Tutundurma serumu aldım da adını bilmiyorum . 4 martta transfer mi olacaksinizBe serumu aldınız? Benimde 4 mart inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutundurma serumu aldım da adını bilmiyorum . 4 martta transfer mi olacaksinizBe serumu aldınız? Benimde 4 mart inş
canım aynı gün transfer olmuşuz benimde dün oldu transferim 5.gün doldurulmuş embriyo ne hissediyorsunMerhaba arkadaşlar benim de birazdan 5. Gün 1 adet transferim olacak dua edin olur mu
3 mart benim de var:)))Allahım 3 Mart test günü olan ve çift olan ne çokuz ya inşallah hepimiz pozitif haberi verebiliriz ben elenmek üzere gibiyim ama yine de olsun
inan artık:)))inşallah pozitif koyulugudur hala inanamıyorum
İstanbul tüp bebek merkezin tavsiye ederim canımMerhabalar seçenekleriniz hakkında bilgimi olduğu kadar paylaşayım bahçelievler medikal park ile görüşmeye gittim. Hastane aşırı kalabalık ve süreç uzun diye ben daha sakin bir yer olsun istedim ve doktorun tavrı bana aşırı rahat geldi. Eledim orayı. Şişli memorial ile online ön görüşme yaptım kadın aşırı ayrıntıcıydı yapmam gereken testleri bana yolladı kendi yaşadığım yerde yaptırdım ve tüp bebeği burada yaptırırsanız genetik tarama ve spermiyogram ücretsiz demişti. Hastane düşünsem orayı tercih ederdim ama ark tavsiyesi ile kendi kliniği olan bir dr da başladım ben. Doktoruma tedaviye başlamadan bile wp tam yazıyordum arıyor bilgi veriyor. Bu benim için öncrlikli birşeydi doktoruma ulaşabilmek ve sakinlik :)
hadi hayırlısı canım benim kanamam var bir kaç gündür o yüzden umudum kalmadı inşallah siz hayırlı haberleri alırsınız:)3 mart benim de var:)))
ümidini kırmak yok canım, bak ben iki düşük yaşadım ama umut hala devam ediyor doktora gittinmi? ve kanamam ne şekilde?hadi hayırlısı canım benim kanamam var bir kaç gündür o yüzden umudum kalmadı inşallah siz hayırlı haberleri alırsınız:)
Zor biliyorsuninan artık:)))
doktorum iğneleri kesme 12.günde kan ver dedi sadece..kanamam normal regl gibi oldu azaldı şu an biraz daha az geliyor.3 gün oldu bugün.ümidini kırmak yok canım, bak ben iki düşük yaşadım ama umut hala devam ediyor doktora gittinmi? ve kanamam ne şekilde?
Doğurunca inancakmısınız?:))Zor biliyorsun
canım stres yapma ,ilaçlardan dır yada farklı bir şey vardır, daha tutunma bile olmamıştır.hangi ara düşsündoktorum iğneleri kesme 12.günde kan ver dedi sadece..kanamam normal regl gibi oldu azaldı şu an biraz daha az geliyor.3 gün oldu bugün.
Aynen öyle.. Tutundurma serumu dediğiniz intralipid galiba bendr alacağım inşTutundurma serumu aldım da adını bilmiyorum . 4 martta transfer mi olacaksiniz
Ne bilim canım ya 8.gün kanamam başladı hala da devam ediyor hiç ama hiç anlamış değilim bakalım perşembe günü test günüm vereceğim kan o zaman belli olacak ama neden bu kadar kanama olsun onu anlamadımcanım stres yapma ,ilaçlardan dır yada farklı bir şey vardır, daha tutunma bile olmamıştır.hangi ara düşsün
Evet tam o zamanDoğurunca inancakmısınız?:))
Kanamamı lekelenme miNe bilim canım ya 8.gün kanamam başladı hala da devam ediyor hiç ama hiç anlamış değilim bakalım perşembe günü test günüm vereceğim kan o zaman belli olacak ama neden bu kadar kanama olsun onu anlamadım
İnşallah oda olcak canımEvet tam o zaman
kanama canım leke değilKanamamı lekelenme mi
Bence içini rahat tut canım, kötü bir şey olmayacak ,haber ver test yapınca .Ne bilim canım ya 8.gün kanamam başladı hala da devam ediyor hiç ama hiç anlamış değilim bakalım perşembe günü test günüm vereceğim kan o zaman belli olacak ama neden bu kadar kanama olsun onu anlamadım
tamam canım mutlaka haber vereceğim çok sağol inşallah öyledirBence içini rahat tut canım, kötü bir şey olmayacak ,haber ver test yapınca .