- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
İyi yapmışsın tabiki için nasıl rahat ediyorsa öyle1 saat sonra wc ye girdim, 1 saat 45 dk sonra da ayrıldım. Yarım saat sonra wc ye gidip 1 saat sonra çıkabilirsniz dediler aslında da işte maksat içim rahat etsinAnneler çok tehlikeli yaa söylersek bizim de kesin yayarlar
AminnnYaaaben de sürekli ilk tüp bebekte tutan hikayeler okumaya araştırmalara bakmaya çalışıyorum kendimi pozitiftik yüklensin diye ama nerde havayla birlikte karamsarlık çöküyor bana da hafta sonu güneşli olur da inş hepimiz pozitif oluruz her açıdan (covid hariç )
2. Aşılamam da erken test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı sevinmiştim hcg de 5.6 çıkmıştım ama sonra tekrar yaptığımda hem tek çizgi vardı hemde hcg 2 çıktı o yüzden bu sefer 14. Günü yapmak istiyorum henüz 11. Gün çıkmazsa üzülmek istemiyorum erkendenYahu test yapsana bu kadar kederlenceğineben 6. Günde yaptım bacım kalk test al yap rahatla
benim hayatımı kurtardı valla o her gün 2 kere çıkıyorum sayesinde ilk gün sabah öğle akşam yemekten sonra içtim şimdi gece içiyorum sabah tuvalete çıkıyırum misArtık kabızlık olayı bitmiştir diye düşündüm bugün açken kayısı yemedim kahvaltıdan sonra üç beş tane yiyip su içtim ama sakın kızlar bu hataya düşmeyin direkt dikkat etmediğinde geri geliyorpanikle şurubun kapağını da açamadım her ihtimale karşı duphalak almıştım neyse akşam içeyim bari şuruptan nefret ediyorum
O yönden evet çok iyiNe güzel keşke bende de öyle olsaydı ama anne kardeş eşimin annesi ablası ama bir yandan da iyi çok güzel bakılıyorum öğlen yemeklerim annemden akşam kv den mis gibi ahaha bulaşık yok bir şey yok
Pazartesi günü haberleri vermek için iple çekiyorum ama dediğim gibi pek olumlu hissetmiyorum sanki adet olucak gibi ağrı var karnım dacanım haklısın bende bazen durgunlaşıyorum bazen gülüyorum kendimi hüzünlü buluyorum sonra diyorum hayat bundan ibaret değil.. ya nasip diyip çıktık yola rabbim hayırlısını versin. güleceğiz inşallah
O zaman duygusal şeyler izleme sürükleyici şeyler izle bu arada güzel dizi önerisi varsa alabilirim .Bilim kurgu seviyorsan “Rain”,”Snowpiercer” tavsiye ederim,gerilimde zaten “La casa de Papel”,”Alice in Borderland”,malum dizi “Squid Game “ bunlarda zaman aşırı hızlı geçiyor ,romantik gerilim “You” grip olduğumda üç günde kaç bölüm izlemiştim hatırlamıyorumBilmiyorum güle oynaya başladığım süreçte bugün sadece böyle mutsuz ve ağlamaklı hissediyorum belki de tuttu ve zaten duygusal olan bana ağlama isteği veriyor yada artık güçlü duramıyorum bilmiyorum günlerin hızlıca geçmesi için tüm günümü neftlix de geçiriyordum resmen benim için herşey pazartesi günü belli olucak ama dediğim gibi bugün ağlamak isteği ile doluyum başım ağrıyor 4 tane çatlayan yumurtaya rağmen olmazsa ben daha napabilirim düşüncesini atamıyorum beynimden
ahahaha bende arada bana nasılsın diye sorduklarında sinirleniyorum sonra diyorum bak iyiliğin içinO yönden evet çok iyibenimde ilk transferimde öyleydi ama bunu tek yaşamak istedim ilkinde çok duygusal ve sinirliydim ablam sonuçta canım çigerim basılsın diye aradığında bile simirleniyordum saçma salak şeyler yaşıyordum ya
Transferden 12 gün sonra dendi hepimize. Doktor ne dedi tarih için. ?2. Aşılamam da erken test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı sevinmiştim hcg de 5.6 çıkmıştım ama sonra tekrar yaptığımda hem tek çizgi vardı hemde hcg 2 çıktı o yüzden bu sefer 14. Günü yapmak istiyorum henüz 11. Gün çıkmazsa üzülmek istemiyorum erkenden
Amiiin amiin valla bebişlerin yerleştirilişini izlerken herkese bolca dua ettimİyi yapmışsın tabiki için nasıl rahat ediyorsa öyleAy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız amin
bende de var canım geceleri özellikle oluyor ama yine de umutsuzluğa kapılmak istemiyırum ben.. inşallah olacak diyorum inşallah sende olacaksınPazartesi günü haberleri vermek için iple çekiyorum ama dediğim gibi pek olumlu hissetmiyorum sanki adet olucak gibi ağrı var karnım da
Aman bu son olsun inşallahahahaha bende arada bana nasılsın diye sorduklarında sinirleniyorum sonra diyorum bak iyiliğin içinahahaha ama birdahakinde bende demem ama inşallah birdahaki olmaz bu son olur
Yaa bence iyi yapıyorsunValla evde durmuyorumönermiyorum ama hep dışarıdayım desem yeridir cumartesi günü transfer oldum pazar pazartesi evdeyim salı bi 10 dakika çıktım dışarıya çarşambadan beri her gün babamla hastaneye gidiyorum birde araba kullanıyorum
amin canım amin inşallahAman bu son olsun inşallahBir sonrakileri düşünme hiç
Gölge ve kemiği izledim hoşuma gitti her zaman ki spesyalim Harry Potter izliyorum hergüne bi bölüm bugün 5. İzlicemO zaman duygusal şeyler izleme sürükleyici şeyler izle bu arada güzel dizi önerisi varsa alabilirim .Bilim kurgu seviyorsan “Rain”,”Snowpiercer” tavsiye ederim,gerilimde zaten “La casa de Papel”,”Alice in Borderland”,malum dizi “Squid Game “ bunlarda zaman aşırı hızlı geçiyor ,romantik gerilim “You” grip olduğumda üç günde kaç bölüm izlemiştim hatırlamıyorum
Amiin Diyorum sadecebende de var canım geceleri özellikle oluyor ama yine de umutsuzluğa kapılmak istemiyırum ben.. inşallah olacak diyorum inşallah sende olacaksın
Benim tüp bebekten aşılamaya döndü ya o yüzden 14. Günü bekliyorum normal gebelik gibi erken yapınca çıkmayabilir 14. Gün yap dedi doktor daTransferden 12 gün sonra dendi hepimize. Doktor ne dedi tarih için. ?
Aynen bende evde duramam asla dedim evde durup sinir stres yapacağıma çıkıp gezeyimYaa bence iyi yapıyorsun
Transferden sonra doktora sordum yürüyüşlere ne zaman başlayabilirim diye yarın dedi ama yine de bugun çıkmadım
Yarın mutlaka çıkarım çünkü evde bunalıyorum strese giriyorum
ilk transferimde de 2. Gün başlamıştım çıkmaya araç da kullandım pozitifi gördüm ama maalesef düşükle sonuçlandı embriyo sağlıklıysa Allahın izniyle tutunup sonuna kadar ilerler
Anladım kuzum hayırlısı olsun umarım pazartesi günü sevincini paylaşıyor olucazBenim tüp bebekten aşılamaya döndü ya o yüzden 14. Günü bekliyorum normal gebelik gibi erken yapınca çıkmayabilir 14. Gün yap dedi doktor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?