Hayırlı olsun inşallah ilk seferde pozitifi görüp kucağınıza alırsınızKızlar merhaba bende Mart ayında başlıyorum inşallah tedaviye tecrübelisiniz yardımcı okursanız sevinirim benim amh düşük 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtajım var hamile kalıyorum problem yok ama devamı gelmiyor sanırım amh düşük olduğu için kalite problemi yaşıyorum hafif kan pıhtılaşması çıktı çok şükür kromozomsal bir sıkıntım yok özetim bu şekilde önümüzde ki ay adetimde başlıyorum inşallah Diyarbakır bahçeci de Elazığ’da görev yaptığımız için en iyi ve yakın yer orası
Sanmıyorum ya önceden hamile deyilimdir ama 2tane bebek transfer edildi belkide ondanTram
Transfer sonrası 9. Gün bu Cuma mı olacak daha siz o değerleri kaçıncı gün gördünüz, maaşallah diyim acaba önceden hamilemiydiniz
Aminnn Rabbim hayırla sonuçlandırsın herkese nasip etsin anne olmayıHayırlı olsun inşallah ilk seferde pozitifi görüp kucağınıza alırsınız
inşallah inşallah hala bekliyorumayyy hadi hayırlı haberler ile gel umut olsun bizlere
Canım ben daha opü zamanı dedim çay kahve konusunda ne yapayım diye normal hayatına devam et dediozmut @amberiris kızlar hiç sordunuz mu doktorunuza Türk kahvesi içebilir miyim diye ben ilk sefer hatırlamıyorum bunda da sormayı unuttum onun içinde aramak istemiyorum bıktılar benden zaten
gerçekten öyle bana da öyle geliyor halbuki 28 güncükTeşekkür ederim, inş hepimizin son olsun valla bitmeyen Şubat ya uzadıkça uzadı
mutlaka yaz bende heyecanlandım valla:)inşallah inşallah hala bekliyorum
ozmut @amberiris kızlar hiç sordunuz mu doktorunuza Türk kahvesi içebilir miyim diye ben ilk sefer hatırlamıyorum bunda da sormayı unuttum onun içinde aramak istemiyorum bıktılar benden zaten
AminAminnn Rabbim hayırla sonuçlandırsın herkese nasip etsin anne olmayı
iş yerindeyim herkese kahve yaptım zaman geçmiyor kendi işime odaklanamıyorum arkadaşlar inşallah hepimiz iöçin hayırla sonuçlanır. benim ilk denemem 1,5 yıllık evliyim hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştımmutlaka yaz bende heyecanlandım valla:)
Benimde doktorum normal hayatına devam et dediCanım ben daha opü zamanı dedim çay kahve konusunda ne yapayım diye normal hayatına devam et dedibenimki biraz rahat heralde anlamadım ama ben tabi öyle yapmıyorum. int araştırdım günlük 200 mg kafin alabilirsi. ben günde 1 tane türk kahvesi içiyorum açıkçası onu engelleyemiyorum yani çünkü günde 3 tane içen insandım. filtre kahvesi çayı da ayrı. onları bıraktım bir tanecik türk kahvesi de zarar vermez faydası var kalbi güçlendirir
Yazısını 2 kere okudum bence umudunu hiç kaybetme demekki bebeğinin döllenme ve tutunma sorunu yok bu tüp Bebek için senin adına bir artı yavruların genetik testle özenle seçilip koyulucak sana Allah'ın izni ile pozitif i görürsün inşallah hepimizin imtihanı işte çoğumuz yıllardır bir kere bile çift çizgi görmedik testeBiliyor musunuz bundan 1 buçuk yıl önce bu sürece kadar geleceğimi biri söylese inanmazdım. Hemen çocuğumuz olacak diye bir buçuk yıl oyaladık kendimizi dedik biraz kendimizi dinleyelim çocuk zaten olur. Neyse 1 buçuk yıl sonra çocuğumuz olsun dedik nerden bilemedim görmedik duymadık çevremizde çocuk isteyip sahip olamayan . Neyse …
