Çok sağolun kızlarcanım tuzlu su çek burnunu sürekli ıslak tut bende oldum çok şükür çokkolay atlattım bu serum fizyolojikler ile burnunu temizleyebilirsin. burundan alıp aşağıya sonra iniyor zaten o yüzden o alanı sık sık ıslat. aşılarında varmış inşallah geçip gidecek
hadi inşallah güzelce atlat gitsin hayırlı geçmiş olsun inşallahÇok sağolun kızlar sirkeler mirkeler idare ediyorum bakalım inşallahhh
Umarım hemen geçer gider. Semptomlar hafifliyorsa korkma canım. Şuan çok hassasız o nedenle çekiyoruz maalesef herşeyi. İnşallah en hafif şekilde atlatırsın biran evvel..
Geniz akintim vardı en katlanilmazi oydu gecti şimdi çok şükür.Biraz üşüme var dehşet bir kas ve kemik ağrısı var üç dört günde geçiyormuş umarım bir an evvel gecer gider bu güne kadar koronada düğün yaptım bulaşmadi şuan böyledir donemde olması biraz urkutse de aşilardan sonra hafif geçiyor olması umutlandiriyo
Umarım hemen geçer gider. Semptomlar hafifliyorsa korkma canım. Şuan çok hassasız o nedenle çekiyoruz maalesef herşeyi. İnşallah en hafif şekilde atlatırsın biran evvel.
Özel kurumda mı devlet kurumu mu canım ? Benim yaşım da 31 ve raporlu yaptırdım da yanlış anlamayın merakımdan soruyorum koyuyorlar çünkü ama özelde yaptırdım tabi6. Gün donduruldu 6. gün embriyosu . tüp bebek raporum olduğu için ve yaşım 29 ondan izin verilmiyormuş
Geçmiş olsun canım önemli olan sayısı değil biliyorsun benden de 10 almışlardı 9 tanesi olgundu arkadaşımdan 23 almışlar 10 tanesi olgunmuşKızlar merhaba ben az önce opu oldum 8 yumurta almışlar sizce nasıl sayısı az gibi geldi sanki
Çok geçmiş olsun .Hafifçe geçer gider inşallahKızlar eşim iki gün önce kovid olunca evden yolladım fakat bugün itibariyle tüm belirtileri taşıyorum omicron varyantinin.Vucudumun savaşı birken ikiye çıktı.Dualarinizda bana ve bebiklerimede yer verin çünkü bugün daha transferin 5.gunu yolumuz uzun
Hayırlı olsun canım. Benim de 8 taneydi maşallah 5 tanesi 3. Güne gitti. Şuan bitanesi bende 4AA gün embriyosu, bir tanede 5gün AA dondurdum. Hiç takılma sayıya bizim için önemli olan altın yumurta bir taneyle Opu olup hamile kalanlar var. Dua et bol bol. Rabbim sabır versin. Hayırlı haberler al inşallahKızlar merhaba ben az önce opu oldum 8 yumurta almışlar sizce nasıl sayısı az gibi geldi sanki
5.güne demek zaten böyle az kalıyor ben ilk gün şoke olmuştum benim de 7 tanesi 3.gün çok iyi gidiyorlar falan diyince 5.güne 2 tane A kalite bi tane orta kalite kalmış tabi kaç A falan söylemediler .Ben ikiz de istediğim için çok yumurta kalır diye ummuştum ama hayırlısı böyleymişHayırlı olsun canım. Benim de 8 taneydi maşallah 5 tanesi 3. Güne gitti. Şuan bitanesi bende 4AA gün embriyosu, bir tanede 5gün AA dondurdum. Hiç takılma sayıya bizim için önemli olan altın yumurta bir taneyle Opu olup hamile kalanlar var. Dua et bol bol. Rabbim sabır versin. Hayırlı haberler al inşallah
Teşekkür ederim cuma günü doktora gidip kanda bakıcaz inşallah herşey yolundadır.Çok sevindim tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benim cesaretim yok yapmaya maalesef
