ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ya ben çok çok acıkır oldum habire bişey yiyorum sigarasızlıktanmı hormonlardan mı bilemedim

öncelikle hayırlı olsun insallah hayırlı haberleri alırsınız . bende 29 yaşındayım 2 yıldır tedavi görüyorum . cumartesi regl oldum yarın doktora gidicem transfer tarihini o zaman öğrenicem dondurulmuş embriyo olacak 6. gün embriyosu . çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. :)

Transfer oldum ben, olana kadar içtim evet.. ama suan içmiyorum. Normal de 1 paket içerdim 1. Transferle 2. Transfer arası günlük 5-6 ya düşmüştüm şuan yok...
Maşallah ne güzel ben günde 2 3 kez bir fırt alıp söndürüyorum dayanamıyorum çünkü çok kızıyorum kendime ama diğer türlüde aşırı stres yapıp ağlıyorum krize giriyorum

Ya ben çok çok acıkır oldum habire bişey yiyorum sigarasızlıktanmı hormonlardan mı bilemedim
Sağlıklı bekleneceğiz diye heralde ben de sürekli otur kalk ye yürü yat kitap oku tv izle yat ye bu moddayım yarın dışarı çıkmaya başlarım opudan sonra ağrıdan 2 kilo vermiştim geri alırım

Bir tane mi olacak iki mi transfer ?

Kola ,fanta vs içemiyoruz ya acılı şalgam acaba bir etkisi var mı şalgam bende kabızlık konusunda çok işe yarıyor da hem de yemeklerin yanında tadını seviyorum

Kızlar benim tedavime reglin 2. Günü gonal f 200 ile başlandı . Perşembe cuma sabah cetrodite vurulacakmışım sabahları bir de. Cuma da hoca görecekmiş. Sizce opuya ne kadar kalmıştır. İlk tedavim çok heyecanlıyım

Ben dışarı çıkıyorum iki gündür. Az öncede markete aç gitmek gibi bir hata yaptım saçma sapan ne bulduysam almışım. Devamlı yiyorum bakalım sonuç ne olacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…