Bana doktorum transfer öncesi, sabah gece fln içtğin herşeyi boşaltmış gel, transferden 1 saat önce de su içmeye başla. 5 bardak su yeterli demişti. Transfere kadar sorun yok da sonrasında o halde yarım saat yatmakta ben çok zorlandım ikisinde de . 2. De sürgü istedim artık dayanamadım daha fazla…Yarın 14.30 transfer saatim, çok heyecanlıyım. Girmeden ne kadar süre önce su içmeye başladınız ve ne kadar içtiniz? O transferde sıkışık olma durumu bu süreçteki en zor şey benim için
Ay inşallah yaBen baktım ovitrellede betahcgye cok benzer bir hormon var. O yüzden idrar testinde cıkıyor ama kanda betahcg direkt bakıldığı için ovitrelle bile vurulmuş olsa idin kan testinde bu ikisinin ayrımı yapılabilir. Kaçıncı günün bilmiyorum ama bence şimdilik hamilesin canım lütfen stress yapma.
hayırlısı olsun canım stres yapma, benim zaten sürekli tuvaletim geldiği için az bi suyla geldi:) trasnferden sonra sürgü getirdi hasta bakıcı çok sıkışmıştım tabi yapamadım:)Yarın 14.30 transfer saatim, çok heyecanlıyım. Girmeden ne kadar süre önce su içmeye başladınız ve ne kadar içtiniz? O transferde sıkışık olma durumu bu süreçteki en zor şey benim için
Yalnız ovitrelle kanda da idrarda yalancı pozitif gösteriyor bunun üzerine basa basa söyledi doktorumBen baktım ovitrellede betahcgye cok benzer bir hormon var. O yüzden idrar testinde cıkıyor ama kanda betahcg direkt bakıldığı için ovitrelle bile vurulmuş olsa idin kan testinde bu ikisinin ayrımı yapılabilir. Kaçıncı günün bilmiyorum ama bence şimdilik hamilesin canım lütfen stress yapma.
Sıkma canını senAy inşallah ya
Evet betahcg nin sentetiği belki kanda da ayrımı yapılamaz ama bu kız gonapeptyl vurmuş. Cok baska bir hormon. Pozitif vermez benceYalnız ovitrelle kanda da idrarda yalancı pozitif gösteriyor bunun üzerine basa basa söyledi doktorum
Yeğenimde doktor oda aynısını söyledi bana teyze sakın iğne 10 günü doldurmadan test yapma dedi
Gonapeptyl de aynısını bende söyledim ama ovitrelle için aynı şey geçerli değil onu belirtmek istedimEvet betahcg nin sentetiği belki kanda da ayrımı yapılamaz ama bu kız gonapeptyl vurmuş. Cok baska bir hormon. Pozitif vermez bence
Bence teyze oluyorumBen bugün çok saçma bir şey yaptımGidip kan verdim halbuki daha 4 gün önce Gonalf yapmıştım tek doz beta çıktı ama neyin betası iğnenin mi bebeğin mi kendime yeni dert edindim durduk yerde
7. Günüm bugün. Şu iğne olayı bşr açıklığa kavuşsa içim rahat edip bende umutlanıcam ama elimde değilBayanstress bugün transferden sonra kaçıncı gün. Benim 7.İdrar testim pozitif, ben de cok merak ediyorum kan değerimi
15 gün sonra Opu var sandım.Allah şimdiden kolaylık versin umarım herşey istediğiniz gibi geçer yavrunuzu kucağınıza alirsinizYok benim yumurtalarım toplandı 3 tane embriyo donduruldu şimdi transfere hazırlanıyorumyine de teşekkür ederim tavsiye için
Canım stres yapma inşallah bebiş değeridir doktorun dan cevap gelsin bakalım hadi güzel haber olsunBen bugün çok saçma bir şey yaptımGidip kan verdim halbuki daha 4 gün önce Gonalf yapmıştım tek doz beta çıktı ama neyin betası iğnenin mi bebeğin mi kendime yeni dert edindim durduk yerde
Ben 3. Günden beri idrar testleri ile soktum zaten kendimi strese :)7. Günüm bugün. Şu iğne olayı bşr açıklığa kavuşsa içim rahat edip bende umutlanıcam ama elimde değilbence sabredebiliyorsanız bekleyin test gününü hiç benim gibi boş yere strese sokmayı kendinizi. İnşallah daimi olur pozitifiniz
Ay ağlattın ya sen beniBence teyze oluyorumbiraz erken öğrenmişsin ama için rahat edecekse bir kaç gün sonra yine ver bakalım değer artmasını etkileyecek hali yok. Şimdiden hayırlı olsun ŞD bebeği geliyor bence öyle hissediyorum
Hey maşallah bende 5 ye yaptım diye erken diyordum :) ama daha pozitif görmedim siz kaçıncı gün gördünüz ?Ben 3. Günden beri idrar testleri ile soktum zaten kendimi strese :)
Tam yazacaktım biliyor musun yaz gitsin diye onlarda anlıyorlar bizi ya mutlaka dönüyorlar inşallah hemen dönerler ahaha hadi haber bekliyorumAy ağlattın ya sen beniamin rabbim duysun inşallah beraber sevinelim haftaya hepimiz. Ama şu iğne olayı gonapeptyle bir açıklığa kavuşsa hepten rahatlasam. Dayanamadım Feryal hanıma sordum bıktılar benden
Gerçekten çok zor sabretmesiBen 3. Günden beri idrar testleri ile soktum zaten kendimi strese :)
Valla yazdım ama dönerlermi bilmemTam yazacaktım biliyor musun yaz gitsin diye ahaha hadi haber bekliyorumyaaaa süper süper super bir haber geliyor birazdannnnnnnnn
Şuracıkta kader arkadasi olduk ya bizi bizden başka kimse anlamaz beybiii valla aptal gibi gülümsüyorum evde haberi aldığımdan beriValla yazdım ama dönerlermi bilmemGoogle gibi aklıma ne takılsa onlara sordum bir haftadır Ay şu naif içten sevincin o kadar samimi ki dilerim Rabbimden senin içinde sevinmek nasip etsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?