Ahhaha ay inşallah canım rabbim duysun sesimizi inşallahBir kız bir erkek olsun senin, benimde bir kız
Doğrudur aynen yaşamadan bilinmiyor4 negatif aşılamam var ben de öyle diyordum biz geçtik olgunlaştık negatifi göre göre ve sizin iradenizi kırmak gibi olmasın ama sizin gibiydim başta, ben gününe kadar bakmam hatta 2 gün geç bakarım, stres yapmam işime bakarım, belirti aramam bunlar hep ilaçtan… sonra kendimi bu halde buldumallah düşürmesin
Ben bir doktoru izlemiştim orda anlatıyordu transfer sonrası duş alın kısa yürüyüşler yapın falan diye biraz da ondan sanırım hiç düşünmedim ertesi gün aldım, sadece aynı gün çok ayakta vakit geçirmemeye çalıştım yan yattım falan ama hepsi bir yere kadar tabi yediğin içtiğin bile öyle ilaçtan aldığımız hormonlar var zaten, bir de habersiz kalıp sporunu yapan işine giden var tutunuyor sonuçta
Evet, biraz mesafeliydim tüpe, biraz da kaderci davrandım zamanını bekliyor gelicek dedim ama korktuğum kadar zor değilmiş açıkcası ya da belki eski teknolojiyle zordu dinlediklerimizden korktuk demek ki bilinç altına işlemiş, sizin de ilk değil mi?Doğrudur aynen yaşamadan bilinmiyorİlk tüp bebek denemesi mi ?
Hahahaha bence umut güzel şey bende bugün o kadar umutsuzluğa düştüm ama bende senin gibi kendimi hamile hissediyorum niyetse daha da çok var bugün 3. Günüm ama ne bilim çok acayip böyle böyle delircez galibaYa kızlar içimde kocaman bir umut var. Kendimi hamile gibi hissediyorum bu iyimi kötü mü bilemedimNegatifi görürsem çok yıkılıcam aşırı korkuyorum Sağa sola, burda size habire işte şöyle iyi olun böyle stres yapmayın diye ahkam keserken kendim kafayı yemiş durumdayım Günler geçmek bilmiyor. Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah.
Evet benim de ilk .Sebepsiz infertilite olunca ben de önce aşılama denemek istedim herkes aşılamayla vakit kaybetme dedi ama yine de denemek istedim geçen Şubat ve Temmuz aylarında aşılama yaptırdım şimdi de tüp bebekBen bir doktoru izlemiştim orda anlatıyordu transfer sonrası duş alın kısa yürüyüşler yapın falan diye biraz da ondan sanırım hiç düşünmedim ertesi gün aldım, sadece aynı gün çok ayakta vakit geçirmemeye çalıştım yan yattım falan ama hepsi bir yere kadar tabi yediğin içtiğin bile öyle ilaçtan aldığımız hormonlar var zaten, bir de habersiz kalıp sporunu yapan işine giden var tutunuyor sonuçta
Evet, biraz mesafeliydim tüpe, biraz da kaderci davrandım zamanını bekliyor gelicek dedim ama korktuğum kadar zor değilmiş açıkcası ya da belki eski teknolojiyle zordu dinlediklerimizden korktuk demek ki bilinç altına işlemiş, sizin de ilk değil mi?
Ay hadi inşallahPazartesi tekrar gorur heralde catlatmayi ogun isterse carsamba opu benim tam olarak aynisi oldu
Bunlar çok normal duygular canimYa kızlar içimde kocaman bir umut var. Kendimi hamile gibi hissediyorum bu iyimi kötü mü bilemedimNegatifi görürsem çok yıkılıcam aşırı korkuyorum Sağa sola, burda size habire işte şöyle iyi olun böyle stres yapmayın diye ahkam keserken kendim kafayı yemiş durumdayım Günler geçmek bilmiyor. Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah.
Hahahaha bence umut güzel şey bende bugün o kadar umutsuzluğa düştüm ama bende senin gibi kendimi hamile hissediyorum niyetse daha da çok var bugün 3. Günüm ama ne bilim çok acayip böyle böyle delircez galiba
Ahhaha aman be olsun onlar için her şeyi yaptık delirmişiz çok muvalla delireceğiz kısmını geçtim ben direk delirdim sanırım
Evet haklısın şükür halimize tabiBunlar çok normal duygular canimdua etmekten,onlara tutunmaktan başka yapacak bir şeyimiz yok artık birde tabi burada birbirimize tutunusumuz çok güzel.Ben gece yatarken meditasyon yapıyorum hem onlar bağlansın diye hemde kendim iyi hissederim diye.olumsuz bir sonuçta denemek için sanslarimiz var biraz da onlara tutunuyorum ben açıkçası.
İnanılmaz iyi geliyor rahatlatıcı bir meditasyon müziği açıp içinden geldiği gibi ellerini rahmine götürüp konuş onlarla onlara ulaşacaktır mesajınEvet haklısın şükür halimize tabiBende müzik falan dinliyorum yada zikir çekiyorum çok iyi geliyor. Meditasyonu da deneyeyim bu gece
Sanırım en üst levelde ben olabilirim daha opu olmadı benim iki gündür midem bulanıyorAhhaha aman be olsun onlar için her şeyi yaptık delirmişiz çok mu
Ayy ben yaptım 5. Gün üç idrar tesi pozitif sonra kan verdim 45 çıktı bugün 8. Gün tekrar kan verdim 230 çıktı Perşembe günü asıl kan tahlili günüm heycanlıyımm bakalım doktor be diycek :)14 şubatta transfer olanlar erken test yaptınız mı , benim 5. Gün embriyosu AA kalite 1 adet transfer oldum test günü yaklaştıkça heyecan tavan yapmaya başladı
Oo maşallahAyy ben yaptım 5. Gün üç idrar tesi pozitif sonra kan verdim 45 çıktı bugün 8. Gün tekrar kan verdim 230 çıktı Perşembe günü asıl kan tahlili günüm heycanlıyımm bakalım doktor be diycek :)
Çok teşekkür ederim İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur güzel ilerler sağlıkla kucağımıza alırız :)Oo maşallahtebrik ederim sizin ilk deneme miydi ?
İnş ilkinde tutarEvet benim de ilk .Sebepsiz infertilite olunca ben de önce aşılama denemek istedim herkes aşılamayla vakit kaybetme dedi ama yine de denemek istedim geçen Şubat ve Temmuz aylarında aşılama yaptırdım şimdi de tüp bebek
Ben de 5. Gün idrar yspmıştım negatif, 7. Gün de kan verdim 5,36 çıktı, asıl test günüm yarın yine vericem bakalım ama sizin değerleri görünce sizin adınıza sevindim kendi adıma üzüldüm açıkcasıAyy ben yaptım 5. Gün üç idrar tesi pozitif sonra kan verdim 45 çıktı bugün 8. Gün tekrar kan verdim 230 çıktı Perşembe günü asıl kan tahlili günüm heycanlıyımm bakalım doktor be diycek :)
Aman Yarabbi benden beteri varmışSanırım en üst levelde ben olabilirim daha opu olmadı benim iki gündür midem bulanıyorEsim diyor ki sen biraz erken başlamadin mi daha çocuk yok belirtisi var diye
Çocuklar büyüyüpte şu yazdıklarımıza denk gelse ne hissederler acabaİnanılmaz iyi geliyor rahatlatıcı bir meditasyon müziği açıp içinden geldiği gibi ellerini rahmine götürüp konuş onlarla onlara ulaşacaktır mesajınDuaninda yeri apayrı tabi bir de adaklar var ki hiç söylemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?