ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kizlar gunaydin benim sag lasigimda bu sabah cok batma oldu transfer olmadan boyle bisey yasayan varmi ilaclarin etkisi mi acaba

Yolculigun zarari olmaz dedi doktor ama senin yolun daha uzunmus 2 gun kalman bencede iyi olur canim

Günaydın kızlar bugün günü dolan yada 6.veya7. günlere gelmiş hamiş anneler var mı test yapacak onu sonuçlarınız merakla bekleniyor benim daha Perşembe günü transfer

yaa valla tam ayni seyleri yazacaktim. once bi okuyayim kizlar neler yapmis dedim. saka gibi. sifir semptom. yorgunluk vs vardi benim o da gitmis. sanki hicbisey olmamis gibi.
Cok enteresan.. hic bi sey olmamıs gibi aynen valla aklıma kotu kotu senaryolar geliyor Acaba tutunurken/yerlesirken o an o belirtileri mi hissediyoruz sadece? Ya da böyle bir sey yok. Yerlesmeye basladıgı andan itibaren surekli belirtiler aralıklı olarak devam mı ediyor?

ya belki de evet tutunma asamasinda hissediliyo o belirtiler. cunku artik ilk 5 gunde tutunduysa tutunustur simdiye kadar diye dusunuyorum. umarim oyledir.

ya belki de evet tutunma asamasinda hissediliyo o belirtiler. cunku artik ilk 5 gunde tutunduysa tutunustur simdiye kadar diye dusunuyorum. umarim oyledir.
Yani orası öyle tabi.
Transferimin ilk gününden beri hic stres yasamadım cok keyifli gecti. Ama bugün ki belirtisizlik, sakinlik modumu dusuruyoor.
Pekii yine günün sorusu geliyor şuan varsa çıkar mı kanda?
Ay ı kaderi paylaşıyoruz benimde perşembe transferim
Merhaba, şimdiden bol şans!

Progestan iğne kullanıyormusunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…