Allah şifa versin. Eşinde mi covid olduTeşekkür ederim hepinize ben iyiyim dün ağrım oldu biraz ama suan hiç birşeyim yok. Moralim bozuldu biraz sadece hem transfer iptal olduğu için, hem de eşim kötü şuanda ona üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin. Eşinde mi covid olduTeşekkür ederim hepinize ben iyiyim dün ağrım oldu biraz ama suan hiç birşeyim yok. Moralim bozuldu biraz sadece hem transfer iptal olduğu için, hem de eşim kötü şuanda ona üzülüyorum
AminAllah şifa versin. Eşinde mi covid oldu
Ayy bilmiyorum artık ya aman tutsun diye kafa yormuyorum artık gözden çıkardım ister tutar ister tutmaz tutmazsada koca kişimin üstüne atarım en kötü senin yüzünden olmadı sinir strese soktun beni diye hayırlısı artık.. siz ne zaman test yapmayı planlıyorsunuzMoralinizi bozmayın. Hiiç belli olmaz o işler nasip kısmet. Ayrıca ne kadar cok yatarsan o kadar cok tutar gibi bir dusunce asla dogruda değil.
Ben de hic transfer olmus birisi gibi davranmıyorum inşallah güzel habelerinizi alırız kendi kendinizin umudunuzu kırmayın
HosgeldinizSelam kizlar benimde bugun ignelerimin 4, gunu ve ilk tup bebek denemem umarim da son olur
5.gün embriyosu olduğu için 9.günün sabahı test yaparım diye düşünüyorum. Çok testkolik biriside değilim açıkcası belki yapmam beklerim direkt sadece kan veririm bakalım benimde ilk denemem süreç nereye götürürseAyy bilmiyorum artık ya aman tutsun diye kafa yormuyorum artık gözden çıkardım ister tutar ister tutmaz tutmazsada koca kişimin üstüne atarım en kötü senin yüzünden olmadı sinir strese soktun beni diye hayırlısı artık.. siz ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz
Cok tesekkur ederim canim ne kadar arastirsam okusam da hala sanki konudan cok fransiz gibiyim :) 8-10 gun sonra dedi doktor ama sanirim kisiden kisiye degisiyorHosgeldiniz
Hayırlı olsun Çok hızlı geçicek zaman aa ne zaman opu ya girdim cıktımda transfer oldum ben diyeceksiniz. Şimdiden bol şans
Benim 8 gün sonra opu olmuştu.Cok tesekkur ederim canim ne kadar arastirsam okusam da hala sanki konudan cok fransiz gibiyim :) 8-10 gun sonra dedi doktor ama sanirim kisiden kisiye degisiyor
Kaçıncı gün iğnelere başladın kaç tane verdi doktor bende başlayacağım ilk denemem benimdeSelam kizlar benimde bugun ignelerimin 4, gunu ve ilk tup bebek denemem umarim da son olur
Adetimin 3. Gunuydi canim carsamba basladim suan 2 tane igne ve bir de femara hap kullaniyorum sonra sanirim o 3 e cikacak ama igneleri bulana kadar canim cikti . Depolarda yok neyse simdilik buldum bakalim. Pazartesi kontrolum var bskalim hic buyumus mu benimkiler. Bi tarafta 4 bitarafta 2 yumurtam vardi tedavi oncesi. Sen ne zaman baslicaksin .Kaçıncı gün iğnelere başladın kaç tane verdi doktor bende başlayacağım ilk denemem benimde
hayırlısyla tutar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah5.gün embriyosu olduğu için 9.günün sabahı test yaparım diye düşünüyorum. Çok testkolik biriside değilim açıkcası belki yapmam beklerim direkt sadece kan veririm bakalım benimde ilk denemem süreç nereye götürürse
Bana bildirim gelmiyo ki iki gündür bakiym baskalari yaziyor okuyup cikiyorum
Durumlar nasıııl keyifler nasıl özlettin kendinii bak mercimekte soruyor nerede bu kız diyeBana bildirim gelmiyo ki iki gündür bakiym baskalari yaziyor okuyup cikiyorum
Mercimekcigim canım minnosum Cok uykum var sadece surekli uyumak istiyorm benim regli de bi gelemedi gitti belirti var kendisi yokDurumlar nasıııl keyifler nasıl özlettin kendinii bak mercimekte soruyor nerede bu kız diye
Umarim son olur ilkinde hemencecik tutarSelam kizlar benimde bugun ignelerimin 4, gunu ve ilk tup bebek denemem umarim da son olur
Bi sorun olmaz benimde yarim saat geciktigi olmustu hemsire gec vurdu klinikde sen sana verdikleri saatte vurun canımKızlar bişey sorucam ben dün ilk gonal f yi 11 çeyrek geçe hastanede oldum bugün uyuya kaldım 12 buçukta kalktım ama aklıma gelmedi iğnem 1 i 50 geçe vuruldum tedavide sıkıntı olur mu yarında 1 i 50 geçe vurayım demi
Hemşire ye ne zaman vurulayım diye sorduğumda akşam saatlerine bırakma yeter demişti 11 iyi mi dedim iyi dedi ille benim vurduğum saate vur falan da demedi kafam karıştı vallahiBi sorun olmaz benimde yarim saat geciktigi olmustu hemsire gec vurdu klinikde sen sana verdikleri saatte vurun canım
bizim hemsire bu ilk gun onemli degil ikinci gunden itibaren kendi istedigin saatte vur ama degistirme onu dedi. (yarim saat oynamalar olabilir ama mesela bi gun aksam bi gun sabah vs diil)Hemşire ye ne zaman vurulayım diye sorduğumda akşam saatlerine bırakma yeter demişti 11 iyi mi dedim iyi dedi ille benim vurduğum saate vur falan da demedi kafam karıştı vallahi