• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar içinizde histereskopi yaptıran var mı?varsa neden istedi doktor acaba?ben bugün transfer için gittim doktor öncesinde histeroskopi yapabiliriz ihtimali yüzde 10 artırıyor tercihi sana bırakıyorum dedi.ben istemiyorum dedim zaten sağlıklı bi oğlum var çok gereken bi işlemmiş gibime gelmedi.sizin bilginiz var mı?

Benim de 8.gün gittiğimde bir tık yavaş büyüyorlar demişti ben de tedirgin olmuştum 8 tane falan saymıştı bende de sayısı iyi ama en alt mm’de büyüyorlar demişti ama senin ilacın dozu da düşük neden öyle ki benim 225 gonal f 75 menapurdu aynı şekilde devam et demişti bir gün sonra tekrar gittim sonra opu günü verdi 10 tane toplandı 9’u olgundu,canınızı sıkmayın yavaş ama içi dolu dolu büyüyor diye düşünün ☺️
ilk gonal f150 menapur 75 başladım sonra tam tersine döndürdüler. bende anlayamadım yaa inşallah iptal olmaz tedavi. bizim raporlu olduğu için 3 hakkımız var devlette hakkınız ölmesin diye iptal edebiliriz belki dedi

Kızlar içinizde histereskopi yaptıran var mı?varsa neden istedi doktor acaba?ben bugün transfer için gittim doktor öncesinde histeroskopi yapabiliriz ihtimali yüzde 10 artırıyor tercihi sana bırakıyorum dedi.ben istemiyorum dedim zaten sağlıklı bi oğlum var çok gereken bi işlemmiş gibime gelmedi.sizin bilginiz var mı?
Histereskopi sonrası karın içi genişletiliyor ve bazen ciddi miyomlar çıkıyor doktorum her gün paylaşıyor instada çıkan miyomlari vs bazı hastalardan özellikle istiyorlar içinizi ferah tutun ama riskleri hakkında pek bilgim yok açıkçası umarım hakkınızdaki en doğru kararı verirsiniz

Ben de 5. Gün idrar yspmıştım negatif, 7. Gün de kan verdim 5,36 çıktı, asıl test günüm yarın yine vericem bakalım ama sizin değerleri görünce sizin adınıza sevindim kendi adıma üzüldüm açıkcası 😔, bu arada çift embriyo mu test gününde 700ler falan sanki ikiz olunca çıkıyor, inş kucağınıza alırsınız sağlıkla 🙏😍
Öyle demeyin sonra yükselende çok var İnşallah tutunmuştur sizin bebişinizde benim diğerlerinde hep 1 di sizin bir pırıldı var yinede 🤗 evet çift embriyo bilmiyorum ikiz mi çok mu yüksek meraktayım bende. 🥰😬

Bir de sancıyla uyandım regl oluyorum gibi, 14 şubat transferleri var mı ağrı sancı çeken, sonuçları paylaşın kızlar lütfen, bugüne kadar beraber geldik, beraber sevinip/üzülelim.
inş herkes pozitif çıksın bol bol sevinelim tabi 🥳
Benimde hep kasık ağrım vardıı transfer gününden itibaren dün gece sizin gibi benimde korkutan derecede ağrı girdi kısa süreli ama şuan bişey yok şükür normal kasılmalar . Bide ben progestan iğneyi fitille değiştirttim dayanamayıp o da kasık ağrısı yapıyormuş

Kızlar az önce test verdim 15.19 çıktı, iki gün önce 4.91 çıkmıştı sizce nedir bu kimyasal mıdır merkezim ilaçlara devam iki gün sonra bakalım dedi
Canım hayırlı olsun önemli olan sağlıkla katlanıp büyümesi bu değerde olup doğrudan bi çok arkadaşımız var sağlıkla büyüsün inş

canım özel kurum ama bazı özel kurumlarda rapor geçerli ben geçerli olanları direk araştırdım . istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum .
Ben de rapor geçerli yerde yaptırdım ama bir embriyo konulması durumu yok benim gittiğim yerde .Doktorunuz ünlü bir doktor raporlu fiyatı neydi ?Dondurma ücreti vs?

