ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ahh en çok kahve vurcak beni, filtre kahvesiz güne başlamak
Kahvelerin kafein miktarları bardak başına ortalama ne kadar kafein aldığınızı göstermek açısından yararlı olacaktır;

• Türk kahvesi 65 mg – (bir fincan),
  • Filtre kahve 120 – 270 mg – (1 kupa),
  • Espresso kahve 130 – 200 mg – (bir fincan),
  • Americano kahve 100 mg – (1 kupa)

Amerikan Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’ne göre, bebeğin etkilenmemesi ve sağlıklı dünyaya gelmesi için annenin 200 mg ve altında kafein tüketmesi gerekir. Dünya Sağlık Örgütü ise sınır değeri günde 300 mg olarak belirlemiştir. Burada sınır, kafein içeren içecekleri günde 2 büyük kupadan fazla tüketmemektir.

Filtre kahve ne kadar yüksekmiş Normalde bi filtre kahve bir türk kahvesi içerdim. Adetle birlikte sadece filtre kahve içmeye başladım. Yarın son kahvemi içerim cuma transfer Doktorum haftada bir içebilirsin ama biraz içince çok içmek isteyebilirsin bence boşver hiç içme dedi

evet filtre kahve çok bnde çok severim ama filtre kahve içmeyi çok çok önceden bıraktım onun yerine soya latta badem türlü latte falan içiyordum en azından sütlü vs daha yumuşak diye:) ayy hadi inşallah transferin çok çok güzel geçsin güzelce yerleşsinlerben türk kahvesi içiyorum her gün heralde düşük vs tehlikem olmazsa da içmeye devam ederim yani onu içmemek beni daha çok strese sokar

Amiiin inşallah çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla bu yolu tamamlarız umarım

Transfer gününden beri bel ağrım ayak ağrım kasıklarımda batma yani regl olcakmışım gibi hissediyorum.Akıntımda var fitil kaynaklı sanırım bilmiyorum garip duygulardayım bi umutluyum kendimide kaptırmak istemiyorum Hakkımızda hayırlısı inşallah

Haklısınız 8 taneyi duyunca biraz üzülmüştüm nedense ama önemli olan olgunluğu tabi Ağrım biraz oldu basım falan da ağrıdı eve gelir gelmez de uyumuşum yeni uyandım biraz da kanamam var parol içebilirsin dediler henüz içmedim

benimde bel kasık ağrım var hatta hep diyorm sanki regl olacağım.. birde bacak ağrısı benbde de oluyor ama sanırım o kullandığımız hormonlardan kaynaklıymış. evet kaptırmak iyi değil ama olumlu düşünelim:) inşallah

Çok teşekkür ederim canım moral oldunuz insan bilmeyince tedirgin oluyo insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız yarından itibaren gün aşırı arayıp haber verceklermiş insallah güzel haberler gelsin hepimize

Kızlar bu arada doktor dupbaston diye ilaç verdi bugünden itibaren ve transfer gününden sonra da bunu kıllanacakmışım sadece baska bişey vermedi bide folik o kadar.

Sizin test günü ne zaman nasipse

evet kader arkadaşlarm çok şükür rabbime pozitif sonucumu aldım bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh 3. gün embriyosu taze ilk deneme
ohhh maşallah maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah kaç çıktı değerin :) var mıydı ekstra bir belirti:)

Bende bugün doktora gittim dondurulmuş transfer için hazırlıklara başladık. Şimdilik sadece estrofem kullanıyorum.

evet kader arkadaşlarm çok şükür rabbime pozitif sonucumu aldım bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh 3. gün embriyosu taze ilk deneme
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ilk denemede pozitif olanları duydukça umutlanıyor insan tek embriyo muydu iki mi

Canım nasıl oldun iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…