• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Valla içte diyemiyorum içmede 😬😬 içince belki zararı olur içmeyince stres yapıyoruz daha kötü 😀😀
Bana da ne iç ne içme demedi ya dediysede hatırlamıyorum zaten çok gergindim
bana da şuan söylediklerimi hatırlamayacaksın ses kaydı al dedi bide yazılı kağıt verdiler sadece hazır donuk gıdaları kesin bi dille asla yeme dedi, kahve ve çayda boşluk bıraktı canım

Bence de bir şey içmeyin ama parol için hiç o kadar beklemenize gerek yok hamilelikte emzirirken vs hep kullanacağınız ilaç parol bir yan etkisi de yok o sancıyı çekmektense bence için direkt verilen kağıtta da yazıyor parol minoset günde üç kere içebilirsiniz diye 🙂Siz bilirsiniz yine de ama yeterince ağrı acı çektik zaten
evet gerçekten dayanamıyorum içeceğim sanırım çok zorluyor beni çünkü yaşam kalitemi düşürdü. sanırım rabbim beni sınıyor ya önce kabızlık sonra bu. diyor ki bu kız bunlara dayanırsa hamile kalmayı hak edecek 😂😂 artık kendimle dalga geçiyorum eşimde bıktı 😂

bana da şuan söylediklerimi hatırlamayacaksın ses kaydı al dedi bide yazılı kağıt verdiler sadece hazır donuk gıdaları kesin bi dille asla yeme dedi, kahve ve çayda boşluk bıraktı canım
2 günde bir kahve içme kararı aldım
Teşekkür ederim canım 🌸

Sigara hiç aklıma gelmedi açıkçası çokta şaşırdım 😁😁 kahvede her sabah kalktığım gibi içtiyordum ama bugüne kadar oda aklıma gelmedi bugün bi canım çekti dedim bi size sorayım
Bugün içeyim bakalım ilerleyen günlerde ne yaparım
sigara benimde gün içinde gelmiyor zaten iş yerinde içme gibi bir alışkanlığım yoktu ama evde eşim içince yada yanımda biri içince geliyor işte lanet ama dayanıyorum o iğnelerden sonra dayanmak zorundayım🤣 iç canım iç bugün kendini ödüllendir bence :)

evet gerçekten dayanamıyorum içeceğim sanırım çok zorluyor beni çünkü yaşam kalitemi düşürdü. sanırım rabbim beni sınıyor ya önce kabızlık sonra bu. diyor ki bu kız bunlara dayanırsa hamile kalmayı hak edecek 😂😂 artık kendimle dalga geçiyorum eşimde bıktı 😂
İnşallah tüm zorlu parkurları atlatıp hedefe ulaşacaksınız inanıyorum 😀

Progestan kapsül olanı reçetesiz alınıyor mu ? Bilgisi olan var mı ? Günde 3 defa diyip bir kutu yazmış şaka gibi geçen gün rapor alırken yazdırdım günü dolmadığı için veremiyoruz dedi şimdi bi daha gitmeye üşendim direkt eczaneden alsam satılıyor mu ki ?

benim doktorum bir fincan türk kahvesi 3 fincan çay içebilirsin dedi canım ben her sabah aç karnına kahve içerdim içmedim bu 10 günde çayı içtim ama dayanamadım
oo ne güzel işte valla ben bir kahve bir açık çay içiyorum. kahvaltı yapıp kahvemi içiyorum iş yerinde bir şey içmeden de zaman geçmiyor ki napayım:)

sigara benimde gün içinde gelmiyor zaten iş yerinde içme gibi bir alışkanlığım yoktu ama evde eşim içince yada yanımda biri içince geliyor işte lanet ama dayanıyorum o iğnelerden sonra dayanmak zorundayım🤣 iç canım iç bugün kendini ödüllendir bence :)
Benim eşim içmiyor o yönden şanslıyım 🙈 bu vesileyle bırakırız belki 😁
Aynen bugün ödül günü

Progestan kapsül olanı reçetesiz alınıyor mu ? Bilgisi olan var mı ? Günde 3 defa diyip bir kutu yazmış şaka gibi geçen gün rapor alırken yazdırdım günü dolmadığı için veremiyoruz dedi şimdi bi daha gitmeye üşendim direkt eczaneden alsam satılıyor mu ki ?
Alınıyor canım dün eşim aldı

haha ama demedi dime ,bana da demedi,:) dediğin gibi stres yapıyoruz iyice gerileyeceğiz, ama sigara içmiyorum aferin bana:)
Valla içte diyemiyorum içmede 😬😬 içince belki zararı olur içmeyince stres yapıyoruz daha kötü 😀😀
Bana da ne iç ne içme demedi ya dediysede hatırlamıyorum zaten çok gergindim

Ben kullandığım zaman hiç bulamamazlık yaşamamıştım ama geçen sene Ağustos ayıydı😂😂 başka bir topikte bir arkadaş bulamamış doktoru mudailini yazmış ama sormadım ilaç mı yoksa yine bant mı diyeiLAÇ

İlaç fiyatları zamlanacak diye ,depodan vermiyorlarmış canım ,elinde olan eczaneler veriyordu,şimdi de zamn gelmiş zaten yavaş yavaş çıkar piyasaya,Aile hekimide sağolsun,diğer ilaçlarımı yazdı,

İlaç fiyatları zamlanacak diye ,depodan vermiyorlarmış canım ,elinde olan eczaneler veriyordu,şimdi de zamn gelmiş zaten yavaş yavaş çıkar piyasaya,Aile hekimide sağolsun,diğer ilaçlarımı yazdı,
Zor valla Allah yardımcımız olsun

Aile hekimi sadece oksapar ve progestanı yazdı. Ama sanırım iğneler yazılmıyor değil mi?

Back