Ben yaptırdım geçtiğimiz ay. Aralıktaki ilk transferim negatif olunca doktorum sezeryan dikişinin altında sıvı var mı kontrol edelim hem de çizik atalım. Tutunmayı kolaylaştırdığına inanılır dedi. Hem de ikinci transfer öncesi yapılması gereken bir şey kalmasın dedi. Ocakta yapıldı cuma transferim olacak inşallah

Ben de rapor geçerli yerde yaptırdım ama bir embriyo konulması durumu yok benim gittiğim yerde .Doktorunuz ünlü bir doktor raporlu fiyatı neydi ?Dondurma ücreti vs?
Evet doktorumdan cok memnunum çok iyi bir insan gerçekten paragöz asla değil yumurta toplama parası 6000 tl verdik yazılan ilaçlar harici dondurulması için para istemediler. ilk transfer de içerisinde . muayenesine de 420 tl vermiştik ilk gittiğimizde bir daha onuda almadılar .

Evet doktorumdan cok memnunum çok iyi bir insan gerçekten paragöz asla değil yumurta toplama parası 6000 tl verdik yazılan ilaçlar harici dondurulması için para istemediler. ilk transfer de içerisinde . muayenesine de 420 tl vermiştik ilk gittiğimizde bir daha onuda almadılar .
Fiyatları da çok uygunmuş ne güzel memnunsanız .İnşallah pozitif sonuçlanır 🤲

Tebrik ederim, darısı başımıza inşallah 😍 Allah hepimize pozitiflerden sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Amin İnşallah hepimiz için önce güzel sonuçlar sonrası daha endişeli hiç o merak endişe bitmiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🤍

Ben yaptırdım geçtiğimiz ay. Aralıktaki ilk transferim negatif olunca doktorum sezeryan dikişinin altında sıvı var mı kontrol edelim hem de çizik atalım. Tutunmayı kolaylaştırdığına inanılır dedi. Hem de ikinci transfer öncesi yapılması gereken bir şey kalmasın dedi. Ocakta yapıldı cuma transferim olacak inşallah
Anladım canım benim ilk transferim olacak eğer tutmazsa ozaman yaptırmaya karar verdim bende

Ağrı sızı oldu mu nasıl bi işlem?

Kızlar eşim iki gün önce kovid olunca evden yolladım fakat bugün itibariyle tüm belirtileri taşıyorum omicron varyantinin.Vucudumun savaşı birken ikiye çıktı.Dualarinizda bana ve bebiklerimede yer verin çünkü bugün daha transferin 5.gunu yolumuz uzun
İnş sıkıntısız geçirirsiniz, çok geçmiş olsun, kan sulandırıcı kullanmak büyük avantaj şu durumda, dikkatli beskenin bol dinlenin iyileştim sanıp ayaklanmayın, d vitamini çok önemli ama tabi doktorunuza danışın, hiçbirşey olmaz bebişinize korkmayın ben de karantinamın hemen sonrası başladım tedaviye doktorum ertelemedi gerek görmedi.

Ay bugun hersey yolundaydi biraz once eczaneye giderken karsida. Karsiya gecerken kostum ters bi hareket mi yaptim acaba kasigima bir agri saplandi . Kramp gibi cok korkuyorum ya insallah kotu bisey olmaz😢 cuma gunu de test gunum . O da ayri stres zaten . ☹️

İnş sıkıntısız geçirirsiniz, çok geçmiş olsun, kan sulandırıcı kullanmak büyük avantaj şu durumda, dikkatli beskenin bol dinlenin iyileştim sanıp ayaklanmayın, d vitamini çok önemli ama tabi doktorunuza danışın, hiçbirşey olmaz bebişinize korkmayın ben de karantinamın hemen sonrası başladım tedaviye doktorum ertelemedi gerek görmedi.
Çok şükür bütün takviyelerimi vermişti dediğiniz gibi biraz iyiyim diyorum bir saat sonra yine yatıyorum.Asi olmanın etkisiyle etkisi çabuk geçti çok şükür 🙏 kimseye bulaşmasın,hele bu dönemde Allah hepinizi korusun illk defa bu derece kaybetmekten korktuğumu gördüm.

Back