ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Çok teşekkür ederim İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur güzel ilerler sağlıkla kucağımıza alırız :) benim 3. Transferim daha önce başka merkezde iki denemem olmuştu tutmamıştı
İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla da bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bir de sancıyla uyandım regl oluyorum gibi, 14 şubat transferleri var mı ağrı sancı çeken, sonuçları paylaşın kızlar lütfen, bugüne kadar beraber geldik, beraber sevinip/üzülelim.
inş herkes pozitif çıksın bol bol sevinelim tabi

Kızlar eşim iki gün önce kovid olunca evden yolladım fakat bugün itibariyle tüm belirtileri taşıyorum omicron varyantinin.Vucudumun savaşı birken ikiye çıktı.Dualarinizda bana ve bebiklerimede yer verin çünkü bugün daha transferin 5.gunu yolumuz uzun

Canım çok geçmiş olsun bol bol sıvı tüket, c vit alabiliyorsan doktoruna sor meyve vs ve çorba iç. bağışıklığın güçlü olsun. inşallah bebişlerinde sende çok çok iyi olacaksınız dualarımız seninle.

Bugün test günüm kızlar bana şans dileyin, biraz gerildim sanirim sabahin köründe uyandım dolaşıp duruyorum.
çok heyecanlı rabbim gönlüne göre versin inşallah..bizlere mutlaka bildir sonucu hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bende bugün uyuyamaadım, aslında negatif olduğuna da eminim ama işte bir mucize bekliyo insan, birazdan kan testi vermeye gideceğim sonucu paylaşırım sizinleee

Tebrik ederim, darısı başımıza inşallah Allah hepimize pozitiflerden sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun, omicron daha hafif neyseki. D vitamini ve c vitamini doktorunuza sorup takviye alabilirsiniz

Canım çok geçmiş olsun biran evvel sıhhatine kavuş inşallah Ağırmı şikayetlerin belki üşütme falandır?

.
Canım çok geçmiş olsun biran evvel sıhhatine kavuş inşallah Ağırmı şikayetlerin belki üşütme falandır?
Geniz akintim vardı en katlanilmazi oydu gecti şimdi çok şükür.Biraz üşüme var dehşet bir kas ve kemik ağrısı var üç dört günde geçiyormuş umarım bir an evvel gecer gider bu güne kadar koronada düğün yaptım bulaşmadi şuan böyledir donemde olması biraz urkutse de aşilardan sonra hafif geçiyor olması umutlandiriyo

canım tuzlu su çek burnunu sürekli ıslak tut bende oldum çok şükür çokkolay atlattım bu serum fizyolojikler ile burnunu temizleyebilirsin. burundan alıp aşağıya sonra iniyor zaten o yüzden o alanı sık sık ıslat. aşılarında varmış inşallah geçip gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…