Çok konu ve kişi takip ediyorum.
Karışıyor.
Benim yumurta geliştirici ilaçlar kullanırkende, opudan sonrada batmalarım oldu.
bence 1-2 gune cikar. cunku eger tahmin ettigimiz gibi tutunma bittiyse, hcg yeni yeni yukselmeye baslayacak.Yani orası öyle tabi.
Transferimin ilk gününden beri hic stres yasamadım cok keyifli gecti. Ama bugün ki belirtisizlik, sakinlik modumu dusuruyoor.
Pekii yine günün sorusu geliyor şuan varsa çıkar mı kanda?
Merhaba, şimdiden bol şans!
Banada verdi bugün son kontrolümde.400 TL para verdim. Göbekten olacağımEvet göbekten.
Kalcadan da yaotiriyormuydun canim.progesteronBanada verdi bugün son kontrolümde.400 TL para verdim. Göbekten olacağım
Progeston dex dimi?Banada verdi bugün son kontrolümde.400 TL para verdim. Göbekten olacağım
Evet dogru dogru soyluyorsun.bence 1-2 gune cikar. cunku eger tahmin ettigimiz gibi tutunma bittiyse, hcg yeni yeni yukselmeye baslayacak.
Yok canım bana iğne daha bugün verdi bugün basıyorum. Yarında transfer de hemsire yapacakKalcadan da yaotiriyormuydun canim.progesteron
canim benim arkadasim daha yeni pozitif gordu tup bebekle, hic semptom yasamadi sifir. hic strese sokma kendini.Evet dogru dogru soyluyorsun.
Resmen belim agrısın diye bekliyorum
Evet canım dex.Progeston dex dimi?
Ben de ne ağrı ne acı ne morluk hiç bir şey yapmadı. Eğer dex ise için rahat olsun gayet konforlu bi iğne kuzum
Bana 17 subat dedilerAaa bende 4 Şubat’ta 3. Gün embriyo transferi oldum cnm.Test günün ne zaman bana 14 Şubat dedi doktorum.
Başta yaşamasaydım sanırım şimdi böyle hissetmezdim. 3.,4.günler deli gibi hissedip bi anda kesilince sanırım bi düştüm.canim benim arkadasim daha yeni pozitif gordu tup bebekle, hic semptom yasamadi sifir. hic strese sokma kendini.
CanımsınEvet canım dex.
Senin niye canın sıkkınmış bakim, sıkma canını belirti arama kendinde canım benim bak 2 kez taze transfer yaptığım için deneyimlere dayanarak söylüyorum. Hersey nasip kısmet. Bende ilk denemede, ve 2. Denemedede batma oluyor ay tutundu mu, oram ağrıyor belirtimi, gögüslerim acıyor acaba oldumu diye diye insan sıkıntıya giriyor. Seni çok iyi anlıyorum. İnan bana her şey nasip kısmet. İnsallah seninledir bebeğin insallah sımsıkı tutunmuştur sana. Ben çok kaptırdıydım kendimi ama şuan yarın transferden sonra takmayacağım. Allah isterse hersey olur. Stres yapma kendine ya ben ilk denemede tam test günümde regl oldum, eşime diyorum ki bu yerleşme kanaması herhalde. Kan verdim negatif tabiki. Nasip değilmiş.Dediğim gibi kafanı çok takma. En azından dondurulmusların var en kötüsü öyle düşün. Benim 1. Denemede dondurulmuş bile yoktu. Sil baştan 2. Sini yaptık ha yapmadan öncede hsg, yok histereskopi yaptırdık. Falan filan. Rabbim herşeyin herkesin hayırlısını versin. Benim dualarım sizinle, sizinde benimle olsun
Bugün bendede sıfır belirti maşallahımız var deseneHahaha
Bugün 0 belirti.
Belim hafif bile ağrımıyor artık resmen zımba gibiyim???
Haydaaaaaa sende miiiiBugün bendede sıfır belirti maşallahımız var desene
Al benden de o kadar yorgunluk falanda gitti bende gayet iyiyim bugün. Kötu olmamiz mı gerekirdi herseyin yolunda olmasi icin? Bence hayiryaa valla tam ayni seyleri yazacaktim. once bi okuyayim kizlar neler yapmis dedim. saka gibi. sifir semptom. yorgunluk vs vardi benim o da gitmis. sanki hicbisey olmamis gibi.
bence morallerimizi bozmuyoruz kizlar. hepimize ayni anda kotu bisey olmadi ya! demek semptom filan cok dinlememek lazim. tıp nelere care buldun, su bekleyise bi care bulamadın ya alacagın olsunAl benden de o kadar yorgunluk falanda gitti bende gayet iyiyim bugün. Kötu olmamiz mı gerekirdi herseyin yolunda olmasi icin? Bence hayirama sıfır belirti oluncada sanki hic oyle bir transfer yasanmamis gibi hissediyor
Ahahahhaha B babyjanuary
Motivasyonumuz inanılmaz İŞTE GELİYOR ÖZEL HAREKAT.. agshdjfkbence morallerimizi bozmuyoruz kizlar. hepimize ayni anda kotu bisey olmadi ya! demek semptom filan cok dinlememek lazim. tıp nelere care buldun, su bekleyise bi care bulamadın ya alacagın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?