evet kader arkadaşlarm çok şükür rabbime pozitif sonucumu aldım bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh3. gün embriyosu taze ilk deneme
O maşallah çok güzel değerin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün değerintek embryoydu 583 cıktı degerim
Hayatımın en berbat bir kaç saatini geçirdim.Ates 37.9 u gördü hocaya haber vermiş eşim aradı içimi rahatlattı yine her zamanki pozitifliği ile cidden Allah yolunu hep açık etsin.Simdi iyi haberle biraz daha iyiyim baş ağrısı kaldı bir tek yarın inşallah gecerCanım nasıl oldun iyi misin?
Canım kaçıncı gün embriyosu ve tek mi attırdın çift mi?birde kanı kaçıncı gün verdintek embryoydu 583 cıktı degerim
Bana da adet olunca ara dedi doktorum sen de mi oyle yapmistin. hemen başlanıyor mu donmus transfer için tedaviye. Bi de kac gun surecekmis bisey dediler miBende bugün doktora gittim dondurulmuş transfer için hazırlıklara başladık. Şimdilik sadece estrofem kullanıyorum.
Gözün aydın canım benimevet kader arkadaşlarm çok şükür rabbime pozitif sonucumu aldım bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh3. gün embriyosu taze ilk deneme
Canım tebrik ederim sağ Salim kucağına almak nasip olsun insallahevet kader arkadaşlarm çok şükür rabbime pozitif sonucumu aldım bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh3. gün embriyosu taze ilk deneme
İnşallah sabaha bişeyin kalmamış olur canım.
Hayatımın en berbat bir kaç saatini geçirdim.Ates 37.9 u gördü hocaya haber vermiş eşim aradı içimi rahatlattı yine her zamanki pozitifliği ile cidden Allah yolunu hep açık etsin.Simdi iyi haberle biraz daha iyiyim baş ağrısı kaldı bir tek yarın inşallah gecer
Daha önce aşılama olmuş muydunuz12. gun tek embriyo canm
Kızlar pozitif sonucu alanları tebrik ederim darısı hepimizin başına
Ben yarın 2. Kez donmuş transfer olacağım. İlk transfer olumluydu 6 buçuk haftalıkken kanamayla kaybettim
Bu sefer Rabbim olumluyu ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin tüm bekleyenlere de bana da
Yarım saat yattım ve eve gidesiye kadar yaklaşık bi yarım saat kadar da tuttum korktum yapamamıştımTransfer sonrası ne kadar süre sonra tuvalete kalktınız ve hastaneden ne zaman ayrıldınız?
Ben geçen sefer 45 dk kalkmadan dayandım zaten yatarak çişimi yapamam diye düşünüyorumYarım saat yattım ve eve gidesiye kadar yaklaşık bi yarım saat kadar da tuttum korktum yapamamıştım
İlkinde yarim saat dolunca hemen gitmiştim çünkü transferden önce sıkışıktim 2 saat kadar beklentiler öncesinde, daha girmeden fenaydim zatenTransfer sonrası ne kadar süre sonra tuvalete kalktınız ve hastaneden ne zaman ayrıldınız?
Bebeğiniz bu kez sizinle olsun, pozitifi görmek önemli bir aşama ama şimdi o da yetmiyor bana da. Sağlıkla ilerlesin, kucağımıza alalım diye dua ediyorum hepimiz içinKızlar pozitif sonucu alanları tebrik ederim darısı hepimizin başına
Ben yarın 2. Kez donmuş transfer olacağım. İlk transfer olumluydu 6 buçuk haftalıkken kanamayla kaybettim
Bu sefer Rabbim olumluyu ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin tüm bekleyenlere de bana da
Benim sıkışıklığımı da çok beğenmedi sankiİlkinde yarim saat dolunca hemen gitmiştim çünkü transferden önce sıkışıktim 2 saat kadar beklentiler öncesinde, daha girmeden fenaydim zatenikincisinde iki saat kadar. Üçüncü de artık tecrubeliydim cok sıkışmadan transfere girdim 4 saat kadar durdum. Yolculuk yaptım eve gelince girdim.
Kimseyi riske atmamak icin evde yürüyorum bir kac gün son negatife dönünce inşallah doğayı içime çeke çeke yurucemİnşallah sabaha bişeyin kalmamış olur canımTemiz hava aldınmı hiç bir kaç gündür? Çık biraz yürü halin varsa eğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?