di mi bence de değildir zaten çok da ıkınmadım zaten allaha emanet bu saatten sonra ya nasip diyoruzO kadar da değil bence kuzum ya ama dikkat etmek gerek sadece
aaaaa var mıydı belirtiKızlar eşim Covidböyle bir dönemde çıldırıyorum fjfjfjdj
Dün biraz üşüyorum dedi zaten ayrı yerlerde takılıyorduk bağışıklığım düştü diye bugün evden yolladım.Bende birşey yok ama doktoruma yazdım tedbir amaçlı bakalım ne olacakaaaaa var mıydı belirti
hadi ya çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmadan geçer gider bizde olduk aynı günde öğrendik hemdeDün biraz üşüyorum dedi zaten ayrı yerlerde takılıyorduk bağışıklığım düştü diye bugün evden yolladım.Bende birşey yok ama doktoruma yazdım tedbir amaçlı bakalım ne olacak
İnşallah civcivlerin rahatı kaçmasın da öte durumlar hallolur nasipsehadi ya çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmadan geçer gider bizde olduk aynı günde öğrendik hemde
Çok heyecanlı ya10. Gün değerim 750 çıktı kızlar, çift embriyo koydurmustuk bu değerde ikiz gebelik yaşayan var mı?
Sıkıntı etmeyin kendinize, geçer inşallah siz de c Vitamini ile desteklenin. Tedirgin, endişeli ve mutsuz olmak hastalığa kapı aralar. Ona takılmadan devam edin. Ben de kısa bir süre önce atlattım.Dün biraz üşüyorum dedi zaten ayrı yerlerde takılıyorduk bağışıklığım düştü diye bugün evden yolladım.Bende birşey yok ama doktoruma yazdım tedbir amaçlı bakalım ne olacak
inşallah kaçmaz allahın izni ile dualarım sizinle..çok sağolunİnşallah civcivlerin rahatı kaçmasın da öte durumlar hallolur nasipse. size de çok geçmiş olsun
Sıkıntı etmeyin kendinize, geçer inşallah siz de c Vitamini ile desteklenin. Tedirgin, endişeli ve mutsuz olmak hastalığa kapı aralar. Ona takılmadan devam edin. Ben de kısa bir süre önce atlattım.
Çok teşekkür ederim kızlar sürekli destekliyorum takviyelerleinşallah kaçmaz allahın izni ile dualarım sizinle..çok sağolun
aynen canım dediğin gibi vardır bir hayır inşallah geçsin gitsin bir an önce..Çok teşekkür ederim kızlar sürekli destekliyorum takviyelerle Öyle dikkat ettik ki şu ana kadar böyle hassas dönemde bizi bulması garip oldu ama olsun vardır bunda da bir hayır
Benim de bugün opu oldu canm 4 yumurta toplanmıs . İnşallah seninki de güzel geçmiştirMerhaba kızlar yarın sabah yumurta toplama işlemim var hem korku hem heyecan var değişik bir süreçmiş
Merhaba canim cok guzel gecti sukur korkulcak bisey yokmusBenim de bugün opu oldu canm 4 yumurta toplanmıs . İnşallah seninki de güzel geçmiştir
Benim amh düşük. Bakalm sırada döllencekler mi onun heyecanı varMerhaba canim cok guzel gecti sukur korkulcak bisey yokmus
benimde 13 tane toplandi 1 tanesi bosmus
pkos var bende
Insallah guzel haberler aliriz canimBenim amh düşük. Bakalm sırada döllencekler mi onun heyecanı var
Çok geçmiş olsun sıkma canını inşallah sıkıntı olmaz Allahın izniyleKızlar eşim Covidböyle bir dönemde çıldırıyorum fjfjfjdj
Evet canım dün sen söyledikten sonra biraz araştırdım, ilk defa duyduğum birşeydi... hakkında hayırlısı olsun inşallahArdışık transfer bir 3.gün embriyosu birde 5 gün embriyosu transfer ediliyor.Taze transfer
çok şanslısınız yaa benim yaşadağım yerde hiç bir yakınım yok malesef... opu daanestezi falan biri olması gerekir mi acaba aklımda o var şimdi eşimde biraz panik bu konularda ne yaparız bilmiyorum hiçevet eşime dedim alacakahaha yok benimde anneler biliyor mecbur alt üst olunca kendi annem zaten her şeyde yanımdaydı öğle yemeklerimi o yapıyor ben elimi eteğimi çektim artık biraz dinleneyim
Kısmen belli diyelim benim 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu ama ben dayanamayıp 7. Gün kan vermiştim 100.62 çıkmıştı asıl test tarihim yarın bakalım kaç çıkacak ondaki değerde sanırım belli olur kaç tane olduğuDemeyinhadi hayırlısı öyleyse heyecanlandım sizin de sonucunuz belliydi yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?