• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar şunu merak ediyor opu kaç gün sonra yapılıyor adetin 3. Günü başladık tedaviye cuma günü okuduğum yazılarda 10 gün iğne tedavisinin sürdüğü yazıyor başladıktan kaç gün sonra opu oldunuz 🤭
2.gün başladım ben 12gün sonra oldum. Dondurulmuş olucak benim ilaçlara başladım🥰

Hemşire ye ne zaman vurulayım diye sorduğumda akşam saatlerine bırakma yeter demişti 11 iyi mi dedim iyi dedi ille benim vurduğum saate vur falan da demedi kafam karıştı vallahi 😄🤷
O kadar takilma bencede. Banada doktor 5-6-7 kacta istersen vur dedi. Ofiste ugrasmamak icin 7.20-7.30 gibi eve gelince vuruyorum tik tik . Yarim saatten fln bisey olmaz . Ama direk sadece gunduz vur diye bisey de yok. 😁

Teşekkür ederim hepinize ben iyiyim dün ağrım oldu biraz ama suan hiç birşeyim yok. Moralim bozuldu biraz sadece hem transfer iptal olduğu için, hem de eşim kötü şuanda ona üzülüyorum
Çok geçmiş olsun🙏🙏 şikayetinizmi oldu da test yaptırdınız?

Teşekkür ederim
Dün biraz ateşlendim, annemle kardeşim de pozitif çıkınca temaslı olduğum için test yaptırdım
Eşin nasıl peki? Onun ne şikayeti var? Aşınız var mıydı? Ya çevremdeki herkes hafif hatta hiç anlamadan atlatıyorda artık ondan sordum 😥

Eşin nasıl peki? Onun ne şikayeti var? Aşınız var mıydı? Ya çevremdeki herkes hafif hatta hiç anlamadan atlatıyorda artık ondan sordum 😥
Ben çok rahat atlattım biraz bel ve bacak ağrısı oldu ateşim 37ye çıktı sadece. Eşim daha zor geçiriyor ağrıları çok bir de bulantı kusma oldu onda bütün gün birşey yiyip içemedi yeni yeni toparlıyor. Benim de çevreden duyduğum genellikle bir gün ağır geçiyor ağrı üşüme vs sonra yavaş yavaş rahatlıyor. Bünyeyle de alakalı tabi ki ben uzun zamandır vitaminler takviyeler aldığım için çok rahat atlattığımı düşünüyorum. Aşımız yok bu arada

C candyyyy canim transfer sonucumuzu beraber bekleyecektik covid oldugunu duyunca uzuldum sen iyi ol once sonra tekrar tedaviye baslarsin insallah simdilik senin sagligin onemli en kisa surede toparlanirsiniz ailecek insallah

C candyyyy canim transfer sonucumuzu beraber bekleyecektik covid oldugunu duyunca uzuldum sen iyi ol once sonra tekrar tedaviye baslarsin insallah simdilik senin sagligin onemli en kisa surede toparlanirsiniz ailecek insallah
Canım çok teşekkür ederim, evet öyle olacaktı ben de çok heyecanlıydım ama🤷🏻‍♀️ Bir an önce geçsin gitsin de hepimizden başka bişey istemiyorum

Kizlar merhaba 32 yasindayim sali gunu dondurulmus embriyo transferim var heyecanla bekliyorum.insallah hepimiz bu surecte guzel hayirli haberler aliriz😊
Merhaba denk gelince yazmak istedim benimde bu hafta salı dondurulmuş embriyo transferim var, inşallah sağlıkla pozitif sonuclarımızı görürüz😊

Back