Kahvelerin kafein miktarları bardak başına ortalama ne kadar kafein aldığınızı göstermek açısından yararlı olacaktır;Ahh en çok kahve vurcak beni, filtre kahvesiz güne başlamak
Filtre kahve ne kadar yüksekmişKahvelerin kafein miktarları bardak başına ortalama ne kadar kafein aldığınızı göstermek açısından yararlı olacaktır;
- Türk kahvesi 65 mg – (bir fincan),
- Filtre kahve 120 – 270 mg – (1 kupa),
- Espresso kahve 130 – 200 mg – (bir fincan),
- Americano kahve 100 mg – (1 kupa)
Amerikan Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’ne göre, bebeğin etkilenmemesi ve sağlıklı dünyaya gelmesi için annenin 200 mg ve altında kafein tüketmesi gerekir. Dünya Sağlık Örgütü ise sınır değeri günde 300 mg olarak belirlemiştir. Burada sınır, kafein içeren içecekleri günde 2 büyük kupadan fazla tüketmemektir.
evet filtre kahve çok bnde çok severim ama filtre kahve içmeyi çok çok önceden bıraktım onun yerine soya latta badem türlü latte falan içiyordum en azından sütlü vs daha yumuşak diye:) ayy hadi inşallah transferin çok çok güzel geçsin güzelce yerleşsinlerFiltre kahve ne kadar yüksekmişNormalde bi filtre kahve bir türk kahvesi içerdim. Adetle birlikte sadece filtre kahve içmeye başladım. Yarın son kahvemi içerim cuma transfer Doktorum haftada bir içebilirsin ama biraz içince çok içmek isteyebilirsin bence boşver hiç içme dedi
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla bu yolu tamamlarız umarımevet filtre kahve çok bnde çok severim ama filtre kahve içmeyi çok çok önceden bıraktım onun yerine soya latta badem türlü latte falan içiyordum en azından sütlü vs daha yumuşak diye:) ayy hadi inşallah transferin çok çok güzel geçsin güzelce yerleşsinlerben türk kahvesi içiyorum her gün heralde düşük vs tehlikem olmazsa da içmeye devam ederim yani onu içmemek beni daha çok strese sokar
Benim doktorum aşırıya kaçmadan sade soda iç demiştiSoda yasak içeceklerden değil o zaman geçen sefer sormayı unuttum. Sevindim
Transfer gününden beri bel ağrım ayak ağrım kasıklarımda batma yani regl olcakmışım gibi hissediyorum.Akıntımda var fitil kaynaklı sanırım bilmiyorum garip duygulardayım bi umutluyum kendimide kaptırmak istemiyorumValla canım ben neler yaptım neler:) kefir yoğurt probiyotik kayısı erik dut sabahları aç karnıma zeytinyağ ama yok yani bu yaşanacaktı yaşandı:) ne güzel az kalmış bence stres yapmayın bu yaptığınız stres emin olun daha çok etkiler bende çok yaptım ama sonra bir kaç arkadaşımla konuştum ve mantıklı olanın bu olduğuna karar verdim. sizde sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah. test yaptığınızda paylaşınvar mı bir belirti vs peki?
Haklısınız 8 taneyi duyunca biraz üzülmüştüm nedense ama önemli olan olgunluğu tabiGeçmiş olsun canım önemli olan sayısı değil biliyorsun benden de 10 almışlardı 9 tanesi olgundu arkadaşımdan 23 almışlar 10 tanesi olgunmuşYani bazen sayı az oluyor ama aynıya geliyor .Hiç buna takılmayın .Ağrınız var mı ?
benimde bel kasık ağrım var hatta hep diyorm sanki regl olacağım.. birde bacak ağrısı benbde de oluyor ama sanırım o kullandığımız hormonlardan kaynaklıymış. evet kaptırmak iyi değil ama olumlu düşünelim:) inşallahTransfer gününden beri bel ağrım ayak ağrım kasıklarımda batma yani regl olcakmışım gibi hissediyorum.Akıntımda var fitil kaynaklı sanırım bilmiyorum garip duygulardayım bi umutluyum kendimide kaptırmak istemiyorumHakkımızda hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim canım moral oldunuz insan bilmeyince tedirgin oluyo insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız yarından itibaren gün aşırı arayıp haber verceklermiş insallah güzel haberler gelsin hepimizeHayırlı olsun canım. Benim de 8 taneydi maşallah 5 tanesi 3. Güne gitti. Şuan bitanesi bende 4AA gün embriyosu, bir tanede 5gün AA dondurdum. Hiç takılma sayıya bizim için önemli olan altın yumurta bir taneyle Opu olup hamile kalanlar var. Dua et bol bol. Rabbim sabır versin. Hayırlı haberler al inşallah
Amin inşallah sizdeBu arada maşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımDarısı isteyen, bekleyen herkesin başına. Kaçıncı denemenizdi?
Sizin test günü ne zaman nasipsebenimde bel kasık ağrım var hatta hep diyorm sanki regl olacağım.. birde bacak ağrısı benbde de oluyor ama sanırım o kullandığımız hormonlardan kaynaklıymış. evet kaptırmak iyi değil ama olumlu düşünelim:) inşallah
ohhh maşallah maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahevet kader arkadaşlarm çok şükür rabbime pozitif sonucumu aldım bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh3. gün embriyosu taze ilk deneme
Bana bir ay daha dinlendirelim seni dedi beklemek ne zor yaBende bugün doktora gittim dondurulmuş transfer için hazırlıklara başladık. Şimdilik sadece estrofem kullanıyorum.
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ilk denemede pozitif olanları duydukça umutlanıyor insanevet kader arkadaşlarm çok şükür rabbime pozitif sonucumu aldım bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh3. gün embriyosu taze ilk deneme
Canım nasıl oldun iyi misin?Çok şükür bütün takviyelerimi vermişti dediğiniz gibi biraz iyiyim diyorum bir saat sonra yine yatıyorum.Asi olmanın etkisiyle etkisi çabuk geçti çok şükürkimseye bulaşmasın,hele bu dönemde Allah hepinizi korusun illk defa bu derece kaybetmekten korktuğumu gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?