• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bende yediğime içtiğime dikkat ettim. Yoğurt kefir tüketiyorum sanırım ilaçlar etkiledi. İnşallah yavrularımıza birşey olmaz test günüme de az kaldı ondan panikledim sağolun rahatladım biraz🥲
Valla canım ben neler yaptım neler:) kefir yoğurt probiyotik kayısı erik dut sabahları aç karnıma zeytinyağ ama yok yani bu yaşanacaktı yaşandı:) ne güzel az kalmış bence stres yapmayın bu yaptığınız stres emin olun daha çok etkiler bende çok yaptım ama sonra bir kaç arkadaşımla konuştum ve mantıklı olanın bu olduğuna karar verdim. sizde sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah. test yaptığınızda paylaşın 🥰 var mı bir belirti vs peki?

Kızlar içinizde histereskopi yaptıran var mı?varsa neden istedi doktor acaba?ben bugün transfer için gittim doktor öncesinde histeroskopi yapabiliriz ihtimali yüzde 10 artırıyor tercihi sana bırakıyorum dedi.ben istemiyorum dedim zaten sağlıklı bi oğlum var çok gereken bi işlemmiş gibime gelmedi.sizin bilginiz var mı?
Banda geçen ay doktorum histeroskopi yapalım şansımızı artıralım dedi ve geçen ay yaptırdım. Yolumu açacağım rahminde bir problem varsa onu düzelteceğiz dedi garantiye gitmiş oluruz diyince bende yaptıralım dedim

Doktorlarınızın transfer sonrası beslenme önerileri var mı kızlar? Yani şunu şunu mutlaka ye dedikleri. Avokado ve kabak çekirdeği çok önerilen besinler gördüğüm kadarıyla
benimki normal yediklerini ye dedi ama ben her gün yarım avakado, haşlanmış yumurta ceviz badem fındık kefir kuru dut erik kayısı yiyorum:)

Doktorlarınızın transfer sonrası beslenme önerileri var mı kızlar? Yani şunu şunu mutlaka ye dedikleri. Avokado ve kabak çekirdeği çok önerilen besinler gördüğüm kadarıyla
Bana kabızlık sıkıntısı olmaması için evde mayalanmış yoğurt ye ve sade soda iç demişti başka birşey yok

Bana bunları tavsiye etmediler ama takip ettiğim embriyolog paylasmisti. Doktor bitki çayı, kahve içmeyeceksin dedi. Sadece açık siyah çay içiyorum. Baharatlardan kaçınıyorum. Maydanoz ve naneden uzak duruyorum 😊

Yok benim dondurulmuş 5.gün 2embriyo transfer edildi belkide ondan bu şekilde randevu verildi. Acaba ikiz gebelikle tekil gebeliğin arasında farklılık varmı kese görmedi aynı zamanda mı görünüyor yoksa farklılık varmı benim 1.transferim 5.gün tek embriyoydu 4hafta4günlükken keseyi gördü doktorum
Benim de 5. Gün iki embriyo transfer edildi. Merakla sonucu bekliyoruz 🥰

benimki normal yediklerini ye dedi ama ben her gün yarım avakado, haşlanmış yumurta ceviz badem fındık kefir kuru dut erik kayısı yiyorum:)
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah :dua: Benim listemde de özel bişey yoktu ilk transferde. Sadece kafein vs gibi uzak durulması gerekenler yazıyordu

Ben transferden sonra hergün havuç kivi çiğ kabak çekirdeği ve kuru dut yemiştim toplamadan öncede kuru ananas şuan 5. Haftamdayım bende burdan ve takip ettiğim doktorlardan araştırmıştım 🎈

Ben transferden sonra hergün havuç kivi çiğ kabak çekirdeği ve kuru dut yemiştim toplamadan öncede kuru ananas şuan 5. Haftamdayım bende burdan ve takip ettiğim doktorlardan araştırmıştım 🎈
Teşekkür ederim, havuçla kuru dutu da ekleyeyim

Bana bunları tavsiye etmediler ama takip ettiğim embriyolog paylasmisti. Doktor bitki çayı, kahve içmeyeceksin dedi. Sadece açık siyah çay içiyorum. Baharatlardan kaçınıyorum. Maydanoz ve naneden uzak duruyorum 😊
Ahh en çok kahve vurcak beni, filtre kahvesiz güne başlamak ☹️

Bu arada maşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🙏 Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına. Kaçıncı denemenizdi?

Banda geçen ay doktorum histeroskopi yapalım şansımızı artıralım dedi ve geçen ay yaptırdım. Yolumu açacağım rahminde bir problem varsa onu düzelteceğiz dedi garantiye gitmiş oluruz diyince bende yaptıralım dedim
Bana bu işlemi yapsak da yüzde 100 tutar demiyorum dedi sadece şansımı yüzde 10 artırıyormuş

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah :dua: Benim listemde de özel bişey yoktu ilk transferde. Sadece kafein vs gibi uzak durulması gerekenler yazıyordu
aminnn inşallah..Bana çay kahve konusunda da bir şey demedi. ben bir türk kahvesi ve 1 açık çay içiyorum zaten 200 mg kafein alabilirsiniz.2fincan kahve 200 mg kafeinmiş ben 1 fincan içiyorum:) hiç içmeden de duramam gibi geliyor yani normalde günde 2-3 kahve içtiğim için bundan önce:) yani sadece çay kahve değil mesela çikolatada da kafein var kakaoda var.

Back