ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hayırlı olsun inşallah ilk seferde pozitifi görüp kucağınıza alırsınız

Merhabalar Kızlar şimdi den herkese hayırlı olsun,benim de 5 gün transferimin 3.denemem iki düşük oldu,bel ve kasıklarımda batmalar var,umarım herkes pozitif alıp,kurtuluruz bu stresten.

ozmut @amberiris kızlar hiç sordunuz mu doktorunuza Türk kahvesi içebilir miyim diye ben ilk sefer hatırlamıyorum bunda da sormayı unuttum onun içinde aramak istemiyorum bıktılar benden zaten
Canım ben daha opü zamanı dedim çay kahve konusunda ne yapayım diye normal hayatına devam et dedi benimki biraz rahat heralde anlamadım ama ben tabi öyle yapmıyorum. int araştırdım günlük 200 mg kafin alabilirsi. ben günde 1 tane türk kahvesi içiyorum açıkçası onu engelleyemiyorum yani çünkü günde 3 tane içen insandım. filtre kahvesi çayı da ayrı. onları bıraktım bir tanecik türk kahvesi de zarar vermez faydası var kalbi güçlendirir

ozmut @amberiris kızlar hiç sordunuz mu doktorunuza Türk kahvesi içebilir miyim diye ben ilk sefer hatırlamıyorum bunda da sormayı unuttum onun içinde aramak istemiyorum bıktılar benden zaten

Bana transferden sonra doktorum bu süreçte haftada 1 içebilirsin ama hiç içmezsen daha iyi. Sonrasını daha sonra değerlendiririz dedi

Benimde doktorum normal hayatına devam et dedi doktorum benden rahat

Yazısını 2 kere okudum bence umudunu hiç kaybetme demekki bebeğinin döllenme ve tutunma sorunu yok bu tüp Bebek için senin adına bir artı yavruların genetik testle özenle seçilip koyulucak sana Allah'ın izni ile pozitif i görürsün inşallah hepimizin imtihanı işte çoğumuz yıllardır bir kere bile çift çizgi görmedik teste enerjini topla ve bu yola biran önce dimdik başla bizler güçlü kadınlarız hangi şehirde siniz acaba

Ah ah ben sigarayı bıraktım ama çayı bırakamıyorum açık olmakla birlikte 3 4 çay bardağı ile sınırlandırdım sigara üzerine birde bu beni mahvederdi 5 gündür kahvede içmedim bugün sahile çıkacam yürüyüşe dedim bi kahve içsem fena olmaz

Bence de bir şey içmeyin ama parol için hiç o kadar beklemenize gerek yok hamilelikte emzirirken vs hep kullanacağınız ilaç parol bir yan etkisi de yok o sancıyı çekmektense bence için direkt verilen kağıtta da yazıyor parol minoset günde üç kere içebilirsiniz diye Siz bilirsiniz yine de ama yeterince ağrı acı çektik zaten

Yıllardır sebepsiz deniyor ve 3 yıldır olmuyor ilaçlar tedaviler aşılamalar tam tüp bebeğe başladık derken yarım Kalan ve aşılamaya dönen tedavim Rabbim bu kadar uzun yaştmasın inşallah hepimizin yükü ağır tek seferde ilk transfer inde kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…