadiysa bu sefer kesin tutmadi diye ama pozitif gordu ben o gun anladim ki bir belirti aramamak lazim aslinda ama tabii insan icgudusel olarak ariyor ister istemez😊
Ne güzel Allah bagislasin..bizlerede nasip etsin inşallah.. belirti aramak saçma gelsede bi yandan da bir seye tutunup umutlu bir sekilde bu gecmeyen günleri gecirmeye calisiyoruz aslinda. 😂 her aşaması birbirinden zormuş. Ben ekimde opu oldum. 4 ayın sonunda ancak ilk transfere hazir olabildim. Pkodan kaynakli Ohss oldum onu bekledim bir ay kist oluştu onu bekledim derken 4 ay sürdü be... artik bir sekilde sonuçlansinnnn istiyorumm beklemekk yordu yipratti eksiltti incitti.. ve daha bir suru sey😂

Kızlar bişey sorucam opu için anestezi polikliniğinden onay alıyoruz ya , poliklinikte napıyorlar bize 😄 kan falan mı alıcaklar

😃😃 Ben de kan aldılar bi saat bekledim damar yolu açtılar 9 bucuk da sabah opuydu 7 bucukda girdim 1 bucuk saat sürdü işlemler
Opu günüm henüz belli değil gonalf a başlayalı bugün 4. Günüm 🤭 yarın hem kontrol üm hem anestezi randevum var yüksek ihtimal le 14 Yafa 15 şubata opu olur benimde 🤭🙈

Back