ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

aaaaa var mıydı belirti
Dün biraz üşüyorum dedi zaten ayrı yerlerde takılıyorduk bağışıklığım düştü diye bugün evden yolladım.Bende birşey yok ama doktoruma yazdım tedbir amaçlı bakalım ne olacak

Dün biraz üşüyorum dedi zaten ayrı yerlerde takılıyorduk bağışıklığım düştü diye bugün evden yolladım.Bende birşey yok ama doktoruma yazdım tedbir amaçlı bakalım ne olacak
hadi ya çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmadan geçer gider bizde olduk aynı günde öğrendik hemde

Sıkıntı etmeyin kendinize, geçer inşallah siz de c Vitamini ile desteklenin. Tedirgin, endişeli ve mutsuz olmak hastalığa kapı aralar. Ona takılmadan devam edin. Ben de kısa bir süre önce atlattım.

Sıkıntı etmeyin kendinize, geçer inşallah siz de c Vitamini ile desteklenin. Tedirgin, endişeli ve mutsuz olmak hastalığa kapı aralar. Ona takılmadan devam edin. Ben de kısa bir süre önce atlattım.
inşallah kaçmaz allahın izni ile dualarım sizinle..çok sağolun
Çok teşekkür ederim kızlar sürekli destekliyorum takviyelerle Öyle dikkat ettik ki şu ana kadar böyle hassas dönemde bizi bulması garip oldu ama olsun vardır bunda da bir hayır

Çok teşekkür ederim kızlar sürekli destekliyorum takviyelerle Öyle dikkat ettik ki şu ana kadar böyle hassas dönemde bizi bulması garip oldu ama olsun vardır bunda da bir hayır
aynen canım dediğin gibi vardır bir hayır inşallah geçsin gitsin bir an önce..

evet eşime dedim alacak ahaha yok benimde anneler biliyor mecbur alt üst olunca kendi annem zaten her şeyde yanımdaydı öğle yemeklerimi o yapıyor ben elimi eteğimi çektim artık biraz dinleneyim
çok şanslısınız yaa benim yaşadağım yerde hiç bir yakınım yok malesef... opu daanestezi falan biri olması gerekir mi acaba aklımda o var şimdi eşimde biraz panik bu konularda ne yaparız bilmiyorum hiç

Demeyin hadi hayırlısı öyleyse heyecanlandım sizin de sonucunuz belliydi yanlış hatırlamıyorsam
Kısmen belli diyelim benim 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu ama ben dayanamayıp 7. Gün kan vermiştim 100.62 çıkmıştı asıl test tarihim yarın bakalım kaç çıkacak ondaki değerde sanırım belli olur kaç tane olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…