ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ahahahhaha @babyjanuary inan11 kizlar hepimizin birden negatif olma ihtimaline inancak halimiz yok kendimize gelelimmmm hepimizin pozitif hersey yolundaaa tamda olmasi gerektigi gibiiiii yani insallah
Insallah benim dun bir iki kez hissettigim kasik batmam oldu , onu da vucudum bu kizcagizda bu kadar ugrasti ayip olmasin bir hissettireyim dedi galiba mesela gogus hassasiyeti 2 gun vardi dun sabah gitti aksam geldi simdi yine yok ama pozitifiz ben inaniyorum

Hepimizin ayni sekilde oldu canim bunlarin hepsi bir bir geldi yaşandı ve hepsi cekip gitti geliyor gelmekte olanlar Allahın izniyleeee

Hepimizin ayni sekilde oldu canim bunlarin hepsi bir bir geldi yaşandı ve hepsi cekip gitti geliyor gelmekte olanlar Allahın izniyleeee
Amin insallah canim benim yakin bir arkadasim tup bebek tedavisi ile hamile kaldi simdi oglunu kucagina almak icin gun sayiyor, o anlatmisti bana ilk transferinden sonra aklina gelebilecek her belirtiyi cok yogun hissettim demisti ama negatif olmustu iki ay sonra dondurulmus embriyolarindan transfer ettiklerindeyse 0 belirti oldugunu soylemisti hatta uzulmustu gecen sefer tutmadiysa bu sefer kesin tutmadi diye ama pozitif gordu ben o gun anladim ki bir belirti aramamak lazim aslinda ama tabii insan icgudusel olarak ariyor ister istemez

Ne güzel Allah bagislasin..bizlerede nasip etsin inşallah.. belirti aramak saçma gelsede bi yandan da bir seye tutunup umutlu bir sekilde bu gecmeyen günleri gecirmeye calisiyoruz aslinda. her aşaması birbirinden zormuş. Ben ekimde opu oldum. 4 ayın sonunda ancak ilk transfere hazir olabildim. Pkodan kaynakli Ohss oldum onu bekledim bir ay kist oluştu onu bekledim derken 4 ay sürdü be... artik bir sekilde sonuçlansinnnn istiyorumm beklemekk yordu yipratti eksiltti incitti.. ve daha bir suru sey

Kızlar bişey sorucam opu için anestezi polikliniğinden onay alıyoruz ya , poliklinikte napıyorlar bize kan falan mı alıcaklar

Ben de kan aldılar bi saat bekledim damar yolu açtılar 9 bucuk da sabah opuydu 7 bucukda girdim 1 bucuk saat sürdü işlemler
Opu günüm henüz belli değil gonalf a başlayalı bugün 4. Günüm yarın hem kontrol üm hem anestezi randevum var yüksek ihtimal le 14 Yafa 15 şubata opu olur benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…