Seni temaslı olarak yadırmadı demi canım? Benim opum covit pozitif çıktı diye iptal oldu çünkü hasta bile değildikçok şanslısınız yaa benim yaşadağım yerde hiç bir yakınım yok malesef... opu daanestezi falan biri olması gerekir mi acaba aklımda o var şimdi eşimde biraz panik bu konularda ne yaparız bilmiyorum hiç
Temaslıları sen demiyorsun ki, sistemde hanede kim varsa hatırlatma dozunu olmadıysa direk o da karantinaya alınıyor. Eşimi ve oğlumu sorgusuz sualsiz aldılar valla karantinaya, oğlum evde kalmıyor annesinde kalıyor desemde yemediler :)))Seni temaslı olarak yadırmadı demi canım? Benim opum covit pozitif çıktı diye iptal oldu çünkü hasta bile değildikinşallah sıkıntı yaşamazsınız ya
Hiç gerek yok benim de ailemden hiç kimse bilmiyor durumu tedavi olduğumuzu vs.Hem üzülmesinler hem bana gereksiz stres olmasın diye söylemedim eşimle ikimiz gayet hallettik.çıkınca zaten direkt masadan sedyeyle yatağa onlar getiriyor hemşireler daha sonra yardımcı oluyorlar eğer eşinize de anestezi olursa hemşireler daha yakından ilgilenir .Zaten öyle uzun süren bi anestezi değil çabuk açılıyorsunuz stres yapmayınçok şanslısınız yaa benim yaşadağım yerde hiç bir yakınım yok malesef... opu daanestezi falan biri olması gerekir mi acaba aklımda o var şimdi eşimde biraz panik bu konularda ne yaparız bilmiyorum hiç
Avokadolu ben de bir türlü sevemiyprum ama bugün balla ezdim yoğurt çilek muz granola kuru dut böyle bi tatlı gibi bi şey yaptım baya güzel gidiyorEvet bir arkadaş daha aynısını dedi biraz yiyebiliyorum midem fazla almıyor beyaz peynirde ekledim içine yok hepsi gitmiyorçeyrek ancak obada şükür diyorum
Teşekkürler canım bakalim artık inşallah belli olsun da ne xamn olacağı rabbim bir yoluna koyar inşallahHiç gerek yok benim de ailemden hiç kimse bilmiyor durumu tedavi olduğumuzu vs.Hem üzülmesinler hem bana gereksiz stres olmasın diye söylemedim eşimle ikimiz gayet hallettik.çıkınca zaten direkt masadan sedyeyle yatağa onlar getiriyor hemşireler daha sonra yardımcı oluyorlar eğer eşinize de anestezi olursa hemşireler daha yakından ilgilenir .Zaten öyle uzun süren bi anestezi değil çabuk açılıyorsunuz stres yapmayın
Biz tüm süreci eşimle atlattık bir sıkıntı olmaz inşallah süreciniz çok güzel geçsinTeşekkürler canım bakalim artık inşallah belli olsun da ne xamn olacağı rabbim bir yoluna koyar inşallah
Sabah aç karnina iki bardak su ile başla bakalım şifa olsun
Kız postumu kapattırıcan ilaç satışı yasak mesajını sil bence sonra burayı kaparlar mesaj göndermeyeKızlar iyi akşamlar elimde bir adet gonal 450 var eczaneden daha uygun fiyata vereceğim düşünen olursa.
Canım eczane iade alır bizden almışlardıKızlar iyi akşamlar elimde bir adet gonal 450 var eczaneden daha uygun fiyata vereceğim düşünen olursa.
Valla yiyebilmek için her yolu deniyoruz ne bazlı bir meyveAvokadolu ben de bir türlü sevemiyprum ama bugün balla ezdim yoğurt çilek muz granola kuru dut böyle bi tatlı gibi bi şey yaptım baya güzel gidiyor
Senin kaç günün kaldıKız postumu kapattırıcan ilaç satışı yasak mesajını sil bence sonra burayı kaparlar mesaj göndermeye
Buna bende bakacağım elimde fazlasıyla ilaç varCanım eczane iade alır bizden almışlardı
Seveni çok aslnda ama ben önceden beri hoşlanmıyorum kendisindenValla yiyebilmek için her yolu deniyoruz ne bazlı bir meyve
Nerden sileceğim bulamadımKız postumu kapattırıcan ilaç satışı yasak mesajını sil bence sonra burayı kaparlar mesaj göndermeye
Evet benim yiğenim tek başına yiyor avakado yu vallaSeveni çok aslnda ama ben önceden beri hoşlanmıyorum kendisindenevet benim yaptığımda tadı asla ağza gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?