- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
Hadi hayırlı sonuçlarla gel hakkında hayırlsıyıda pozitiftir inşallahHanımlar kan verdim bekliyorum aşırı heycanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı sonuçlarla gel hakkında hayırlsıyıda pozitiftir inşallahHanımlar kan verdim bekliyorum aşırı heycanlıyım
Benimde ilk transferim tazeydi progestan dex vermişti sabah akşam doktorumDün bir şey öğrendim, burda da çok konuşulduğu için yazmak istedim. Progestan iğne taze transferlerde verilmiyormuş genelde, progesteron değeri de etkiliyordur illaki.
ayyy inşallah 8.30 da verdim 2 saate arar çağırırz hastaneye dediler bakalım ölcem heyecandanHadi hayırlı sonuçlarla gel hakkında hayırlsıyıda pozitiftir inşallah
Az kalmışayyy inşallah 8.30 da verdim 2 saate arar çağırırz hastaneye dediler bakalım ölcem heyecandan
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
nasıl cesaret edip yaptın testi
Erken gebelik mi yaptınteşekkür ederim
hahaha valla çıkmaz diye zaten ümidim yoktu o yüzden yaptım daha çok var sonuçta o yüzden üzülmedim sadece denemek istedi gerçekten 5. günde çıkar mı az da olsa diye ama yok bana gülmedi
Sürekli içmem ağrı kesici regl zamanı yada dayanılmaz başım ağrırısa içerim. çok sağolun en son çare içerim duruma göre artık. iş yerindeyim biraz sabah eşi yaptı masaj sağolsun. burda da şimdi sıcak su torbası ve fular ile destekledim.bakalım inşallah yumuşar.Parol içebilirsiniz .Sürekli ağrı kesici kullanan biri değilseniz işe yarıyor çok geçmiş olsun sıcak havlu ve masaj yapsa biri iyi gelir
yok valla sıkmıyorum çünkü çıkmaz diye düşünüyordum zaten neyse 7. gün bir daha yapacağım bakalım.. ayy maşallah inşllah katlanarak artar büyür tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı bizim başımızaHiç sıkma canını benim de çıkmamıştı hatta 7. Gün kanda 5 çıktı ama 9. Gün 25 çıktı bu şekilde artarsa inş tutundu
Fitil de var mıydı, bende sadece fitil var dün hemşire ilaçları yazarken iğne yazıcaktı önce sonra kullanmıyorum diyince söyledi. Ağrı çekme gibi mi bana da oldu arada ama çok şiddetli değildi, bazen de gaz sancısı kasık ağrısı gibi oluyor bir taraftan buruyor, kaçıncı günüydü transferinizin?Bana taze transferim de günde iki doz progestan iğne verilmişti benim bugün sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var dokunamıyorum çok korkuyorum
hahahaha ben aldım 6 tane int den dün gelmiş baktım bugünde 5. gün bi deneyeyim dedi erken gebelik aldım ama olmadıtamam sen hazır olduğunda söyle beraber de yapalım ben 7. gün bir daha yapmayı planlıyorumErken gebelik mi yaptın
Hani beraber yapacaktık valla bir tane etken gebelik testim var 5. Günde onu heba edemem
9. Günde belki yaparım birde çift ya umutluyum inşallahhahahaha ben aldım 6 tane int den dün gelmiş baktım bugünde 5. gün bi deneyeyim dedi erken gebelik aldım ama olmadıtamam sen hazır olduğunda söyle beraber de yapalım ben 7. gün bir daha yapmayı planlıyorum
Valla bilmiyorum doktora göre de değişiyor belki dün ilaç yazdırırken o şekilde söyledi hemşire ama sonuçta doktorunuz durumunuzu değerlendirip en doğru şekilde ilaç yazdığına eminim, benim sadece fitil verdi iğnesi yok taze transfer olduğu için dediBenimde ilk transferim tazeydi progestan dex vermişti sabah akşam doktorum
ayyy hadi hayırlı haberler ile gel umut olsun bizlereHanımlar kan verdim bekliyorum aşırı heycanlıyım
benimde ilk transferim taze ve aynı iğneyi kullanıyırum bendeBenimde ilk transferim tazeydi progestan dex vermişti sabah akşam doktorum
Aynen kişiden kişiye değişiyordur ilaçlar ve iğnelerValla bilmiyorum doktora göre de değişiyor belki dün ilaç yazdırırken o şekilde söyledi hemşire ama sonuçta doktorunuz durumunuzu değerlendirip en doğru şekilde ilaç yazdığına eminim, benim sadece fitil verdi iğnesi yok taze transfer olduğu için dedi
benimde çift tamam ben 7 de yapıcam çıkmazsa 9 da seninle yapıcam çıkarsa parti var ama koparım vallaa9. Günde belki yaparım birde çift ya umutluyum inşallah
Çok geçmiş olsun, büyük ihtimal kastınız kendinizi, hormonlar da terletiyor gece büyük sıkıntı valla. Acaba gebelikte de kullanılabilen bir bitki çayı falan mı içseniz kas gevşeten sakinleştiren, tabi doktorunuza sorun ama bildiğim kadarıyla hamilelere de verilen çaylar var melisa gibi, ben gaz için rezene içmiştim mesela 1-2 gün çok faydasını gördüm.Günaydın kızlar, sabah uyandığımda boyun tutulması ile uyandım arada kramp gibi bir şey oluyor boynumda. çok kötü sıcak su torbası falan koyuyorum ama çok rahatsız ediyor beni ilaç vs de alamıyoruz rabbim yardım etsin bu zorlu süreçte bizlere. birde sabah dayanamadım test yaptım biliyorum çıkmaz çok erken ama dayanamadım 5. gün de çıkanları görünce dedim bi ihtimal ama yoook
tabi ki sonuçta herkesin tedavisi farklı,Aynen kişiden kişiye değişiyordur ilaçlar ve iğneler
Başka kullandığınız ilaç var mı
Ayy 7. Günde çıkarsa beni etiketleyip haber ver tabi o heyecandan unutmazsanbenimde çift tamam ben 7 de yapıcam çıkmazsa 9 da seninle yapıcam çıkarsa parti var ama koparım vallaa