• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

.
Canım nasıl oldun iyi misin?
Hayatımın en berbat bir kaç saatini geçirdim.Ates 37.9 u gördü hocaya haber vermiş eşim aradı içimi rahatlattı yine her zamanki pozitifliği ile cidden Allah yolunu hep açık etsin.Simdi iyi haberle biraz daha iyiyim baş ağrısı kaldı bir tek yarın inşallah gecer 🙏

evet kader arkadaşlarm çok şükür rabbime pozitif sonucumu aldım bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh 🥰🥰 3. gün embriyosu taze ilk deneme 🥰
Gözün aydın canım benim 😍 Maşallah rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰

.

Hayatımın en berbat bir kaç saatini geçirdim.Ates 37.9 u gördü hocaya haber vermiş eşim aradı içimi rahatlattı yine her zamanki pozitifliği ile cidden Allah yolunu hep açık etsin.Simdi iyi haberle biraz daha iyiyim baş ağrısı kaldı bir tek yarın inşallah gecer 🙏
İnşallah sabaha bişeyin kalmamış olur canım 🙏🏽 Temiz hava aldınmı hiç bir kaç gündür? Çık biraz yürü halin varsa eğer.

Kızlar pozitif sonucu alanları tebrik ederim darısı hepimizin başına☺️
Ben yarın 2. Kez donmuş transfer olacağım. İlk transfer olumluydu 6 buçuk haftalıkken kanamayla kaybettim 😔

Bu sefer Rabbim olumluyu ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin tüm bekleyenlere de bana da 🤲🏻

Cuma da benim transferim, bir gün arayla 2. denemelerimizi yapacakmışız 🥰 İnşallah Allah pozitifi görmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder🙏

Transfer sonrası ne kadar süre sonra tuvalete kalktınız ve hastaneden ne zaman ayrıldınız?

Transfer sonrası ne kadar süre sonra tuvalete kalktınız ve hastaneden ne zaman ayrıldınız?
İlkinde yarim saat dolunca hemen gitmiştim çünkü transferden önce sıkışıktim 2 saat kadar beklentiler öncesinde, daha girmeden fenaydim zaten 🤭 ikincisinde iki saat kadar. Üçüncü de artık tecrubeliydim cok sıkışmadan transfere girdim 4 saat kadar durdum. Yolculuk yaptım eve gelince girdim.😊

Kızlar pozitif sonucu alanları tebrik ederim darısı hepimizin başına☺️
Ben yarın 2. Kez donmuş transfer olacağım. İlk transfer olumluydu 6 buçuk haftalıkken kanamayla kaybettim 😔

Bu sefer Rabbim olumluyu ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin tüm bekleyenlere de bana da 🤲🏻
Bebeğiniz bu kez sizinle olsun, pozitifi görmek önemli bir aşama ama şimdi o da yetmiyor bana da. Sağlıkla ilerlesin, kucağımıza alalım diye dua ediyorum hepimiz için 🤗🤗

İlkinde yarim saat dolunca hemen gitmiştim çünkü transferden önce sıkışıktim 2 saat kadar beklentiler öncesinde, daha girmeden fenaydim zaten 🤭 ikincisinde iki saat kadar. Üçüncü de artık tecrubeliydim cok sıkışmadan transfere girdim 4 saat kadar durdum. Yolculuk yaptım eve gelince girdim.😊
Benim sıkışıklığımı da çok beğenmedi sanki 🤭 Ki bence gayet sıkışıktım işeyelim mi ne istiyolar anlamadım 😃

Back