ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

bence 1-2 gune cikar. cunku eger tahmin ettigimiz gibi tutunma bittiyse, hcg yeni yeni yukselmeye baslayacak.

Progeston dex dimi?
Ben de ne ağrı ne acı ne morluk hiç bir şey yapmadı. Eğer dex ise için rahat olsun gayet konforlu bi iğne kuzum
Evet canım dex.
Senin niye canın sıkkınmış bakim, sıkma canını belirti arama kendinde canım benim bak 2 kez taze transfer yaptığım için deneyimlere dayanarak söylüyorum. Hersey nasip kısmet. Bende ilk denemede, ve 2. Denemedede batma oluyor ay tutundu mu, oram ağrıyor belirtimi, gögüslerim acıyor acaba oldumu diye diye insan sıkıntıya giriyor. Seni çok iyi anlıyorum. İnan bana her şey nasip kısmet. İnsallah seninledir bebeğin insallah sımsıkı tutunmuştur sana. Ben çok kaptırdıydım kendimi ama şuan yarın transferden sonra takmayacağım. Allah isterse hersey olur. Stres yapma kendine ya ben ilk denemede tam test günümde regl oldum, eşime diyorum ki bu yerleşme kanaması herhalde. Kan verdim negatif tabiki. Nasip değilmiş. Dediğim gibi kafanı çok takma. En azından dondurulmusların var en kötüsü öyle düşün. Benim 1. Denemede dondurulmuş bile yoktu. Sil baştan 2. Sini yaptık ha yapmadan öncede hsg, yok histereskopi yaptırdık. Falan filan. Rabbim herşeyin herkesin hayırlısını versin. Benim dualarım sizinle, sizinde benimle olsun

Canımsın Haklısın tabi orası öyle.
Hakkımızda hayırlısı olsun. 3. Ve 4.gün aşırı bi bel ağrısı hissedip bi anda kesilince endişelendim kuzum.
Gögüs ağrılarımıı asla belirtiden saymıyorum bile cunku progestan dex ve fitil kullanıyorum ona bağlıyorum.
Aman ne biliyim isteee
Hadi bakalım sırada sen varsın inşallah güzel haberlerle gel bize

yaa valla tam ayni seyleri yazacaktim. once bi okuyayim kizlar neler yapmis dedim. saka gibi. sifir semptom. yorgunluk vs vardi benim o da gitmis. sanki hicbisey olmamis gibi.
Al benden de o kadar yorgunluk falanda gitti bende gayet iyiyim bugün. Kötu olmamiz mı gerekirdi herseyin yolunda olmasi icin? Bence hayir ama sıfır belirti oluncada sanki hic oyle bir transfer yasanmamis gibi hissediyor

Al benden de o kadar yorgunluk falanda gitti bende gayet iyiyim bugün. Kötu olmamiz mı gerekirdi herseyin yolunda olmasi icin? Bence hayir ama sıfır belirti oluncada sanki hic oyle bir transfer yasanmamis gibi hissediyor
bence morallerimizi bozmuyoruz kizlar. hepimize ayni anda kotu bisey olmadi ya! demek semptom filan cok dinlememek lazim. tıp nelere care buldun, su bekleyise bi care bulamadın ya alacagın olsun

bence morallerimizi bozmuyoruz kizlar. hepimize ayni anda kotu bisey olmadi ya! demek semptom filan cok dinlememek lazim. tıp nelere care buldun, su bekleyise bi care bulamadın ya alacagın olsun
Motivasyonumuz inanılmaz İŞTE GELİYOR ÖZEL HAREKAT.. agshdjfk
hadi inşallah mercimekler yerlerinde usul usul uyuyorlardırda bizde hurafe ediyor olalım A Aslanb22 M momtobe95

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…