ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benimde doktorum normal hayatına devam et dedi doktorum benden rahat
ama bence öyle olmaları daha iyi çünkü insan kısıtlandığını hissettiğinde strese giriyor. zaten bir günden ne kadar içebilirsin durumunda farkındasın o kadar iğne yemişsin riske atar mısın kendini beynini kandır yeter ben öyle düşünüyorum

ayyy canım benim sakin kal inşallah çok güzel gelecek sonucun hissediyorum rabbim yüzüne gülsün inşallah.. olacak olumlama yap karnımdasın benimlesin de:)

Hayırlısı ile inşallah alırsınız kucağınıza bence hep enerjik olun demekki bebeğiniz oluyor bide özenle seçilip konulacak inşallah ne kadar fşyat verdiler acaba bahçeci den

Gaz sancısı değil de bildiğimiz normal ağrı bacağıma kadar iniyor dış gebelik mi acaba diye şüphelendim, 14 şubatta transferim oldu dün değerim 15 çıktı

bende sigarayı bıraktım eşim içiyor ve sinirlerim bozuluyor özellikle kahve içerken çok canım çekiyor ama kendimi o konuda kapattım ama kahve konusunda kapatamam yani bu bana haksızlık bence.. bence sütlü kahve falan içebilirsin ve inanıyorum ki o içmediğimiz her gün biz daha stres yapıp sıkıntıya giriyoruz aslında 1 tane i,çsen kendini kandırmış olacaksın ve bitecek. ben içiyorum valla okuduklarımda da içebilirsiniz diyor o yüzden kasmıyorum o kadar.

Sigara hiç aklıma gelmedi açıkçası çokta şaşırdım kahvede her sabah kalktığım gibi içtiyordum ama bugüne kadar oda aklıma gelmedi bugün bi canım çekti dedim bi size sorayım
Bugün içeyim bakalım ilerleyen günlerde ne yaparım

benim doktorum bir fincan türk kahvesi 3 fincan çay içebilirsin dedi canım ben her sabah aç karnına kahve içerdim içmedim bu 10 günde çayı içtim ama dayanamadım

şu an işteyim ve acayip istiyor, dr bana içme demedi ama arkadaşıma içme demiş, 4 ğündür içiyorum ya ,yine içsem mi?:)

Elinde yok mu hiç doktorunla iletişime geç istersen yerine muadil yazdırıyorlar hemen
İlaçmı canım o,cuma günü bant değiştirme günüm,sadece iki adet kaldı,onuda çift taraflı kullanıyorum zaten ,bir kaç eczaneyi arayacağm bulamazsam dr arayacağım canım çok sağol

şu an işteyim ve acayip istiyor, dr bana içme demedi ama arkadaşıma içme demiş, 4 ğündür içiyorum ya ,yine içsem mi?:)
Valla içte diyemiyorum içmede içince belki zararı olur içmeyince stres yapıyoruz daha kötü
Bana da ne iç ne içme demedi ya dediysede hatırlamıyorum zaten çok gergindim

İlaçmı canım o,cuma günü bant değiştirme günüm,sadece iki adet kaldı,onuda çift taraflı kullanıyorum zaten ,bir kaç eczaneyi arayacağm bulamazsam dr arayacağım canım çok sağol
Ben kullandığım zaman hiç bulamamazlık yaşamamıştım ama geçen sene Ağustos ayıydı başka bir topikte bir arkadaş bulamamış doktoru mudailini yazmış ama sormadım ilaç mı yoksa yine bant mı diye

Birde doktorun çift taraflı kullan mı dedi iki tarafında da yapışkan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…