• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

kızceler
Merhaba arkadaşlar benim de birazdan 5. Gün 1 adet transferim olacak dua edin olur mu 🤲
canım aynı gün transfer olmuşuz benimde dün oldu transferim 5.gün doldurulmuş embriyo ne hissediyorsun
bu arada arkadaşlar rabbim hepimizin umutlarını boşa çıkartmasın

Merhabalar seçenekleriniz hakkında bilgimi olduğu kadar paylaşayım bahçelievler medikal park ile görüşmeye gittim. Hastane aşırı kalabalık ve süreç uzun diye ben daha sakin bir yer olsun istedim ve doktorun tavrı bana aşırı rahat geldi. Eledim orayı. Şişli memorial ile online ön görüşme yaptım kadın aşırı ayrıntıcıydı yapmam gereken testleri bana yolladı kendi yaşadığım yerde yaptırdım ve tüp bebeği burada yaptırırsanız genetik tarama ve spermiyogram ücretsiz demişti. Hastane düşünsem orayı tercih ederdim ama ark tavsiyesi ile kendi kliniği olan bir dr da başladım ben. Doktoruma tedaviye başlamadan bile wp tam yazıyordum arıyor bilgi veriyor. Bu benim için öncrlikli birşeydi doktoruma ulaşabilmek ve sakinlik :)
İstanbul tüp bebek merkezin tavsiye ederim canım

hadi hayırlısı canım benim kanamam var bir kaç gündür o yüzden umudum kalmadı inşallah siz hayırlı haberleri alırsınız:)
ümidini kırmak yok canım, bak ben iki düşük yaşadım ama umut hala devam ediyor doktora gittinmi? ve kanamam ne şekilde?

ümidini kırmak yok canım, bak ben iki düşük yaşadım ama umut hala devam ediyor doktora gittinmi? ve kanamam ne şekilde?
doktorum iğneleri kesme 12.günde kan ver dedi sadece..kanamam normal regl gibi oldu azaldı şu an biraz daha az geliyor.3 gün oldu bugün.

doktorum iğneleri kesme 12.günde kan ver dedi sadece..kanamam normal regl gibi oldu azaldı şu an biraz daha az geliyor.3 gün oldu bugün.
canım stres yapma ,ilaçlardan dır yada farklı bir şey vardır, daha tutunma bile olmamıştır.hangi ara düşsün

canım stres yapma ,ilaçlardan dır yada farklı bir şey vardır, daha tutunma bile olmamıştır.hangi ara düşsün
Ne bilim canım ya 8.gün kanamam başladı hala da devam ediyor hiç ama hiç anlamış değilim bakalım perşembe günü test günüm vereceğim kan o zaman belli olacak ama neden bu kadar kanama olsun onu anlamadım

Ne bilim canım ya 8.gün kanamam başladı hala da devam ediyor hiç ama hiç anlamış değilim bakalım perşembe günü test günüm vereceğim kan o zaman belli olacak ama neden bu kadar kanama olsun onu anlamadım
Kanamamı lekelenme mi

Bence içini rahat tut canım, kötü bir şey olmayacak ,haber ver test yapınca .

Back