ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Teşekkür ederim hepinize ben iyiyim dün ağrım oldu biraz ama suan hiç birşeyim yok. Moralim bozuldu biraz sadece hem transfer iptal olduğu için, hem de eşim kötü şuanda ona üzülüyorum
Allah şifa versin. Eşinde mi covid oldu

Ayy bilmiyorum artık ya aman tutsun diye kafa yormuyorum artık gözden çıkardım ister tutar ister tutmaz tutmazsada koca kişimin üstüne atarım en kötü senin yüzünden olmadı sinir strese soktun beni diye hayırlısı artık.. siz ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz

5.gün embriyosu olduğu için 9.günün sabahı test yaparım diye düşünüyorum. Çok testkolik biriside değilim açıkcası belki yapmam beklerim direkt sadece kan veririm bakalım benimde ilk denemem süreç nereye götürürse

Hosgeldiniz
Hayırlı olsun Çok hızlı geçicek zaman aa ne zaman opu ya girdim cıktımda transfer oldum ben diyeceksiniz. Şimdiden bol şans
Cok tesekkur ederim canim ne kadar arastirsam okusam da hala sanki konudan cok fransiz gibiyim :) 8-10 gun sonra dedi doktor ama sanirim kisiden kisiye degisiyor

Cok tesekkur ederim canim ne kadar arastirsam okusam da hala sanki konudan cok fransiz gibiyim :) 8-10 gun sonra dedi doktor ama sanirim kisiden kisiye degisiyor
Benim 8 gün sonra opu olmuştu.
Evet kişiden kişiye göre değişiyor.
İğnelere verilen tepki vs herkeste farklı olabiliyor.

Kaçıncı gün iğnelere başladın kaç tane verdi doktor bende başlayacağım ilk denemem benimde
Adetimin 3. Gunuydi canim carsamba basladim suan 2 tane igne ve bir de femara hap kullaniyorum sonra sanirim o 3 e cikacak ama igneleri bulana kadar canim cikti . Depolarda yok neyse simdilik buldum bakalim. Pazartesi kontrolum var bskalim hic buyumus mu benimkiler. Bi tarafta 4 bitarafta 2 yumurtam vardi tedavi oncesi. Sen ne zaman baslicaksin .

hayırlısyla tutar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar bişey sorucam ben dün ilk gonal f yi 11 çeyrek geçe hastanede oldum bugün uyuya kaldım 12 buçukta kalktım ama aklıma gelmedi iğnem 1 i 50 geçe vuruldum tedavide sıkıntı olur mu yarında 1 i 50 geçe vurayım demi

Bi sorun olmaz benimde yarim saat geciktigi olmustu hemsire gec vurdu klinikde sen sana verdikleri saatte vurun canım

Bi sorun olmaz benimde yarim saat geciktigi olmustu hemsire gec vurdu klinikde sen sana verdikleri saatte vurun canım
Hemşire ye ne zaman vurulayım diye sorduğumda akşam saatlerine bırakma yeter demişti 11 iyi mi dedim iyi dedi ille benim vurduğum saate vur falan da demedi kafam karıştı vallahi

Hemşire ye ne zaman vurulayım diye sorduğumda akşam saatlerine bırakma yeter demişti 11 iyi mi dedim iyi dedi ille benim vurduğum saate vur falan da demedi kafam karıştı vallahi
bizim hemsire bu ilk gun onemli degil ikinci gunden itibaren kendi istedigin saatte vur ama degistirme onu dedi. (yarim saat oynamalar olabilir ama mesela bi gun aksam bi gun sabah vs diil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…