ama bence öyle olmaları daha iyi çünkü insan kısıtlandığını hissettiğinde strese giriyor. zaten bir günden ne kadar içebilirsin durumunda farkındasın o kadar iğne yemişsin riske atar mısın kendini beynini kandır yeter ben öyle düşünüyorumBenimde doktorum normal hayatına devam et dedidoktorum benden rahat
ayyy canım benim sakin kal inşallah çok güzel gelecek sonucun hissediyorum rabbim yüzüne gülsün inşallah.. olacak olumlama yap karnımdasın benimlesin de:)iş yerindeyim herkese kahve yaptım zaman geçmiyor kendi işime odaklanamıyorum arkadaşlar inşallah hepimiz iöçin hayırla sonuçlanır. benim ilk denemem 1,5 yıllık evliyim hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım
Hayırlısı ile inşallah alırsınız kucağınıza bence hep enerjik olun demekki bebeğiniz oluyor bide özenle seçilip konulacak inşallahKızlar merhaba bende Mart ayında başlıyorum inşallah tedaviye tecrübelisiniz yardımcı okursanız sevinirim benim amh düşük 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtajım var hamile kalıyorum problem yok ama devamı gelmiyor sanırım amh düşük olduğu için kalite problemi yaşıyorum hafif kan pıhtılaşması çıktı çok şükür kromozomsal bir sıkıntım yok özetim bu şekilde önümüzde ki ay adetimde başlıyorum inşallah Diyarbakır bahçeci de Elazığ’da görev yaptığımız için en iyi ve yakın yer orası
Gaz sancısı değil de bildiğimiz normal ağrı bacağıma kadar iniyor dış gebelik mi acaba diye şüphelendim, 14 şubatta transferim oldu dün değerim 15 çıktıFitil de var mıydı, bende sadece fitil var dün hemşire ilaçları yazarken iğne yazıcaktı önce sonra kullanmıyorum diyince söyledi. Ağrı çekme gibi mi bana da oldu arada ama çok şiddetli değildi, bazen de gaz sancısı kasık ağrısı gibi oluyor bir taraftan buruyor, kaçıncı günüydü transferinizin?
Yine mi zamlanmış her zaman üzerine elleniyor bı bandın yaCLIMARA FORTE band kullanan varmı kızlar aranızda çoğu eczanede yok ve çok pahalı
benim de transferim 14 şubattı sonucumu bekliyorum bugün kan verdimGaz sancısı değil de bildiğimiz normal ağrı bacağıma kadar iniyor dış gebelik mi acaba diye şüphelendim, 14 şubatta transferim oldu dün değerim 15 çıktı
bende sigarayı bıraktım eşim içiyor ve sinirlerim bozuluyor özellikle kahve içerken çok canım çekiyor ama kendimi o konuda kapattım ama kahve konusunda kapatamam yani bu bana haksızlık bence.. bence sütlü kahve falan içebilirsin ve inanıyorum ki o içmediğimiz her gün biz daha stres yapıp sıkıntıya giriyoruz aslında 1 tane i,çsen kendini kandırmış olacaksın ve bitecek. ben içiyorum valla okuduklarımda da içebilirsiniz diyor o yüzden kasmıyorum o kadar.Ah ah ben sigarayı bıraktım ama çayı bırakamıyorum açık olmakla birlikte 3 4 çay bardağı ile sınırlandırdım sigara üzerine birde bu beni mahvederdi5 gündür kahvede içmedim bugün sahile çıkacam yürüyüşe dedim bi kahve içsem fena olmaz
Hormon muş canım ciğerlerimi çok yormak istemiyorum dedi,oysa ki çok yorgun zaten ciğerler :)Ne işe yarıyor canım
112 almıştım 15 ğün önce trasnfer öncesi, bu hafta aldım 150 k.olmuş ve çoğu ezcanede de yokYine mi zamlanmış her zaman üzerine elleniyor bı bandın ya
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız haberinizi bekliyorumbenim de transferim 14 şubattı sonucumu bekliyorum bugün kan verdim
Sigara hiç aklıma gelmedi açıkçası çokta şaşırdımbende sigarayı bıraktım eşim içiyor ve sinirlerim bozuluyor özellikle kahve içerken çok canım çekiyor ama kendimi o konuda kapattım ama kahve konusunda kapatamam yani bu bana haksızlık bence.. bence sütlü kahve falan içebilirsin ve inanıyorum ki o içmediğimiz her gün biz daha stres yapıp sıkıntıya giriyoruz aslında 1 tane i,çsen kendini kandırmış olacaksın ve bitecek. ben içiyorum valla okuduklarımda da içebilirsiniz diyor o yüzden kasmıyorum o kadar.
benim doktorum bir fincan türk kahvesi 3 fincan çay içebilirsin dedi canım ben her sabah aç karnına kahve içerdim içmedim bu 10 günde çayı içtim ama dayanamadımbende sigarayı bıraktım eşim içiyor ve sinirlerim bozuluyor özellikle kahve içerken çok canım çekiyor ama kendimi o konuda kapattım ama kahve konusunda kapatamam yani bu bana haksızlık bence.. bence sütlü kahve falan içebilirsin ve inanıyorum ki o içmediğimiz her gün biz daha stres yapıp sıkıntıya giriyoruz aslında 1 tane i,çsen kendini kandırmış olacaksın ve bitecek. ben içiyorum valla okuduklarımda da içebilirsiniz diyor o yüzden kasmıyorum o kadar.
Elinde yok mu hiç doktorunla iletişime geç istersen yerine muadil yazdırıyorlar hemen112 almıştım 15 ğün önce trasnfer öncesi, bu hafta aldım 150 k.olmuş ve çoğu ezcanede de yok
şu an işteyim ve acayip istiyor, dr bana içme demedi ama arkadaşıma içme demiş, 4 ğündür içiyorum ya ,yine içsem mi?:)Sigara hiç aklıma gelmedi açıkçası çokta şaşırdımkahvede her sabah kalktığım gibi içtiyordum ama bugüne kadar oda aklıma gelmedi bugün bi canım çekti dedim bi size sorayım
Bugün içeyim bakalım ilerleyen günlerde ne yaparım
Ostorojen hormon salgılıyorNe işe yarıyor canım
Çay için bişey demedi, daha doğrusu ben direk kahveyi sordum :)Allah çay içinde öyleyse mahvoldum
İlaçmı canım o,cuma günü bant değiştirme günüm,sadece iki adet kaldı,onuda çift taraflı kullanıyorum zaten ,bir kaç eczaneyi arayacağm bulamazsam dr arayacağım canım çok sağolElinde yok mu hiç doktorunla iletişime geç istersen yerine muadil yazdırıyorlar hemen
Valla içte diyemiyorum içmedeşu an işteyim ve acayip istiyor, dr bana içme demedi ama arkadaşıma içme demiş, 4 ğündür içiyorum ya ,yine içsem mi?:)
Ben kullandığım zaman hiç bulamamazlık yaşamamıştım ama geçen sene Ağustos ayıydıİlaçmı canım o,cuma günü bant değiştirme günüm,sadece iki adet kaldı,onuda çift taraflı kullanıyorum zaten ,bir kaç eczaneyi arayacağm bulamazsam dr arayacağım canım çok sağol
Birde doktorun çift taraflı kullan mı dedi iki tarafında da yapışkan var mıİlaçmı canım o,cuma günü bant değiştirme günüm,sadece iki adet kaldı,onuda çift taraflı kullanıyorum zaten ,bir kaç eczaneyi arayacağm bulamazsam dr arayacağım canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?