Biliyor musunuz bundan 1 buçuk yıl önce bu sürece kadar geleceğimi biri söylese inanmazdım. Hemen çocuğumuz olacak diye bir buçuk yıl oyaladık kendimizi dedik biraz kendimizi dinleyelim çocuk zaten olur. Neyse 1 buçuk yıl sonra çocuğumuz olsun dedik nerden bilemedim görmedik duymadık çevremizde çocuk isteyip sahip olamayan . Neyse …
İlk denememizde gebelik testinde çift çizgi gördüm mutlu oldum ama anlamadım hemen oldu dedim tamam doktora gittik kimyasal gebelik ne olduğunu daha duymadığım birşey sonra dedik araştırdık iyi sonra deneyelim denedik yine pozitif bu sefer oldu dedik bu sefer hcg 2 kat artmadı sağlıksız gebelik dediler kürtaj oldum hayatımda bir ilk korku hat safhada eşimde bende buz gibi olduk . Neyse olabilir bu durumlar dediler bir daha denedik 3 ay sonra yine sağlıksız gebelik yine kürtaj ferik bu böyle olamaz sebebi olmalı gen testi kan testi hepsi normal . Sadece kan pıhtılaşması ama çok önemli değil ilaç kullanmadan da olabişit tedbir amaçlı veririz . Neyse dedik ilaçtan kesin bir daha denedik kimyasal gebelik . Doktora gittik dedik bu böyle olmaz hsg rahim filmi yaptıralım d di yaptırdık normal çıktı . Biz tabi ne o zaman derken takviye vitamin verdi doktor . Bu sefer yeme içme hep dikkat ederiz zaten daha da özendik takviye propolis vs olur dedik . İnandık takviyeleri aldık herşey normal olur Yani dualar düşünceler heyecan . Yine bir hafta önce sağlıksız gebelik ve kürtaj oldum. Doktor direkt aşılama demedi normal
tüp bebek demedi pgt ile tüp bebek yapalım dedi . Tüp bebek ne aşılama ne bilmezken buralara geldim sizleri gördükçe umut oluyor içimde ama diyorum Yani herkesin bir sorunu varmış bak ondan tüp bebek demişler peki ya benim neyim var diyorum kafamda deli deli sorular çözüm bulmaya çalışıyorum ağlamaktan içim çıktı artık sanki herkesten nefret ediyorum kimseyle konuşmak istemiyorum kimse beni anlamıyor gibi . Çok uzun oldu biliyorum ama artık çıldırmak üzereyim ben bunlarla biz bunlarla nasıl baş edip güzel günleri göreceğimize nasıl inanacağız doktor bilmiyor neyim olduğunu nen ona güvenip nasıl yol alacağım ! Ve maliyetini bile bilmiyorum o kadar çok korkuyorum Kİ
rabbim diyorum kimseye yaşatma bı acıyı böyle bi imtihan verme
o kadar üzgünüm Kİ umarım en kısa sürede herkes burdan gülümseyerek bunları okur ben de dahil