• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

bizim hemsire bu ilk gun onemli degil ikinci gunden itibaren kendi istedigin saatte vur ama degistirme onu dedi. (yarim saat oynamalar olabilir ama mesela bi gun aksam bi gun sabah vs diil)
O zaman bundan sonra 1.50 geçe vurayım ben en iyisi teşekkür ederim cevabın için gerçekten 😊🙏🥰

😂😂 Mercimekcigim canım minnosum🥰🥰 Cok uykum var sadece surekli uyumak istiyorm benim regli de bi gelemedi gitti belirti var kendisi yok
Gelsin artıkta mercinin arkadasta yola çıksın😍😂 bugünümüz full ağrıyla geçiyor neler oluyor bizde çözmeye çalışıyoruz belim resmen aralıksız öğleden beri ağrıyor uzanınca hafifliyor progeston iğnesinin mi etkisi acaba

Gelsin artıkta mercinin arkadasta yola çıksın😍😂 bugünümüz full ağrıyla geçiyor neler oluyor bizde çözmeye çalışıyoruz belim resmen aralıksız öğleden beri ağrıyor uzanınca hafifliyor progeston iğnesinin mi etkisi acaba
Benimde ayakta dolanınca hafiften bel ağrım oluyor hafif kaşık ağrım oluyor önceki transferindede böyle olmustu

Adetimin 3. Gunuydi canim carsamba basladim suan 2 tane igne ve bir de femara hap kullaniyorum sonra sanirim o 3 e cikacak ama igneleri bulana kadar canim cikti . Depolarda yok neyse simdilik buldum bakalim. Pazartesi kontrolum var bskalim hic buyumus mu benimkiler. Bi tarafta 4 bitarafta 2 yumurtam vardi tedavi oncesi. 🤷‍♀️Sen ne zaman baslicaksin .
Bende adet olunca 14 Şubat gibi başlıcam. Adetin yaklaşınca ara dedi doktor. 3 gün önceden haber ver dedi. İlk denemem hem heyecan hem korku var.

Benimde ayakta dolanınca hafiften bel ağrım oluyor hafif kaşık ağrım oluyor önceki transferindede böyle olmustu
Ben de kasık ağrısı hic yok. Ama belim agrıdan neredeyse uyustu..
İlk transferiniz nasıl sonuclanmıstı?

Kızlar şunu merak ediyor opu kaç gün sonra yapılıyor adetin 3. Günü başladık tedaviye cuma günü okuduğum yazılarda 10 gün iğne tedavisinin sürdüğü yazıyor başladıktan kaç gün sonra opu oldunuz 🤭

Kızlar şunu merak ediyor opu kaç gün sonra yapılıyor adetin 3. Günü başladık tedaviye cuma günü okuduğum yazılarda 10 gün iğne tedavisinin sürdüğü yazıyor başladıktan kaç gün sonra opu oldunuz 🤭
Herkesin ilaclara verdigi tepkiye göre değişiyor ben ilclara basladıktan 8gün sonra opu, 5 gün sonra transfer oldum.

😂 Strese girdim niye olmuyo diye heralde ondan gecikiyor seninki burdaym diyo iste baktm da yan etkileri bel ağrısı yoktu sende uzan canim film aç kendine ne ayakta duruyosun 😁

Hemşire ye ne zaman vurulayım diye sorduğumda akşam saatlerine bırakma yeter demişti 11 iyi mi dedim iyi dedi ille benim vurduğum saate vur falan da demedi kafam karıştı vallahi 😄🤷
O zaman bugün kaçta vurduysan o zaman vur gitsin 😂😂 herkes farkli olabilir ama bende öğlen 1 de vuracaksın dedi o zaman vurdum dikkat et alarm kurmaya basla bence yine unutabilirsiin 😊

O zaman bugün kaçta vurduysan o zaman vur gitsin 😂😂 herkes farkli olabilir ama bende öğlen 1 de vuracaksın dedi o zaman vurdum dikkat et alarm kurmaya basla bence yine unutabilirsiin 😊
Kurdum bugün direk 1.50 geçe çok geç değildir inşallah vurmak için gittiğimde anlatırım hemşireye artık uygundur heralde 🤷😊

Kurdum bugün direk 1.50 geçe çok geç değildir inşallah vurmak için gittiğimde anlatırım hemşireye artık uygundur heralde 🤷😊
Kafam takılır diyorsan hemşireni arayabilirsin sonuçta bu bi tedavi sonra neden haber vermedin olur 🤷🤷

Benim de 13 gün sonra toplamislardi kisiden kişiye değişiklik oluyor

😂 Strese girdim niye olmuyo diye heralde ondan gecikiyor seninki burdaym diyo iste baktm da yan etkileri bel ağrısı yoktu sende uzan canim film aç kendine ne ayakta duruyosun 😁
Stres yapma salda gelsin gelecek olan😂 yok ya iş yapmıyorum yürüyüşe çıktığımda oldu. Ama öyle full yatakta da değilim ağır kaldırmıyorum, yukarı uzanmıyorum. Gündelik işlerimi yapıyorum.Günde 2 kere bi kahvaltıdan sonra bi akşamüstü yürüyüşe çıkıyorum. 2 günde 1 dizi bitirdim çok üzgünüm dizim bitti😂 umarım mercimeğin geliş ayak sesleridir bu bel ağrısı aksi korkutuyor..

Stres yapma salda gelsin gelecek olan😂 yok ya iş yapmıyorum yürüyüşe çıktığımda oldu. Ama öyle full yatakta da değilim ağır kaldırmıyorum, yukarı uzanmıyorum. Gündelik işlerimi yapıyorum.Günde 2 kere bi kahvaltıdan sonra bi akşamüstü yürüyüşe çıkıyorum. 2 günde 1 dizi bitirdim çok üzgünüm dizim bitti😂 umarım mercimeğin geliş ayak sesleridir bu bel ağrısı aksi korkutuyor..
Yani surekli yatmamizi onermiyorlar çünkü mercimeğe de hareket temiz hava lazim yat yat nereye kadar 😁
Umarm öyledir bel ağrısı bence normal iğneden dolayi değildir kasık ağrısı olsa hadi neyse tepiniyodur seninki bence 😂😂

Yani surekli yatmamizi onermiyorlar çünkü mercimeğe de hareket temiz hava lazim yat yat nereye kadar 😁
Umarm öyledir bel ağrısı bence normal iğneden dolayi değildir kasık ağrısı olsa hadi neyse tepiniyodur seninki bence 😂😂
Hhahahha😂 genelde kasık ağrısı olanlar pozitif oluyor. Bizde kasıklarda tık yok😂 belimiz kopuyor😂 inşallah Burcu teyzenin dediği gibi tepiniyorsundur mermicekkk ya

Bunu bende merak ediyorum. Regli bekliyorum ben şuanda insallah sıkıntısız transferiniz gerçekleşir 🤗

Back