ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İnşallah kuzum evet yani bir umutla bekleyince insan çıkmayınca morali bozuluyor ama şu an herkes o kadar çok umut verdi ki toparladım hemen iyiyim motivasyonum geldi geri aynen 9. Gün yeniden yapacağım canım inşallah o zaman görürüm nasipse

Benimde sadece o geldi aklıma biri tutundu mu diye acaba. Valla 3 değil 4 gibi değişik ama 5 değil çünkü salı opü oldum cumartesi transfer 4. Gün oluyor o da heralde 3 gibi bişey
3.gün evet bizimkiler 5ten farklı idrara geçmesi değerin geç olur. İnşallah pozitifi görürsün Ayrıca senin gibi çok fazla örnek var forumda. 7. gün Negatif olup test günü pozitifi gören. Umarım senin de öyledir

Bende sağda bi doluluk var karın ağrısı belimin ortası ağrıyor bacaklarım ağrıyor dünden beri benimde ama ağrım adet gibi birde şeyim zonkluyor arada

Öyledir sen gönlünü ferah tut canım Allah’ın izni ile Var mı bir belirti bişey peki? Benimde tek sığındığım şey geri de 8 tane var artık bitene kadar devamke
Senin merkezin neresiydi ozmut geröekten de 8 tane embriyo çok iyi olmazsa da hiç sıkma canını ki daha çok erken zaten,benim daha 5.günüm bugün ama herhangi bi adet belirtisi olmazsa 10’a kadar yapmak istemiyorum ne bileyim hem sanki o zaman negatif çıkarsa daha alışacağım gibi duruma ,pozitif hissedemiyorum ben de

Amin inşallah şuan pozitifim evet. Rabbimin izniyle sağlıkla ilerler inşallah. Tek embriyo benim 4.gün embriyosuydu.
Bana da taze transfer vereceklermiş beşinci güne giderlerse inşallah çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kalitesi kaçtı 5 AA falan diyorlar ya hani Bilgi verildi mi size. Bide sorununuz neydi benim eş kaynaklı ilk denememiz yaşım 24 korkuyorum biraz

Yaşınız çok genç çok avantajlı hele de eş kaynaklı olunca sanki daha çabuk tutuyor ilk denemede sorun belli olduğu için zaten kaliteli spermleri seçiyorlar sizde de sorun olmayınca bence canınızı sıkmayın Benden de 10 yumurta toplanmıştı 9 tanesi olgun çıkmış 8 tanesi döllenmişti 7 tanesi bölünme oldu iyi gidiyordu 5.güne 2 kaliteli 1 orta kalmış sizin belki daha çok kalır yani az bir sayı değil on

İnşallah canım hayırlısı ile bakalım göreceğiz zamanı gelince :) inşallah öyle olur da umut olurum bende

Bende sağda bi doluluk var karın ağrısı belimin ortası ağrıyor bacaklarım ağrıyor dünden beri benimde ama ağrım adet gibi birde şeyim zonkluyor arada
Zaten belirtiler hep adet belirtiyse aynı
O bende de oldu 5. Günde zonklama değil de böyle sanki iğne batırdılar aynı kasıktaki gibi çok korkmuştum

kızlar merhabaaa 2 gün önce 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu benıde ekler mıisiniz? 9 mart sonuc günü ama tabı oncesınde yaparımmmmm :)
Hey maşallah çift embriyo transferlerimiz arttı hoş geldin pozitifi görüp sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…