ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İyi yapmışsın tabiki için nasıl rahat ediyorsa öyle Ay hadi inşallah güzel sonuçlar alırız amin

Aminnn Valla izmir soğuk gri bir hava var içim birazda ondan sıkılıyor ama güzel olacak herşey hepimiz için inşallah. Bu arada tüp bebek tutma oranı sebepsiz infertilitelerde dahil %50lerde. Zaten hayatta herşey bu oranda değilmi. İlki sonu yok kuzum nasipse yazıldıysa bebiş yer edinecek kendine

Yahu test yapsana bu kadar kederlenceğine ben 6. Günde yaptım bacım kalk test al yap rahatla
2. Aşılamam da erken test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı sevinmiştim hcg de 5.6 çıkmıştım ama sonra tekrar yaptığımda hem tek çizgi vardı hemde hcg 2 çıktı o yüzden bu sefer 14. Günü yapmak istiyorum henüz 11. Gün çıkmazsa üzülmek istemiyorum erkenden

benim hayatımı kurtardı valla o her gün 2 kere çıkıyorum sayesinde ilk gün sabah öğle akşam yemekten sonra içtim şimdi gece içiyorum sabah tuvalete çıkıyırum mis

Ne güzel keşke bende de öyle olsaydı ama anne kardeş eşimin annesi ablası ama bir yandan da iyi çok güzel bakılıyorum öğlen yemeklerim annemden akşam kv den mis gibi ahaha bulaşık yok bir şey yok
O yönden evet çok iyi benimde ilk transferimde öyleydi ama bunu tek yaşamak istedim ilkinde çok duygusal ve sinirliydim ablam sonuçta canım çigerim basılsın diye aradığında bile simirleniyordum saçma salak şeyler yaşıyordum ya

Pazartesi günü haberleri vermek için iple çekiyorum ama dediğim gibi pek olumlu hissetmiyorum sanki adet olucak gibi ağrı var karnım da

O zaman duygusal şeyler izleme sürükleyici şeyler izle bu arada güzel dizi önerisi varsa alabilirim .Bilim kurgu seviyorsan “Rain”,”Snowpiercer” tavsiye ederim,gerilimde zaten “La casa de Papel”,”Alice in Borderland”,malum dizi “Squid Game “ bunlarda zaman aşırı hızlı geçiyor ,romantik gerilim “You” grip olduğumda üç günde kaç bölüm izlemiştim hatırlamıyorum

ahahaha bende arada bana nasılsın diye sorduklarında sinirleniyorum sonra diyorum bak iyiliğin için ahahaha ama birdahakinde bende demem ama inşallah birdahaki olmaz bu son olur

Transferden 12 gün sonra dendi hepimize. Doktor ne dedi tarih için. ?

Pazartesi günü haberleri vermek için iple çekiyorum ama dediğim gibi pek olumlu hissetmiyorum sanki adet olucak gibi ağrı var karnım da
bende de var canım geceleri özellikle oluyor ama yine de umutsuzluğa kapılmak istemiyırum ben.. inşallah olacak diyorum inşallah sende olacaksın

ahahaha bende arada bana nasılsın diye sorduklarında sinirleniyorum sonra diyorum bak iyiliğin için ahahaha ama birdahakinde bende demem ama inşallah birdahaki olmaz bu son olur
Aman bu son olsun inşallah Bir sonrakileri düşünme hiç

Yaa bence iyi yapıyorsun
Transferden sonra doktora sordum yürüyüşlere ne zaman başlayabilirim diye yarın dedi ama yine de bugun çıkmadım
Yarın mutlaka çıkarım çünkü evde bunalıyorum strese giriyorum
ilk transferimde de 2. Gün başlamıştım çıkmaya araç da kullandım pozitifi gördüm ama maalesef düşükle sonuçlandı embriyo sağlıklıysa Allahın izniyle tutunup sonuna kadar ilerler

Gölge ve kemiği izledim hoşuma gitti her zaman ki spesyalim Harry Potter izliyorum hergüne bi bölüm bugün 5. İzlicem ama onda da ağlayacak bişeyler çıkıyor işte Diyorum ya bugün geldi bu duygusallık karnım ağrıyor adet olucak gibi ondan sanırım umutsuz oldum yoksa biliyorsun kendi kendime kahkaha atıp halay çekesim geliyordu Şubat'ın başında şu sağlıklı kadınlar keşke kıymetlerini bilseler ya şu yaşadıklarımdan sonra resmen kıskançlık hissediyorum istediği ay pıt gebe kalanlara

Transferden 12 gün sonra dendi hepimize. Doktor ne dedi tarih için. ?
Benim tüp bebekten aşılamaya döndü ya o yüzden 14. Günü bekliyorum normal gebelik gibi erken yapınca çıkmayabilir 14. Gün yap dedi doktor da

Aynen bende evde duramam asla dedim evde durup sinir stres yapacağıma çıkıp gezeyim tutunacaksa zaten tutunur hoplayıp zıplamıyorum arabayı da taksicilerden bile dikkatli kullanıyorum kendi canım sonuçta arkaşlarım dalga geçiyor sen hayrola bi yavaş kullanıyorsun diye diyorum artık şehir içi kurallara uyuyoruz
Rabbim bakalım ne nasip edecek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…