Yolculigun zarari olmaz dedi doktor ama senin yolun daha uzunmus 2 gun kalman bencede iyi olur canimSenin yine iyiymiş. Benim 6 saat yolum var. İstanbul'da yaptırıyorduk. İzmir'e taşındık. İzmir'de baska bir merkeze taşıyalım dedik, her iki merkezde iyi değil yolda zarar görme ihtimalleri var dedi. Bizde riske girmedik. Smdi İstanbul a geldik. Kayınvalidem de kalıyoruz transferden sonra bir 2 gün dinlenmece. Sonra geri döneceğiz
Günaydınnnn herkesee 5. Günden selamlarGünaydın kızlaar
HahahaGünaydınnnn herkesee 5. Günden selamlarkaldı 3 günüm perşembe bu kız o testi yapar daha da bekleyemez
İnşallah canımBenimde bu hafta salı dondurulmuş embriyo inşaallah. Beraber alırız haberleri insalla
yaa valla tam ayni seyleri yazacaktim. once bi okuyayim kizlar neler yapmis dedim. saka gibi. sifir semptom. yorgunluk vs vardi benim o da gitmis. sanki hicbisey olmamis gibi.Hahaha
Bugün 0 belirti.
Belim hafif bile ağrımıyor artık resmen zımba gibiyim???
Cok enteresan.. hic bi sey olmamıs gibi aynen valla aklıma kotu kotu senaryolar geliyoryaa valla tam ayni seyleri yazacaktim. once bi okuyayim kizlar neler yapmis dedim. saka gibi. sifir semptom. yorgunluk vs vardi benim o da gitmis. sanki hicbisey olmamis gibi.
Yumurta geliştirici iğne kullanıyorsanız normal.Kizlar gunaydin benim sag lasigimda bu sabah cok batma oldu transfer olmadan boyle bisey yasayan varmi ilaclarin etkisi mi acaba
Var benimde sol tarafım Normal o. İlaçlardan. Oluyor Kafana takma.Kizlar gunaydin benim sag lasigimda bu sabah cok batma oldu transfer olmadan boyle bisey yasayan varmi ilaclarin etkisi mi acaba
Kız transfer olacak o ne geliştiriciliğiYumurta geliştirici iğne kullanıyorsanız normal.
Çok konu ve kişi takip ediyorum.Kız transfer olacak o ne geliştiriciliğikonulara hakim olalım lütfen konu sahibi :)))
ya belki de evet tutunma asamasinda hissediliyo o belirtiler. cunku artik ilk 5 gunde tutunduysa tutunustur simdiye kadar diye dusunuyorum. umarim oyledir.Cok enteresan.. hic bi sey olmamıs gibi aynen valla aklıma kotu kotu senaryolar geliyorAcaba tutunurken/yerlesirken o an o belirtileri mi hissediyoruz sadece? Ya da böyle bir sey yok. Yerlesmeye basladıgı andan itibaren surekli belirtiler aralıklı olarak devam mı ediyor?
Ay ı kaderi paylaşıyoruz benimde perşembe transferimGünaydın kızlar bugün günü dolan yada 6.veya7. günlere gelmiş hamiş anneler var mı test yapacak onu sonuçlarınız merakla bekleniyor benim daha Perşembe günü transfer
Yani orası öyle tabi.ya belki de evet tutunma asamasinda hissediliyo o belirtiler. cunku artik ilk 5 gunde tutunduysa tutunustur simdiye kadar diye dusunuyorum. umarim oyledir.
Merhaba, şimdiden bol şans!Ay ı kaderi paylaşıyoruz benimde perşembe transferim
Progestan iğne kullanıyormusunuz acabaYani orası öyle tabi.
Transferimin ilk gününden beri hic stres yasamadım cok keyifli gecti. Ama bugün ki belirtisizlik, sakinlik modumu dusuruyoor.
Pekii yine günün sorusu geliyor şuan varsa çıkar mı kanda?
Merhaba, şimdiden bol şans!
Yok canim dondurulmus embriyo igne kullanmadim trasnferim.yarinYumurta geliştirici iğne kullanıyorsanız normal.
Sagol canim benimde aklima ilaclar geldi surekli kendimizi dinliyoruzVar benimde sol tarafım Normal o. İlaçlardan. Oluyor Kafana takma.
Evet göbekten.Progestan iğne kullanıyormusunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?