yaa evet yakın olmaları iyi oldu annem opüde de transferde de yanımdaydı.. anestezi alınca evet gerek yanınızda biri yani sizi yatırıp ediyorlar zaten onlar bir şey yapmıyor ama bir sersemlik vs oluyor size yardımcı olması için iyi olur. benimki de aşırı paniktir damar yolu açılırken bana o zaman bile kötü oldu yni ama yanınızda olması size güç.gerisini zaten hemşireler hallediyor o sadece destek olsun size:)çok şanslısınız yaa benim yaşadağım yerde hiç bir yakınım yok malesef... opu daanestezi falan biri olması gerekir mi acaba aklımda o var şimdi eşimde biraz panik bu konularda ne yaparız bilmiyorum hiç
destek konusunda her zaman yanımda iğnelerimi bile o hazırlıyor sağolsun. Ama bizde eşimdemn kaynaklı azospermi olduğu için opu günü onada belki tese yapılabilir dedi dr o yüzden ikimizde anestezi altında olursak allaha emanet ne oluruz bilemiyorum. dr düşük bi ihtimal dedi sperm bulamazsak dedi ama bakalım artık kesinleşsinde artıktarih hayırlısıylayaa evet yakın olmaları iyi oldu annem opüde de transferde de yanımdaydı.. anestezi alınca evet gerek yanınızda biri yani sizi yatırıp ediyorlar zaten onlar bir şey yapmıyor ama bir sersemlik vs oluyor size yardımcı olması için iyi olur. benimki de aşırı paniktir damar yolu açılırken bana o zaman bile kötü oldu yni ama yanınızda olması size güç.gerisini zaten hemşireler hallediyor o sadece destek olsun size:)
aynen allah başımızdan eksik etmesin benimki de hep iğneleri yaptı iğne fobisi olduğu halde.. anladım canım Rabbim yardımcınız olsun anneler çok mu uzakta yada başka kardeş vs o günlük yanınızda olsa.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüze göre olsun her şeydestek konusunda her zaman yanımda iğnelerimi bile o hazırlıyor sağolsun. Ama bizde eşimdemn kaynaklı azospermi olduğu için opu günü onada belki tese yapılabilir dedi dr o yüzden ikimizde anestezi altında olursak allaha emanet ne oluruz bilemiyorum. dr düşük bi ihtimal dedi sperm bulamazsak dedi ama bakalım artık kesinleşsinde artıktarih hayırlısıyla
Opuda korkulacak bisey yok gerçekten uyandiginda adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor o kadar bir de uykulu oluyorsun esin seni uyanık buluyor zaten kesmeli bicmeli bişey değil.benim.annem çok evhamlı diye bu işlemlerin hepsini haber vermeden yürüttük kafan daha rahat oluyor ama dolapta iki günlük yemek olması karlı olabilirçok şanslısınız yaa benim yaşadağım yerde hiç bir yakınım yok malesef... opu daanestezi falan biri olması gerekir mi acaba aklımda o var şimdi eşimde biraz panik bu konularda ne yaparız bilmiyorum hiç
Benimkisi de aynı bu erkekler neden böyle anlamıyorumBenim eşimde anesteziliyken video çekme peşindeydiKocayla gitmek hem iyi hemde kötü bir durum. Ama orda olması insana güç veriyor tabi
asistan yazdı duphalac diye sağol dedimBenim eşimde anesteziliyken video çekme peşindeydi Kocayla gitmek hem iyi hemde kötü bir durum. Ama orda olması insana güç veriyor tabi
biz asla gizleyemedik ya çok isterdim gizli olsun kimse bilmesin ama hep dipdibeyiz ve imkansız yani saklamakOpuda korkulacak bisey yok gerçekten uyandiginda adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor o kadar bir de uykulu oluyorsun esin seni uyanık buluyor zaten kesmeli bicmeli bişey değil.benim.annem çok evhamlı diye bu işlemlerin hepsini haber vermeden yürüttük kafan daha rahat oluyor ama dolapta iki günlük yemek olması karlı olabilir
Malesef annem gelemez haberlerinde yok zaten kb de rahmetli görümce de yok. Hayırlısı bakalım hallederiz bir şekilde. Amin inşallah rabbim emeklerimizi boş cevirmesinaynen allah başımızdan eksik etmesin benimki de hep iğneleri yaptı iğne fobisi olduğu halde.. anladım canım Rabbim yardımcınız olsun anneler çok mu uzakta yada başka kardeş vs o günlük yanınızda olsa.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüze göre olsun her şey
Geçen sene bir operasyon geçirdim. Ameliyat çıkışında çok saçmalamışım. Yani düşün ki "ellerime kelepçe vuran polisler bile bana hayrandı demişim"Benimkisi de aynı bu erkekler neden böyle anlamıyorum
Rabbim yardımcınız olsun canım bizde tek gittik şükür sıkıntı çıkmadı zaten 1 saat dinlendinizmi bişeyiniz kalmaz. Her ihtimale karşı araçla değil taksiyle falan gidin. Daha sağlıklı olur dönüş içinMalesef annem gelemez haberlerinde yok zaten kb de rahmetli görümce de yok. Hayırlısı bakalım hallederiz bir şekilde. Amin inşallah rabbim emeklerimizi boş cevirmesin
Zahmet olmuşasistan yazdı duphalac diye sağol dedimahahhah senin koca da alem benimki de ayılınca dalga geçti ne anlattın hiçbir şey anlamadım sürekli konuştun diyor
Rabbim yardım eder inşallah canım çok güzel geçer gider her şeyMalesef annem gelemez haberlerinde yok zaten kb de rahmetli görümce de yok. Hayırlısı bakalım hallederiz bir şekilde. Amin inşallah rabbim emeklerimizi boş cevirmesin
Bizde öyle düşünüyoruz canımRabbim yardımcınız olsun canım bizde tek gittik şükür sıkıntı çıkmadı zaten 1 saat dinlendinizmi bişeyiniz kalmaz. Her ihtimale karşı araçla değil taksiyle falan gidin. Daha sağlıklı olur dönüş için
İnşallah canımRabbim yardım eder inşallah canım çok güzel geçer gider her şey
aynen kesinlikle öyle bana da şurubu içebilrisin dedi ama hareketsizlik ve o progestan yapıyorKesinlikle kabız olmasak bile hep bi kabızmışız gibi bir his var ben sadece opudan sonraki ilk gün olmuştum bende de buna benzer bir liste var duphaston içebilirsiniz dedi bana da ben başka bi ilaç kullanmıştım onu da içebilirsiniz dedi progestan ve hareketsizlik kabız yapıyormuş zaten beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum
Benim de sizin gibi 7. Gün 4.91 çıktı 5. Gün embriyosuydı ne yapacağımı bilemedimBiti 5AA diğeri iyi dedi ama söylemedi ben hep tek dediğim için tek hazırlamışlardı hatta, içeri girerken çift dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?