İlk denememizde gebelik testinde çift çizgi gördüm mutlu oldum ama anlamadım hemen oldu dedim tamam doktora gittik kimyasal gebelik ne olduğunu daha duymadığım birşey sonra dedik araştırdık iyi sonra deneyelim denedik yine pozitif bu sefer oldu dedik bu sefer hcg 2 kat artmadı sağlıksız gebelik dediler kürtaj oldum hayatımda bir ilk korku hat safhada eşimde bende buz gibi olduk . Neyse olabilir bu durumlar dediler bir daha denedik 3 ay sonra yine sağlıksız gebelik yine kürtaj ferik bu böyle olamaz sebebi olmalı gen testi kan testi hepsi normal . Sadece kan pıhtılaşması ama çok önemli değil ilaç kullanmadan da olabişit tedbir amaçlı veririz . Neyse dedik ilaçtan kesin bir daha denedik kimyasal gebelik . Doktora gittik dedik bu böyle olmaz hsg rahim filmi yaptıralım d di yaptırdık normal çıktı . Biz tabi ne o zaman derken takviye vitamin verdi doktor . Bu sefer yeme içme hep dikkat ederiz zaten daha da özendik takviye propolis vs olur dedik . İnandık takviyeleri aldık herşey normal olur Yani dualar düşünceler heyecan . Yine bir hafta önce sağlıksız gebelik ve kürtaj oldum. Doktor direkt aşılama demedi normal tüp bebek demedi pgt ile tüp bebek yapalım dedi . Tüp bebek ne aşılama ne bilmezken buralara geldim sizleri gördükçe umut oluyor içimde ama diyorum Yani herkesin bir sorunu varmış bak ondan tüp bebek demişler peki ya benim neyim var diyorum kafamda deli deli sorular çözüm bulmaya çalışıyorum ağlamaktan içim çıktı artık sanki herkesten nefret ediyorum kimseyle konuşmak istemiyorum kimse beni anlamıyor gibi . Çok uzun oldu biliyorum ama artık çıldırmak üzereyim ben bunlarla biz bunlarla nasıl baş edip güzel günleri göreceğimize nasıl inanacağız doktor bilmiyor neyim olduğunu nen ona güvenip nasıl yol alacağım ! Ve maliyetini bile bilmiyorum o kadar çok korkuyorum Kİrabbim diyorum kimseye yaşatma bı acıyı böyle bi imtihan verme o kadar üzgünüm Kİ umarım en kısa sürede herkes burdan gülümseyerek bunları okur ben de dahil
Ah ah ben sigarayı bıraktım ama çayı bırakamıyorum açık olmakla birlikte 3 4 çay bardağı ile sınırlandırdım sigara üzerine birde bu beni mahvederdiCanım ben daha opü zamanı dedim çay kahve konusunda ne yapayım diye normal hayatına devam et dedibenimki biraz rahat heralde anlamadım ama ben tabi öyle yapmıyorum. int araştırdım günlük 200 mg kafin alabilirsi. ben günde 1 tane türk kahvesi içiyorum açıkçası onu engelleyemiyorum yani çünkü günde 3 tane içen insandım. filtre kahvesi çayı da ayrı. onları bıraktım bir tanecik türk kahvesi de zarar vermez faydası var kalbi güçlendirir
Allah çay içinde öyleyse mahvoldumBana transferden sonra doktorum bu süreçte haftada 1 içebilirsin ama hiç içmezsen daha iyi. Sonrasını daha sonra değerlendiririz dedi
Bence de bir şey içmeyin ama parol için hiç o kadar beklemenize gerek yok hamilelikte emzirirken vs hep kullanacağınız ilaç parol bir yan etkisi de yok o sancıyı çekmektense bence için direkt verilen kağıtta da yazıyor parol minoset günde üç kere içebilirsiniz diyeÇok teşekkürler,
gece aşırı terliyorum su gibi uyandım ensem de çok terlemişti sanırım ondan dolayı terleyip soğudukça kaslar gerildi.. sıcak tutmaya çalışıyorum şu anda bakalım. ama kas gevşeten şeyler şu an için önerilmez kasların gevşememsi lazım. biraz çekeceğiz artık ne yapalım dayanmaya çalışıyoırum çok zorlarsa parol içeceğim.
Yıllardır sebepsiz deniyor ve 3 yıldır olmuyor ilaçlar tedaviler aşılamalar tam tüp bebeğe başladık derken yarım Kalan ve aşılamaya dönen tedavim Rabbim bu kadar uzun yaştmasın inşallah hepimizin yükü ağır tek seferde ilk transfer inde kucağına al inşallahGüzel kalbinizden öpüyorum ben herkesinkini incelemedim ama baktığımda genelde bir sorun var diye dedim sanki tek bulunamayan sebeple tüp benek yapılan benim gibi düşündüm çünkü insan en çok kendi yükünün ağır olduğunu düşünür ya öyle oldu sanırım biraz. Bencillik demeyelim ama içinde bulunduğum durumdan dolayı sanırım aşırı yoğun duygu içerisindeyim. Umarım hepimiz baharla çiçek açalım
Ne işe yarıyor canımCLIMARA FORTE band kullanan varmı kızlar aranızda çoğu eczanede yok ve çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?