İnşallah kuzum evet yani bir umutla bekleyince insan çıkmayınca morali bozuluyor ama şu an herkes o kadar çok umut verdi ki toparladım hemen iyiyim motivasyonum geldi geriYa zaten insanı o yoruyor biraz herkes umut ediyor heyecanla bekliyor ama negatif i vermek bizi olumsuz etkiliyor ama senin için erken gün doğmadan neler doğar demiş atalarımız 9. Gün tekrardan yap bence inşallah pozitif tir
Oo maşallah gayet iyi çıkmış daha ne olsun hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar testlerim1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
3.gün evet bizimkiler 5ten farklı idrara geçmesi değerin geç olur. İnşallah pozitifi görürsünBenimde sadece o geldi aklıma biri tutundu mu diye acaba. Valla 3 değil 4 gibi değişik ama 5 değil çünkü salı opü oldum cumartesi transfer 4. Gün oluyor o da heralde 3 gibi bişey
İnşallah sağlıkla döllensinler deYok az değil dert etme hem sayı değil kalite önemlibenimde 8 taneydi toplam. Hiç takılma bunlara dua et pozitif düşün iyi olsun
Amin canım aminOo maşallah gayet iyi çıkmış daha ne olsun hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende sağda bi doluluk var karın ağrısı belimin ortası ağrıyor bacaklarım ağrıyor dünden beri benimdeHey maşallah 8 tane çok iyi bir rakam
Belirti işte sol kasıkta ara ara batma bel agrısı sol böbrek mi boşluk mu anlayamadım oraya doğru bir agrı oluyor birde dünden beri bacaklarım çöm agrıyor ama hep ayaktayımonu ona bağlıyorum
İnşallah çok azalmaz benimde canım senin transfer olmuş muyduSıkma canını sağlıklı olanları önemli benden de 14 tane toplanmıştı ben sanıyorum yarısı sağlıklı çıkarelimde 3 tane kalmıştı valla bir tane olsun altın yumurta olsun diyor genel doktorlar
Amin inşallahİnşallah sağlıkla döllensinler desizin pozitif mi oldu takip edemedim mesajlarınızı
Tebrik ederim Allah kucağına da almayi nasip etsinKızlar testlerim1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
Senin merkezin neresiydiÖyledir sen gönlünü ferah tut canım Allah’ın izni ileVar mı bir belirti bişey peki? Benimde tek sığındığım şey geri de 8 tane var artık bitene kadar devamke
Bana da taze transfer vereceklermiş beşinci güne giderlerse inşallahAmin inşallahşuan pozitifim evet. Rabbimin izniyle sağlıkla ilerler inşallah. Tek embriyo benim 4.gün embriyosuydu.
Yaşınız çok genç çok avantajlı hele de eş kaynaklı olunca sanki daha çabuk tutuyor ilk denemede sorun belli olduğu için zaten kaliteli spermleri seçiyorlar sizde de sorun olmayınca bence canınızı sıkmayınBana da taze transfer vereceklermiş beşinci güne giderlerse inşallahçok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kalitesi kaçtı 5 AA falan diyorlar ya hani Bilgi verildi mi size. Bide sorununuz neydi benim eş kaynaklı ilk denememiz yaşım 24 korkuyorum biraz
İnşallah canım hayırlısı ile bakalım göreceğiz zamanı gelince :) inşallah öyle olur da umut olurum bende3.gün evet bizimkiler 5ten farklı idrara geçmesi değerin geç olur. İnşallah pozitifi görürsünAyrıca senin gibi çok fazla örnek var forumda. 7. gün Negatif olup test günü pozitifi gören. Umarım senin de öyledir
Zaten belirtiler hep adet belirtiyse aynıBende sağda bi doluluk var karın ağrısı belimin ortası ağrıyor bacaklarım ağrıyor dünden beri benimdeama ağrım adet gibi birde şeyim zonkluyor arada
Evet canım 7. Günüm bugün idrar testi yaptımİnşallah çok azalmaz benimde canım senin transfer olmuş muydu
Amin canım inşallahTebrik ederim Allah kucağına da almayi nasip etsin
Hey maşallah çift embriyo transferlerimiz arttıkızlar merhabaaa 2 gün önce 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu benıde ekler mıisiniz? 9 mart sonuc günü ama tabı oncesınde yaparımmmmm :)
Maşallah çok net şekilde burdayız veya burdayım diyorKızlar testlerim1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
Yaa inşallahMaşallah çok net şekilde burdayız veya burdayım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?