InsallahAhahahhaha @babyjanuaryinan11 kizlar hepimizin birden negatif olma ihtimaline inancak halimiz yok kendimize gelelimmmm hepimizin pozitif hersey yolundaaa tamda olmasi gerektigi gibiiiii yani insallah
Hepimizin ayni sekilde oldu canim bunlarin hepsi bir bir geldi yaşandı ve hepsi cekip gittiInsallahbenim dun bir iki kez hissettigim kasik batmam oldu , onu da vucudum bu kizcagizda bu kadar ugrasti ayip olmasin bir hissettireyim dedi galiba mesela gogus hassasiyeti 2 gun vardi dun sabah gitti aksam geldi simdi yine yok ama pozitifiz ben inaniyorum
Amiiiiin amiiiiiin inşallahArka arkaya pozitif haberlerini veririz insallahhhh hepimizin yüzünü güldürsün rabbim
Amin insallah canimHepimizin ayni sekilde oldu canim bunlarin hepsi bir bir geldi yaşandı ve hepsi cekip gittigeliyor gelmekte olanlar Allahın izniyleeee
Ne güzel Allah bagislasin..bizlerede nasip etsin inşallah.. belirti aramak saçma gelsede bi yandan da bir seye tutunup umutlu bir sekilde bu gecmeyen günleri gecirmeye calisiyoruz aslinda.Amin insallah canimbenim yakin bir arkadasim tup bebek tedavisi ile hamile kaldi simdi oglunu kucagina almak icin gun sayiyor, o anlatmisti bana ilk transferinden sonra aklina gelebilecek her belirtiyi cok yogun hissettim demisti ama negatif olmustu iki ay sonra dondurulmus embriyolarindan transfer ettiklerindeyse 0 belirti oldugunu soylemisti hatta uzulmustu gecen sefer tutmadiysa bu sefer kesin tutmadi diye ama pozitif gordu ben o gun anladim ki bir belirti aramamak lazim aslinda ama tabii insan icgudusel olarak ariyor ister istemez
3-4 gün sonra basliyoruztest yapan var mi diye bakmıştım..
Hiiim bu grup bana cok erkenmis ama olsun tecrübe olur okuduklarim
Hayirlisi...3-4 gün sonra basliyoruz
Kızlar bişey sorucam opu için anestezi polikliniğinden onay alıyoruz ya , poliklinikte napıyorlar bizekan falan mı alıcaklar
Yarın gidicem de insan öncesinden merak ediyor işteKan alicaklar anesteziden önce degerlerine bakmak için
Aynen hic degilse doktora gittiğinde birsuru sey sorabilirsin doktor sana demeden sen soyle herseyi
Yarın gidicem de insan öncesinden merak ediyor işte
Opu günüm henüz belli değil gonalf a başlayalı bugün 4. GünümBen de kan aldılar bi saat bekledim damar yolu açtılar 9 bucuk da sabah opuydu 7 bucukda girdim 1 bucuk saat sürdü işlemler
Anladm canim kaçıncı dozdasin suanOpu günüm henüz belli değil gonalf a başlayalı bugün 4. Günümyarın hem kontrol üm hem anestezi randevum var yüksek ihtimal le 14 Yafa 15 şubata opu olur benimde
225 vurulıyorum hergün bugünle beraber 900 doz vurulmuş oldumAnladm canim kaçıncı dozdasin suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?