- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
- 53
bana da şuan söylediklerimi hatırlamayacaksın ses kaydı al dedi bide yazılı kağıt verdiler sadece hazır donuk gıdaları kesin bi dille asla yeme dedi, kahve ve çayda boşluk bıraktı canımValla içte diyemiyorum içmedeiçince belki zararı olur içmeyince stres yapıyoruz daha kötü
Bana da ne iç ne içme demedi ya dediysede hatırlamıyorum zaten çok gergindim
evet gerçekten dayanamıyorum içeceğim sanırım çok zorluyor beni çünkü yaşam kalitemi düşürdü. sanırım rabbim beni sınıyor ya önce kabızlık sonra bu. diyor ki bu kız bunlara dayanırsa hamile kalmayı hak edecekBence de bir şey içmeyin ama parol için hiç o kadar beklemenize gerek yok hamilelikte emzirirken vs hep kullanacağınız ilaç parol bir yan etkisi de yok o sancıyı çekmektense bence için direkt verilen kağıtta da yazıyor parol minoset günde üç kere içebilirsiniz diyeSiz bilirsiniz yine de ama yeterince ağrı acı çektik zaten
2 günde bir kahve içme kararı aldımbana da şuan söylediklerimi hatırlamayacaksın ses kaydı al dedi bide yazılı kağıt verdiler sadece hazır donuk gıdaları kesin bi dille asla yeme dedi, kahve ve çayda boşluk bıraktı canım
sigara benimde gün içinde gelmiyor zaten iş yerinde içme gibi bir alışkanlığım yoktu ama evde eşim içince yada yanımda biri içince geliyor işte lanet ama dayanıyorum o iğnelerden sonra dayanmak zorundayımSigara hiç aklıma gelmedi açıkçası çokta şaşırdımkahvede her sabah kalktığım gibi içtiyordum ama bugüne kadar oda aklıma gelmedi bugün bi canım çekti dedim bi size sorayım
Bugün içeyim bakalım ilerleyen günlerde ne yaparım
İnşallah tüm zorlu parkurları atlatıp hedefe ulaşacaksınız inanıyorumevet gerçekten dayanamıyorum içeceğim sanırım çok zorluyor beni çünkü yaşam kalitemi düşürdü. sanırım rabbim beni sınıyor ya önce kabızlık sonra bu. diyor ki bu kız bunlara dayanırsa hamile kalmayı hak edecekartık kendimle dalga geçiyorum eşimde bıktı
oo ne güzel işte valla ben bir kahve bir açık çay içiyorum. kahvaltı yapıp kahvemi içiyorum iş yerinde bir şey içmeden de zaman geçmiyor ki napayım:)benim doktorum bir fincan türk kahvesi 3 fincan çay içebilirsin dedi canım ben her sabah aç karnına kahve içerdim içmedim bu 10 günde çayı içtim ama dayanamadım
Benim eşim içmiyor o yönden şanslıyımsigara benimde gün içinde gelmiyor zaten iş yerinde içme gibi bir alışkanlığım yoktu ama evde eşim içince yada yanımda biri içince geliyor işte lanet ama dayanıyorum o iğnelerden sonra dayanmak zorundayımiç canım iç bugün kendini ödüllendir bence :)
Alınıyor canım dün eşim aldıProgestan kapsül olanı reçetesiz alınıyor mu ? Bilgisi olan var mı ? Günde 3 defa diyip bir kutu yazmış şaka gibi geçen gün rapor alırken yazdırdım günü dolmadığı için veremiyoruz dedi şimdi bi daha gitmeye üşendim direkt eczaneden alsam satılıyor mu ki ?
Valla içte diyemiyorum içmedeiçince belki zararı olur içmeyince stres yapıyoruz daha kötü
Bana da ne iç ne içme demedi ya dediysede hatırlamıyorum zaten çok gergindim
yok cnm tek taraflı bant ama iki tarafa yapıştırıyorum,Birde doktorun çift taraflı kullan mı dedi iki tarafında da yapışkan var mı
Ben kullandığım zaman hiç bulamamazlık yaşamamıştım ama geçen sene Ağustos ayıydıbaşka bir topikte bir arkadaş bulamamış doktoru mudailini yazmış ama sormadım ilaç mı yoksa yine bant mı diyeiLAÇ
Bende stres bile yapsam içmeyecem sigara dedim rabbim bin şükür sanki minnoşlarım beni sigaradan soğuttuhaha ama demedi dime ,bana da demedi,:) dediğin gibi stres yapıyoruz iyice gerileyeceğiz, ama sigara içmiyorum aferin bana:)
Zor valla Allah yardımcımız olsunİlaç fiyatları zamlanacak diye ,depodan vermiyorlarmış canım ,elinde olan eczaneler veriyordu,şimdi de zamn gelmiş zaten yavaş yavaş çıkar piyasaya,Aile hekimide sağolsun,diğer ilaçlarımı yazdı,
Ay canım ya ne güzel,test yaptınmı durumun ne?Bende stres bile yapsam içmeyecem sigara dedim rabbim bin şükür sanki minnoşlarım beni sigaradan soğuttu
Oda ayrı zor kalkmıyor mu bant ben üzerini bantlıyordumyok cnm tek taraflı bant ama iki tarafa yapıştırıyorum,
Yok ya teste cesaretim yok daha 5. GünümAy canım ya ne güzel,test yaptınmı durumun ne?
ay amin amin canım inşallahhİnşallah tüm zorlu parkurları atlatıp hedefe ulaşacaksınız inanıyorum
evet o yüzden şanslısınız gerçekten:)) bırakırız bence ya zaten o kadar zaman içmeyip sonra başlarsak ayıpBenim eşim içmiyor o yönden şanslıyımbu vesileyle bırakırız belki
Aynen bugün ödül günü
Aile hekimi sadece oksapar ve progestanı yazdı. Ama sanırım iğneler yazılmıyor değil mi?İlaç fiyatları zamlanacak diye ,depodan vermiyorlarmış canım ,elinde olan eczaneler veriyordu,şimdi de zamn gelmiş zaten yavaş yavaş çıkar piyasaya,Aile hekimide sağolsun,diğer ilaçlarımı yazdı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?