Benim de 8.gün gittiğimde bir tık yavaş büyüyorlar demişti ben de tedirgin olmuştum 8 tane falan saymıştı bende de sayısı iyi ama en alt mm’de büyüyorlar demişti ama senin ilacın dozu da düşük neden öyle ki benim 225 gonal f 75 menapurdu aynı şekilde devam et demişti bir gün sonra tekrar gittim sonra opu günü verdi 10 tane toplandı 9’u olgundu,canınızı sıkmayın yavaş ama içi dolu dolu büyüyor diye düşününBenim bugün iğnelerin 7. günü sabah kontrolüm vardı doktor östrajen hormonu artışı yavaş dedi pazartesi günü ilacımın dozlarını değiştirmişti menapur 150 gonalf 75 olarak yapıyorum aynen devam edelim cuma günü tekrar bakalım uzak bir ihtimal ama belki iptal edebiliriz tedaviyi dedi moralim bozuldu yaa başına böyle bişey gelen oldu mu aranızda. 7-8 tane yumurta saydı büyümeleride yavaş biraz dedi 9-10 mm olmuşlar daha küçüklerde vardı
Benim 10 yumurtadan 7 si döllendi 7 si de 3. gün donduruldu. Acaba 5. güne gitseydik kaç tane kalırdı hep merak ediyorum5.güne demek zaten böyle az kalıyor ben ilk gün şoke olmuştum benim de 7 tanesi 3.gün çok iyi gidiyorlar falan diyince 5.güne 2 tane A kalite bi tane orta kalite kalmış tabi kaç A falan söylemediler .Ben ikiz de istediğim için çok yumurta kalır diye ummuştum ama hayırlısı böyleymiş
2adet 5.gün embriyosu transfer edildi cuma günü doktor randevum o zaman belli olur belki ikisimi tutundu birimiNormal test mi bu, silik cikabiliyormus ilactan ama bu koyulasiyor yani ilactan deg bebisten, baya erken cikmis sizin ikiz olabilir mi kac embriyoydu, bu testler 50 ustu degeri gosteriyor diye biliyorum
Özel kurumda mı devlet kurumu mu canım ? Benim yaşım da 31 ve raporlu yaptırdım da yanlış anlamayın merakımdan soruyorum koyuyorlar çünkü ama özelde yaptırdım tabi
canım özel kurum ama bazı özel kurumlarda rapor geçerli ben geçerli olanları direk araştırdım . istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum .Özel kurumda mı devlet kurumu mu canım ? Benim yaşım da 31 ve raporlu yaptırdım da yanlış anlamayın merakımdan soruyorum koyuyorlar çünkü ama özelde yaptırdım tabi
Evet ben Opu olduğum gün doktorum söyledi 21 yumurtadan hiç kalmamış kadıncağızın birine o yüzden şükür. Tek olsun bebek olsun inşallah5.güne demek zaten böyle az kalıyor ben ilk gün şoke olmuştum benim de 7 tanesi 3.gün çok iyi gidiyorlar falan diyince 5.güne 2 tane A kalite bi tane orta kalite kalmış tabi kaç A falan söylemediler .Ben ikiz de istediğim için çok yumurta kalır diye ummuştum ama hayırlısı böyleymiş
İlk kanı kaçıncı günde vermiştinKızlar az önce test verdim 15.19 çıktı, iki gün önce 4.91 çıkmıştı sizce nedir bu kimyasal mıdır merkezim ilaçlara devam iki gün sonra bakalım dedi
Bir kaç gün sonra yeniden kan vermelisin ama Cok yeni annesi ona zaman verKızlar az önce test verdim 15.19 çıktı, iki gün önce 4.91 çıkmıştı sizce nedir bu kimyasal mıdır merkezim ilaçlara devam iki gün sonra bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?